Home / красота / 31 Модерни идеи за нокти за нокти за ковчег

31 Модерни идеи за нокти за нокти за ковчег

Ковчегът се нарича нокът на ковчега, защото изглежда като ковчег ... В случай, че това не беше очевидно. Дълги, тънки и с прав връх, те са сравнително нова форма на ноктите, но тази, която е взела целия свят от бурята, откакто Кели Дженър проблясваше красотите си отвсякъде по Instagram.

Ако сте мислили да дадете ноктите на ковчега, опитайте се или просто се нуждаете от малко вдъхновение за следващия си вид на ноктите, проверете тези 31 модерни идеи за ноктите за ковчези:

1. Неутрални нокти на ковчега със златен блясък

Винаги е добър ден за блясък, така че нещата да започнат да искрят с тези неутрални нокти на ковчега със златен блясък.

Горските нокти са най-доброто начало при опит за нов дизайн на ноктите. Всичко изглежда страхотно и блесне срещу прост и чист фон.

неутрален Coffin Nail Design with Gold Glitter

Instagram / thenailsqueen

2. Матови ковчешки нокти + Искрящи камъни

Матовото покритие е абсолютно важно, ако искате да сте в тенденция и, както можете да видите, това е прост и зашеметяващ външен вид, който отнема само няколко минути.

Добавяне на камък или не, имате нужда от матово покритие в колекцията си за лакиране на нокти. Това е три минути начин да съживите някоя стара, уморена боя за нокти.

Матово Coffin Nail Design with Rhinestones

Instagram / mindyhardy

3. Gold Glitter Ombre

Glitter ombré tips са толкова глупави, просто ще се чудите защо не сте ги опитали по-рано.

Оставете основния си слой неврален само с гладък гланц и с помощта на гъба поправете ефекта със златен блясък точно към върховете.

злато Glitter Ombre Coffin Nail Design

Instagram / baggesnaglar

4. Snazzy пастел дизайн

Пролетта дойде и нека се изправим, пролетта беше направена за пастелни нотки. Пинкс и блус правят перфектното цветово комбо тук, но можете да отидете за всеки пастелни нюанс. С тези стикери можете да поднесете някакъв заглушен тон.

пастел Coffin Nail Art Design

Инстаграм / elize_nails

5. Кокосови нокти на мента

Мента е задължително да има сянка за идващите пролетта и лятото и ако не сте опитали тази зелена сянка за себе си, е време да сте направили.

Монетната двойка и златото са два цвята, които вървят ръка за ръка, така че да смесите вашите мани-мани със златни аксесоари за един ярък външен вид, който всички ще искат.

мента Green Coffin Nails with Gold Details

Източник. tumblr.com

6. Черни матови нокти с поп на злато

Вече пеем тази песен - Black & Gold от Сам Спароу. Беше страхотна песен и това са наистина чудесни нокти. Матовите нокти са перфектни за форми на ковчещи нокти, а черната и златната дизайнерска работа само помага да се донесе всичко.

черно Matte Coffin Nails with Gold Details

Instagram / chaunpnails

7. Армейски зелен дизайн

Ако сте горд да бъдете военна съпруга или просто наистина харесвате "kaki green", тези армейски зелени дизайни за ковчегни нокти са друг съвременен стил, който да опитате.

Погледът се запазва женствено с декори и декорации, но не можем да помогнем да мислим, че това ще изглежда невероятно с отрицателно пространство,.

армия Green Coffin Nails with Golden Details

Инстаграм / elize_nails

8. Супер дълги, матови бургундски нокти на ковчега

Свръх дългите нокти може да не са най-практичните, но тези дълги, матови ковчегни нокти за ковчег определено ще умрат. Смятаме, че те биха изглеждали удивително изтънчени без аксесоари, но добавят малко нещо допълнително за голямо събитие.

супер Long Burgundy Matte Coffin Nails

Instagram / laquenailbar

9. Розов и неутрален дизайн с поп блясък

В дните, в които искате да запазите ноктите си за ковчези прости, романтични и момичета, тези розови и неутрални нокти с блясък са перфектни.

Добавянето на един черен блясък за ноктите е трик, който не само отнема няколко минути, но и може напълно да преобразува вашите талони.

дълго Pink and Neutral Coffin Nails

Instagram / margaritasnailz

10. Черни матови нокти + дантели с акцент на ноктите

Черните и дантелени се справят толкова добре, както можете да видите от тези красиви черни матови нокти и дантели с акцент на ноктите.

черно Matte Lace Coffin Nail Design

Instagram / nailsbymztina

1

About

Check Also

25 творчески идеи за Хелоуин ноктите

Contents1 11. Monster Nails2 12. Кръв + нокът3 13. Страшен черен дизайн4 14. Сладки Хелоуин …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 39