Home / Levevis / 21 Cute og kreative baby shower ideer til piger

21 Cute og kreative baby shower ideer til piger

11. Det er en Girl Candy

Det er en pige slik kasser er så søde! Disse vil se smukke ud på hver tabel. Den lyserøde slik inde er en fin finish. Du kan lægge nogen godbid i disse kasser.

Det's a Girl Candy Box for Baby Shower

12. Cutie gaveetiketter

Giv gæsterne en fest tjeneste med en sød gave tag som denne. Disse tilføjer blot et ekstra specielt tryk til enhver lille gave givet. Taggene er dejlige og vil være et stort hit med alle i brusebadet.

Tak Gift Tags for Girls Baby Showers

13. Pink Food Table

Hvis du vil have et brusebad, der er smukt i rosa, så tag et kig på denne festbord. Det har alt, hvad der behøves for en piges baby shower, blomster, godbidder og masser af guld. Et bord som denne specielle og vil se smukke ud på ethvert bad.

Lyserød Food Table With Cake For Girls Baby Shower

14. Baby Boot Cake Topper

En kage til baby shower skal være speciel. Overvej at have en kage med en topper som denne. De søde små pink boots er bare smukke og vil skabe en fantastisk kage, som alle gæsterne vil elske. Du kunne have noget design, der gør kagen unik for din bruser.

Lyserød Baby Boots Cake Topper Idea for Girls Baby Shower

15. Baby shower tema

Hvis du vil have en baby shower, der er forskellig fra alle de andre, så overvej at have et tema. Til dette bad havde de en mexicansk mad tema. Noget som dette ville være quirky og sjovt for alle, der deltager. Du kunne have ethvert tema, du vil have; mulighederne er uendelige.

Mexico Theme for Baby Shower

16. Party tabel

For nogle mødre er de søde og rosa brusere måske ikke det, de leder efter. Hvis det er tilfældet, overvej at oprette noget særligt og trendigt som dette. Det er perfekt til at fejre den specielle lejlighed og har stadig festen. Noget som dette ville være godt til forårs- og sommerbrusere.

Parti Table for Spring Summer Baby Shower

17. Newborn Essential Cake

Bare fordi en gave er praktisk betyder det ikke, at det ikke kan se fabelagtigt ud. En gavekage som denne indeholder vigtige ting, som mor og baby har brug for. Det kan være alt fra bleer til legetøj. Dette er en sjov og quirky måde at præsentere din gave på.

Baby Essentials Cake for Baby Shower

18. Baby Girl Tags

Her er en anden smuk gave tag idé. Alle gaverne kunne være dekoreret med disse for at skabe et smukt gavebord. Skrifttyperne og de små hjerter gør disse gaveetiketter ekstra specielle. Du kan endda få en tur til at lave tags som disse selv.

Baby Girl Tags for Baby Shower

19. Det er en pige chokolade

Det er de små ekstramateriale, der gør en lejlighed speciel. Disse små er en pige chokolade er meget sød og vil se godt ud i brusebadet. Du kunne få disse tilgængelige med mad eller endda give disse ud som fest favoriserer for gæsterne.

Det's a Girl Chocolates for Baby Shower

20. Notesblok

En sød pude med klistermærker som disse er perfekte til baby shower. Du kunne have disse på et bord og hver gæst kunne skrive en lille note. Håndskrevne notater vil gøre en smuk holde skel for moderen til at være. Hun kan se tilbage i disse noter i de kommende år.

Noter Idea for Baby Shower

21. Balloner

Ingen fest er færdig uden balloner. Disse baby pige balloner er super søde. Du kunne have nogen balloner og kunne skabe en blanding ligesom disse. Balloner prikket rundt i brusebadet vil være en nem, men dejlig måde at dekorere.

Baby Girl Balloons for Baby Shower

Vi håber, at du har fundet den perfekte funktion til at tilføje til baby shower. Nyd din dag og tillykke med din baby pige!

1

About

Check Also

23 Cute og Creative Small Disney Tattoo Ideas

Contents1 11. Akvarel Dumbo Design2 12. Sød The Lion King Tattoo3 13. Små Mickey Mouse …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 43 =