Home / Kynnet / Ovatko Shellac Manicures Worth It?

Ovatko Shellac Manicures Worth It?

Ovatko Shellac Manicures Worth It?

Tarjoaa loistava väri, kiiltävä loisto ja kaksi viikkoa tai enemmän upeita kynsiä, on vaikea vastustaa CND Shellacin houkuttelevuutta. Se lupaa nolla kuivausaikaa ja on suunniteltu ylittämään ja peittämään geeli-manikyyriä, mutta onko se oikea sinulle ja ovatko ne hintansa arvoisia?

Katsotaanpa tämän erittäin suosittu manikyyriasetuksen hyviä ja huonoja puolia ennen kuin pääset nail saloon.

Mikä on Shellac manikyyri?

CND: n verkkosivujen mukaan Shellac-manikyyri on patentoitu "liuottimien, monomeerien ja polymeerien formulaatio", jotka ovat "hypoallergeenisia ... eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia tai DBP: tä". Sivusto väittää, että kuivumisaikaa ei ole ja että kynnet ovat "14 Day Wear Mirror Finish".

CND Shellac manikyyri, joka tarjoaa palvelua, ei käytä nauloja ensiksi. Sinun manikyristin tulee tiedostella ja muotoilla kynsiäsi ja saattaa työntää kynsilasi takaisin. Öljyä ei tyypillisesti käytetä, koska se voi häiritä sormilla kiinni olevaa kiillotusainetta.

Kynnet on maalattu pohjamaalilla, vähintään kahdella värillisellä kerroksella ja päällystekerroksella. Kerrosten välissä sijoitat kätesi UV- tai LED-valaisimeen kuivumaan kiillotusaine 30-60 sekuntia. Prosessi kestää noin 45 minuuttia. Lopuksi kynnet ovat täysin kuivat ilman lisäkuivausaikaa.

CND Shellac tarjoaa yli 100 sävyä, ja jokaiselle tyylille on jotain, kirkkaista punaisista metalliin ja jopa syvään mustaan. Olitpa etsimässä klassista punastua vaaleanpunaista tai haluat jotain hieman villimpiä kuin sähköinen sininen tai vihreä, olet todennäköisesti löytänyt sen. Yläosat tarjoavat myös erilaisia ​​viimeistelyjä, mukaan lukien metalliset, glitterit ja helmet.

Kuinka kauan se kestää?

Minulla on ollut CND Shellac manikyyri kahdesti ja molemmilla kerroilla se kesti kaksi viikkoa, kuten luvattiin. Kiillotus pysyy erittäin kiiltävänä eikä siru.

Suurin ongelma on se, miten se tarkastelee kynsien pohjaa. Voit varmasti nähdä, missä väri alkaa ja pysähtyy, kun kynnet ovat kasvaneet ja leikkauteni alkoivat riehua kohti loppua.

Edut

Sen lisäksi, että se on yksi pisimmistä kynsisovelluksista, Shellacille on olemassa muutamia erillisiä etuja. Se, että ei ole ylimääräistä kuivausaikaa, on myös merkittävä lisä. Voit käydä ulos salongista ja kaivaa pussiasi auton avaimille, kun olet valmis.

1

Tämä manikyyri sopii myös useimpiin kotitöihin, kuten pesemiseen ilman käsineitä (ei suositella terveellisimmälle iholle). Se on erittäin kestävä viimeistely, joka harvoin hakee tai kuoritsee. Kuitenkin jotkut kemikaalit voivat aiheuttaa vahinkoa, joten haluat silti olla varovainen ja käytä käsineitä puhdistettaessa ja tekemässä muita kovia tehtäviä.

The Downsides

Edellä mainituista kasvuongelmista huolimatta CND Shellac manikyyriin liittyy joitain haittapuolia. Yksi niistä on UV-valo, jota käytetään usein kiillotuksen parantamiseen. Jotkut salongit voivat käyttää LED-valoja, vaikka UV-altistuminen voi vahingoittaa ihoa ja aiheuttaa ikäsiä. Tästä syystä on parasta aina käyttää aurinkosuojaa tai SPF-kosteusvoidetta ennen kuin kävit salonkiin.

Toinen asia on se, että kiillotus voi olla vaikea poistaa, ja se kestää viidestä 15 minuuttiin riippuen päällysteen päältä. Onneksi se on helpompaa kuin keskimääräinen geelipyyhkäys, eikä se vaadi, että käytät koko sormenpääsi asetonissa.

Sen sijaan Shellac-järjestelmä vaatii jonkin verran liima-aikaa asetonilla kynsilakkauksilla, jotka kohdistavat kynnet suoraan.

Jos sinulla on hauras tai ohut kynsi, Shellac (tai mikä tahansa gel mani) ei välttämättä ole paras valinta. Kemikaalit voivat lisäksi vahingoittaa kynsiä, joten voit ajatella yrittää parantaa heidän terveyttään ennen kuin kokeilet jotain näistä manikyyreistä.

Hyödyllisiä vinkkejä

Kaiken kaikkiaan CND Shellac on erinomainen tuote, ja se voi tarjota sinulle pitkäkestoisen manikyyri. On olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä varmistaaksesi, että kynnet näyttävät hyviltä ja pysyvät terveinä.

  • Levitä kynsinauhaöljyä kahdesti päivässä ja käytä hyvä kosteusvoidetta säännöllisesti. Nämä pitävät ihosi ja kynnet saamasta kuivumista, erityisesti salongin vierailun aikana, kun he joutuvat alttiiksi kemikaaleille.
  • Kotituotteet, jotka lupaavat olla samankaltaisia ​​kuin Shellac, eivät ehkä täytä standardeja. Pakkaukset voivat olla kalliita, kovettumisvalot eivät tyypillisesti ole yhtä korkeita kuin salonki, ja sinä aiot tehdä paljon työtä saadaksesi upean ilmeen. Saatat huomata, että kynsisali on lopulta parempi.
  • Se voi olla houkuttelevaa, mutta se sopii parhaiten kynsiisi, jos et kuorista Shellacia. Voit itse asiassa tehdä enemmän vahinkoa kynsienne yläkerroksille kuin kemiallinen poistoaine, jonka CND väittää jättää kynnet terveeksi. On parasta mennä takaisin salonkiin asianmukaisen poistamisen vuoksi.
  • Kynsien pitkän aikavälin terveydentilaan, pidä tauko joka kerta. Sen ei tarvitse olla jokaisen Shellac-sovelluksen välillä, mutta antaa kynsiisi jonkin aikaa hengittääksesi joskus on hyvä idea.
1

About

Check Also

Katsaus: Essien uusi kynsilakkajärjestelmä

Nyt gel kynsilakka on täällä jäädäkseen, mega kynsien brändi Essie on vihdoin julkaissut oman versionsa. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 42