Home / Levevis / 21 DIY Par Kostumer til Halloween

21 DIY Par Kostumer til Halloween

11. Skeleton Par

The Dead of Day / skelet look er meget stort i år, og når det kommer til DIY par kostumer til Halloween, mener vi, at den ene får det til at fungere. Med de rigtige makeup færdigheder (og hjælp fra nogle få tutorials online), kan du være et skræmmende skeletpar, og med det rigtige outfit bliver det en Halloween at huske af alle de rigtige grunde. Her er et sjovt stykke Halloween-trivia for dig - det var tydelige indvandrere fra Europa, der bragte All Hallows Eve traditioner til staterne, og ideen bag det var at starte en stor ild og have en god sang og danse rundt det klædt som alt uhyggeligt. Dengang blev det sagt at symbolisere fejringen af ​​en god høst.

gør det selv Skeleton Couple Halloween Costume and Makeup Idea

12. Pulp Fiction

Pulp Fiction er en fantastisk film, og de to hovedpersoner - Vincent Vega og Mia Wallace - giver det perfekte DIY par kostume til Halloween. Tænk over det - det er helt enkelt meget. Hun har en monteret hvid skjorte og sorte bukser, han har en hvid skjorte, sort jakkesæt og cowboy-esque hals slips. Stik en kort mørkfarvet paryk på hende og nogle smukke fedte røde læber, og hvad har du? En god Halloween kostume idé, det er hvad.

gør det selv Pulp Fiction Couple Halloween Costume

13. Astronaut + Alien

Det ser ud til, at NASA frigiver nyt rum hver anden dag, og med astronauter som Chris Hadfield og Tim Peake bliver mere og mere populære, kan vi ikke tænke på en bedre tid end at komme op med et Halloween kostume, der er rum- og galakse-tema. Og for en gang snakker vi ikke om Star Wars. Der er masser af plads stilarter du kunne for dette år, men vi tror, ​​at denne astronaut og alien par kostume er en god idé. Du kan blive super kreativ med udlændingen, så det ser ud, hvordan du mener, at en fremmed skal se, og astronauten er simpelthen en hvid kedeldragt med nogle klogt anbragte pletter og en hvid hjelm.

Astronaut Alien DIY Couple Halloween Costume

14. Dee Dee + Dexter

Vi tror, ​​at dette ville gøre for en stor DIY par kostume til Halloween, og vi tror også det ville gøre en stor far / datter kostume også. Genius idé, right? Perfekt til når du kæmper for at komme med interessante ideer til at tage børnene trick eller behandle i år. Ideen om at klæde sig op som spøgelser, ghouls og alle ting, der er spooky for All Hallows Eve, kommer faktisk fra den gamle keltiske tradition og fejring af Samhaim - høsten. De mente, at de i forbindelse med dressing kunne forhindre de faktiske spøgelser og ghouls at træne ud af, hvem de var. Det lader til en stor plan for os.

Dexter's Laboratory DIY Couple Halloween Costume

15. Pablo Escobar + Cocaine

Ved du hvor trick eller behandling først startede? Ikke, at vi siger, at du vil gå til trick eller behandle selvfølgelig, men med Halloween kostumer lige så godt som disse, ville det være en skam at ikke gå ... Forestil dig det gratis slik! Anyway, kommer tilbage til vores Halloween trivia, og praksis med trick eller behandling kommer faktisk fra Irland og ikke USA. Derefter ville de fattige samle en masse ting fra de rige, og alle ville fejre. Selvom det var retfærdigt, ville alle fejre, hvis Pablo Escobar spredte "kærlighed" / hvide ting!

Pablo Escobar Narcos Couple Halloween Costume

16. Amish Par

Selv om det ikke er traditionelt kendt som uhyggeligt eller især Halloween-y, er et Amish-par en god måde at klæde sig på og omfavne andre kulturer på samme tid. Kunne du give op din mobiltelefon til natten selv? Eller din iPad? iPod? Alkohol ...? Amish har ret strenge regler, når det kommer til at leve livet - de kan ikke lide ting, der gør livet let. De foretrækker hestevogne til traktorer, og de forbyder ting som at ryge, drikke alkohol og endda kaffe. Det lyder alt for skræmmende til os!

gør det selv Amish Couple Halloween Costume Idea

17. Netflix og Chill

Netflix og Chill ... ikke noget, der normalt ville være skræmmende, medmindre du er Netflix Chillin 'med nogle af de mennesker, som vi har Netflix og kølet med! Men hvad en god ide, og en simpel på det. For at få denne DIY par kostume til Halloween sparket af, skal du lave et Netflix-pas - et stort stykke pap og en smule skørhed med den røde maling vil sortere det ud. Hun har en sort sort outfit, som de fleste af os kunne genskabe uden endog at prøve, og han er dybest set i hans pyjamas, ordet "chill" smidt ind for at gøre alt godt og tydeligt. Fordi der ikke er noget værre end endeløse spørgsmål som "Hvad har du klædt op som? "

Netflix and Chill DIY Couple Halloween Costume

18. Winnie the Poo Maternity Costume

At være gravid er ikke let, især når det kommer til de store begivenheder - Halloween, jul, nytår, den slags ting. Hvorfor ikke omfavne alt, hvad graviditet bringer denne Halloween dog, og endda lave et spil på det. I dette tilfælde minder den store mave meget om Pooh Bear's honningfyldte tarm. Det er en meget enkel outfit, og en der er helt sikkert sød. Men hvis hun ønsker at hun ikke var gravid på denne festlige årstid, skulle hun nok have husket at holde ham ude af sin honningkande!

Winnie the Pooh Pregnancy Halloween Costume

19. Litter Box + Kitty

Vil du vide, hvad der er super skræmmende? Rengøring af kattekuld. Det er et job, som ingen af ​​os glæder sig over, og dette par har lavet et strålende leg, men klæder sig op som en kat, og det er kuldkasse som en DIY par kostume til Halloween. Katten outfit er simpel nok til at genskabe - har vi ikke alle gjort det tusind gange før? Og kratkassen genoprettes nemt hjemme ved hjælp af en stor papkasse og nogle fantasifulde kreative færdigheder. Et godt udført arbejde, ville vi sige!

kuld Box Kitty DIY Couple Halloween Costume

20. Dexter + Offer

Hvis du var så besat med Dexter som vi var, vil du sætte pris på denne DIY par kostume til Halloween så meget som vi gjorde. Og den gode nyhed er, med dette outfit, har du muligheder! Dexter er super simpel at genskabe, og for det meste, så længe du har noget beige eller khaki under og det store forklæde over toppen, kan du komme væk med de fleste ting. Den kvindelige side af ting kunne enten være et offer for Dexter's (og vi elsker dette cling-film look), eller Dexters søster ... Bare nogle tankegang.

Dexter and Victim Couple Halloween Costume Idea

21. Hippie Par

Hippieparet er ikke ligefrem en skræmmende, men når det kommer til at sprede kærlighed og fred, kan du ikke slå dem. Disse er et must-have par til enhver fest for at hjælpe roen ned, hvis de bliver for opvarmede! Dette er virkelig et kostume, der er masser af sjov at lege med, og du kan være så fed og så lyst med den som du tør. En ting er sikkert - du vil helt sikkert skille sig ud fra mængden. Er det ikke hvad det hele handler om?

Hippie DIY Couple Halloween Costume

Så der har du dem - nogle af de bedste DIY par kostumer til Halloween. Hvilken føler du inspireret af? Endnu vigtigere, hvilken tror du du kunne få din betydelige andre til at acceptere? Vi vil gerne se, hvad du kommer med!

1

About

Check Also

23 Cute og Creative Small Disney Tattoo Ideas

Contents1 11. Akvarel Dumbo Design2 12. Sød The Lion King Tattoo3 13. Små Mickey Mouse …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4