Home / Lapset ja teini-ikäiset / Milloin minun pitäisi kysyä jotain promseen?

Milloin minun pitäisi kysyä jotain promseen?

Milloin minun pitäisi kysyä jotain promseen?

Milloin on oikea aika pyytää joku prom (tai muodollinen tanssi)? Et halua kysyä liian nopeasti tai viime hetkellä. Seuraavassa kerrotaan, kun aika on oikea. 

Kun on kysymys päivämäärän prom tai kotiin, ajoitus voi olla kaikki! Sinä tietenkin haluat antaa päivämääränne tarpeeksi aikaa valmistautua isoon yöun. Pukeutuminen, matkatavaraliikenne, lipunmyynti, jälkimarkkinasuunnitelmien tekeminen ja kaikki muut pienet ylimääräiset hauskat asiat, jotka tulevat ison yön kanssa, vie aikaa suunnitella.

Sanoisin siis, että vain kahdeksan viikkoa ja vähintään kuusi viikkoa ennen isoa yötä on vain oikea aika. 

Jos pyydät jokua promtasi liian kauan etukäteen ... sanoa kolme kuukautta tai enemmän, sinä vaarannat kiinnostuksen menettämisen toisilleen (luota minuun, olen nähnyt tämän tapahtuneen). Parit, jotka päättävät mennä yhdessä ystäviensä kanssa, joutuvat yhtäkkiä joutumaan murskaamaan jollekulle, jolle he haluavat mennä. Parit, joilla on keskinäiset murskaimet, löytävät yhden tai toisen mielenkiinnon kohteeksi (koska katsotaanpa kohta, niin teini-ikäisille voi olla lyhyt huomiota, kun kyse on vastakkaisesta sukupuolesta). Yksi henkilö voisi jopa päättää, että proms eivät ole juuri heille ja he eivät halua mennä ollenkaan (olen nähnyt tämän tapahtuneen liian ... surullista mutta totta). Yleensä kuusi-kahdeksan viikkoa on makea aika, joka antaa sinulle riittävästi aikaa suunnitella ja riittävästi aikaa pysyä kiinnostuneina.

Nyt tässä vaiheessa promasi on noin kuusi kuukautta.

Koska sinulla on jo ajatus siitä, kenen haluat ottaa, tässä on ajatus: miksi et flirttaile heidän kanssaan vähän, kysy sitten heiltä päivämääränä juuri nyt. Se on hyvä tapa testata vedet nähdä, jos sinä todella pääset pitkin ja onko molemmille osapuolille kiinnostusta prom. Jos ensimmäinen päivä menee hyvin, kysy häneltä toiselle.

  Sitten toinen. Näin voit rakentaa suhdetta toisiinne, ennen kuin sitoudut menemään matkalle yhdessä. Jos asiat menevät todella hyvin, hän saattaa jopa päätyä tyttöystävyyteen, ja sitten tiedät, että lähdet matkalle yhdessä!

Toisaalta, jos asiat eivät mene hyvin muutaman päivämääränne, voit siirtyä ja harkita toisen tytön pyytämistä prom. Sinulla on tarpeeksi aikaa etsiä muita vaihtoehtoja, tutustua muihin tyttöihin ja suunnitella kuka muuta haluat kysyä prom.

Nyt kun sinulla on aikataulutus, voinko ehdottaa lisää lukemista siitä, miten kysyä, että erikoinen joku on prom? Haluat tehdä sen ikimuistoisen ja tehdä sen tavalla, jota toinen henkilö ei voi kieltäytyä. 

1
1

About

Check Also

Paras Prom Hajusteiden – Top 10 Listamme

Haju niin upea kuin voit etsiä prom kanssa tämän top 10 luettelo parhaista prom hajusteita. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 44