Home / красота / 29 Идеи за празнични Коледни нокти

29 Идеи за празнични Коледни нокти

Коледа идва! Ваканционният сезон е време, когато модата и красотата стават забавни, живи и блестящи. Лесен начин да придадете на вашето облик празнично изкуство е с ноктите. Така че, ние сме събрали списък от 25 от най-добрите коледни нокти. Има един дизайн нокти за всички, погледнете и намерете любимите си.

29 Идеи за празнични Коледни нокти

1. Коледни нокти в 3D Candy Cane

Първо имаме тази идея за 3D нокти от захарна тръстика. Бонбони са много празнични и правят сладък дизайн на ноктите. Това изкуство има бонбон акцент, нокът също има блясък нокти, както и тъмно зелени нокти. Можете да пресъздадете това лесно у дома си, ще ви е необходим зелен лак, блясък с блясък и бонбони. Бонбони като тези могат да бъдат закупени онлайн.

3D Candy Cane Christmas Nails

2. Идеята за ноктите на снежния човек

Не можехме да имаме коледни списъци, без да споменаваме снежни хора! Тези емблематични герои са във филми, песни и могат да бъдат построени на снежни дни. Нашите следващи нокти включват страхотно изкуство за снежен човек. Всеки нокът е боядисан с бутон за въглища и дизайн на шал. Обичаме това и бихте могли да пресъздадете твоя с различен цветен шал, за да го направите уникален.

снежен човек Nail Art Idea

3. Коледни нокти за бикове и дървета

Голяма част от Коледа е коледното дърво. Така че, не е изненадващо, че дърветата вдъхновяват ноктите. Този следващ дизайн включва сладък модел на много дървета и бижу на коледно дърво. Има също и блясък и дизайн на полянка. Ноктите като тези биха били идеални за всякакви коледни поводи от поставянето на дървото до големия ден.

дрънкулка and Trees Christmas Nails

4. Коледни Holly Nails

След това имаме този супер стилен холиен дизайн. Холи е представена на коледни картички, е в песни и е популярна декорация. Дизайнът включва два тъмно зелени нокти с два гвоздеи, покрити с козина. Ноктите като това би било чудесно за коледно парти. Изкуството ще се нуждае от някаква практика, но ще си заслужава.

Коледа Holly Nails

5. Сладки коледни нокти дизайни с редове

Семената са много популярни на Коледа, особено на Рудолф. Тази нова идея за ноктите се отличава с един акцент на нокътя, с приятен дизайн на Рудолф. Останалите нокти са украсени с джаз блясък. Ноктите като тези биха били подходящи за всяка възраст и ще изглеждат доста по целия път през празничния сезон.

сладък Christmas Nail Designs with Reindeer

6. Коледна украса на ноктите

Коледни венци се виждат на много врати по време на празниците. Тези декорации вече могат да се появят и на ноктите ви. Тази следваща идея за ноктите се отличава с дизайн на коледния венец, а само върхът на венеца е видим. Ноктите като тези са сладки и стилни. Можете да пресъздадете тези и може да направите лентата с различен цвят.

Коледа Wreath Nail Design

7. Snowflake и Glitter Nails

Коледа е през зимния сезон, така че снежинките са популярни дизайни по това време на годината. Тези нокти се отличават с празничен червен лак с бял акцент на ноктите с червени снежинки. Цветовият комбо и дизайн са идеални за Коледа. Можете също така да джаз ноктите, като добавите блясък с акцент, точно като този.

снежинка and Glitter Stiletto Nails

8. Червени нокти с бонбони Cane String Accent Nail

Ако сте харесали дизайна на сладкарски бонбони от по-рано в публикацията, може да ви хареса следващата ни идея. Тези нокти са вдъхновени от традиционните червени и бели бонбони. Всеки нокът е боядисан в червено с един акцент. Акцентът на ноктите включва червени и сребърни ивици. Обичаме този стилен дизайн и е лесен за пресъздаване. Всичко, от което се нуждаете, е два цвята.

червен Nails With Candy Cane Stripe Accent Nail

9. Пенливи нокти с акцент ноктите за коледно дърво

Искате коледни нокти, които ще уау? Тогава тази следваща идея е за вас. Ноктите имат дръзко блясък и две коледни елхи. За да създадете блестящ вид, ще ви трябва лак за нокти като Serendipity. Ние обичаме тези глем и празнични нокти!

искрящ Nails with Christmas Tree Accent Nails

10. Доста художествено коледно дърво

Вашите нокти не трябва да бъдат червени, за да бъдат празнични. Можеш да отидеш на хладно мътно сянка като тази. Тези нокти също имат коледно дърво акцент. Ноктите като тези са идеални за дамите, които искат да празнуват Коледа по стил. Цвят като този ще отговаря и на дизайн на снежинка.

Красива Christmas Tree Nail Art
1

About

Check Also

21 Красиви плетени Updo Идеи за празници

Contents1 11. Красива риба2 12. Шико и стилен плетен нагоре3 13. Оплетен буй4 14. Странична …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3