Home / красота / 35 Прекрасни актуализации за шаферките

35 Прекрасни актуализации за шаферките

На първо място, поздравления, вие ще бъдете шаферка или може би сте булката, която търсите вдъхновение за вашата шаферска коса през деня, било то вълнуващо време напред. Търсенето в интернет за прическите за прически може да бъде кошмар, има толкова много различни стилове, от които да избирате. Нашият съвет би бил да имате обща представа за това, което искате. Това е много по-лесно по този начин, защото може да бъде преобладаващо и да изгубите поглед от онова, което първоначално обичате.

Ако булката вече е избрала прическата си, следващата работа е да вземе решение за шаферките. Аз бих предложил този начин, така че косата на шаферката не е същата и след това допълва косата на булката. В шаферката косата трябва да изглежда зашеметяващ, тъй като те ще бъдат снимани цял ден, така че това е голямо решение. Ще имате ли тематична сватба? Например, може да искате всички ваши шаферски костюми да имат косата си нагоре, така че всички да са последователни или да ги пускат в свободен стил и да покажат характера си. Избрахме 35 прекрасни актуализации, за които да помислите.

1. Elegant Bun

Имайте един коктейл.

елегантен Bun Updo for Bridesmaids

Кукът е прост и винаги елегантен. Винаги можете да добавите плитки или обрати, за да създадете по-подробна прическа. Това е здрав и чист кок, който ще продължи цял ден. Тя има жизнерадостно, но изискано съзнание за всяка друга шаферка. Ако следвате класическа, традиционна сватба, това ще определи вашата сватба.

2. Научих риба

Повдигането на короната ще създаде чудесен обем.

подразни Fishtail Updo for Long Hair

Тази прическа е за разхвърлян, плитки и обем. Помислете за това като 2 прически за едно - имате риза, която създава коса и се обвива около гърба и имате разхвърлян кит. Перфектно, ако имате дълга коса, за да можете да се забъркате с плитка и копър.

3. Романтични Updo с цветя

Цветята са задължителни при сватбата.

Романтичен Updo with Flowers

Добавянето на цветя към косата създава деликатен и елегантен вид и може да бъде част от вашата тема. Не се притеснявайте прекалено много за закрепването на косата си и за това като снимка. Веднага след като добавите цветята си, това ще бъде център.

4. Ръкавици в Messy Bun

Нека плитките разказват историята.

гайтани into Messy Bun Updo for Bridesmaids or Prom

Това е великолепен романтичен външен вид, в който плитките се интегрират в разхвърлян кит. Това гарантира, че ще изглеждате невероятно за снимките.

5. Faux Mohawk Updo

Намерете очите с този стил.

Faux Mohawk Updo for Bridesmaids

Създайте изкуствен мохаук стил, който дава илюзия за по-къса коса. Това е забавно, творческо и поразително. Това е идеално за момче или рокля с едно рамо.

6. Меси, Boho плетени Updo

Сватбата ли е на плажа или навън? Опция за това спиращо дъха възход.

Boho Braided Updo

Това е идеалният стил, вдъхновен от Бого. Този селски, разхвърлян сплетен стил изглежда зашеметяващ. Известен хаос от плитки и за да завърши външния вид, клип в аксесоар за коса, който се завива като огърлица.

7. Fishtail Updo с лента за глава

Fishtails винаги са победители.

рибя опашка Updo with Headband

Имате риза опашка и го комбинирайте с лента за глава, за да подчертаете прическата. Това е страхотен стил и не е обичайно изглеждащата риба, тъй като е странична, не дълги пътища.

8. Side Bun Updo

Страничните прически са прости и елегантни.

страна Bun Updo with Braids and Flowers

Една странична машина работи чудесно за шаферките. Добавянето на плитка към вашата кошница ще добави женственост и блясък. Стилът не спира там, можете да включите цветя, за да съответства на вашия букет.

9. Обикновено мръсотия & Обучени Updo

Това е прост и объркан стил.

разхвърлян Teased Updo for Bridesmaids

Той ще изглежда елегантен, въпреки че това е разхвърлян развълнуван updo. За нас това е контролиран разхвърлян стил, който изглежда изискан и елегантен. Той има рекордно вибриране, така че може да допълни и вашата тема.

10. Оплетена Висока

По-малко е повече.

Boho Braided Updo for Blondes

Това просто оплетено възходящо изглежда красиво и изтънчено.

1

About

Check Also

50 Сладко и модерно актуализиране за дълга коса

Contents1 31. Голяма предна бунка + рибавица2 32 Елегантна викторианска ролка3 334 34. Страна френски …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 45