Home / красота / 31 Сладки зимни вдъхновени дизайни за нокти

31 Сладки зимни вдъхновени дизайни за нокти

11. Бели и сини снежинки

Instagram / nailsbysophiaa

Instagram / nailsbysophiaa

Не знаем дали това е замразено нещо или винаги е било така, но синьо, бяло и сребристо се считат за някои от "най-класическите" цветове, които можете да изберете тази година. Прост син фон с бели снежинки е също толкова ефективен, колкото някои от по-сложните стилове, които може да сте видели, а лекото прибавяне на дискретен блясък просто добавя към снежната привлекателност.

12. Сладки нокти на снежен човек

Instagram / thenailtrail

Инстаграм /

Този прост външен вид и все пак толкова ефективен! Прости боя ноктите си бели, боя на малък шал и някои очи, портокалов морков нос и какво имате - най-добрите, най-простите празнични нокти! Понякога си струва да се върнете към основите. Дори можеш да накараш децата си да ви дадат ръка!

13. Есен на акне

Instagram / ohmygoshpolish

Instagram / ohmygoshpolish

Друг класически пример за вземане един ноктите фокус нокът, ние обичаме този глупав Рудолф изхвърляне от върха. Кога празничните нокти са толкова сериозни?

14. Бял & розов маникюр с поп злато

Instagram / gabbysnailart

Instagram / gabbysnailart

Точковият ефект върху белия гвоздей тук е толкова ефективен, че ще ви бъде простено, че го желаете на ВСИЧКИ нокти! С помощта на стара дръжка за коса или нещо с кръгъл връх, натопете се в цвета и след това върху ноктите си, поставени по такъв начин, че може да изглежда почти като коледно дърво. Изхвърлете някакъв контрастен цветен блясък на върха и ще изглежда, че някой е обърнал светлините на коледната елха.

15. Коледна пуловер, вдъхновен от маникюра

Instagram / thenailtrail

Инстаграм /

Ноктите за коледни пуловери са назад и те ще продължат да се връщат! Тези нокти са толкова банда за тенденция в момента и с помощта на чиста четка и някои бели на контрастиращ фон, са чудесни за последната минута празнично допълнение. Добавете горна козина отгоре и откъде отивате!

16. Penguin Nails

Instagram / fairlycharming

Instagram / fairlycharming

Отново се връщаме с тези смели пингвини. Зимата е идеалното време да зададете този блясък безплатно, така че защо да не излизате навън с бляскава основа? Това прави перфектния фон за сладък пингвин!

17. Бели нокти със снежен човек

Instagram / polishedtwins

Instagram / polishedtwins

Това е като френски маникюр, но с допълнителна зима, захвърлена за добра мярка. Добавете някои допълнителни бели съвети и включете няколко точки, за да изглеждате като сняг, и хвърлете върху снежен човек, за да добавите наистина към празниците. Кой каза, че бебето розово не може да бъде Христово?

18. Зимни дървета

Instagram / ruthsnailart

Instagram / ruthsnailart

Това е страхотен външен вид и също много прост дизайн. Ако имате бял лак и розов лак, използвайте допълнителна малка купа, за да смесите малко от двата цвята заедно, за да ви осигурим междузвездния сянка на тези дървета. Имате розовото фон, розово смесено с бяло за дърветата и бяло отгоре за съдовете. Всичко, което трябва да направите, е да добавите някои (по желание) блясък и горна маска над върха и това е друг външен вид, който можете да направите у дома след няколко минути.

19. Зимен дизайн за дълги нокти

Instagram / nailsbyjema

Instagram / nailsbyjema

Дългите нокти ви дават възможност да играете малко повече с дизайна, който имате върху зимните ви нокти. Можете да добавите малко повече детайли към ноктите, точно както можете да видите с този сладък снежен човек. Защо да не се възползвате максимално от това и да отидете смели и ярки като тази красива синьо?

20. Подаръчен пуловер Маникюр

Instagram / judyrox

Instagram / judyrox

Това е Коледа пуловер с намек за клас. Има нещо, което допира голи нокти, които изглеждат просто красиви и помага да се тонизира погледът надолу малко. Забележете как има умна линия златен блясък около ръба на червения нокът? Това е вид, който бързо се превръща в много популярен и определено е един, който трябва да опитате тази зима, ако искате да сте на тенденция.

1

About

Check Also

21 Красиви черни и златни нокти

Търсите ли ново изкуство за нокти? След това сте на правилното място! Намерени са 21 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 7 =