Home / красота / 23 Красива Glitter нокти идеи за празниците

23 Красива Glitter нокти идеи за празниците

Добавете блясък към ноктите си с блясък, една от многото чудесни неща за блясъка на ноктите е възможностите за дизайн. Може да имате нещо шикозно, смело, фино или каквото ви харесва. Блестящите гвоздеи са задължителни за 2017 г., така че сме събрали 23 от най-добрите идеи за нокти за блясък, за да ви вдъхновим. Обърнете внимание, че има нещо за всеки.

1. Акценти с блестящ триъгълник

Първо имаме този фънки дизайн. Това е светло розово нокти с блестящи триъгълни акценти. Изкуството като това е чудесно, ако искате да добавите фина блясък към ноктите си. Това е модерен дизайн, който може да бъде възстановен с всякакви цветове. Ноктите като тези ще бъдат чудесни за празниците.

Светлина Pink Manicure with Glitter Triangle Accent for Glitter Nail Design Idea

2. Матови бургундски нокти

Бадемите с форма на бадем са наш любим, те са станали задължителни за 2017/2018. Комбинирайте тази форма с тъмни матови цветове и блясък и имате модерен набор от нокти. Дизайн като този е просто великолепен и най-важното е супер лесно да се пресъздаде. Препоръчваме този дизайн за вечеря на Деня на благодарността или коледно парти.

Бургундия Matte Stiletto Nails with Glitter

3. Червени блестящи нокти

Този блестящ маникюр ще ви даде смел поглед перфектен за предстоящите празници. Не е нужно да се движите пълноценно на блясък, може да имате по-фин дизайн като този. Ноктите имат ясен костюм, който блестеше към върха. Ноктите на ноктите по този начин ще задоволят всеки. Използвани продукти: Zoya 'Pepper' и Butter London 'Brown Sugar'.

червен Glitter Nails

4. Златен блясък Accent Nail

Дайте на вашите къси нокти блясък със златен блясък. Много дами отиват за по-дълги нокти, но тук е как да имат къси нокти по стил. Маникюрът е с лек лак и златен блясък с акцент. Можете да пресъздадете това с всякакъв полски и бляскав цвят, но златото е чудесен избор за почивка.

розов Manicure with Gold Glitter Accent Nail for Glitter Nail Design Idea

5. Chic маникюр

Смесете обичайния си френски маникюр, като добавите малко злато. Глейтър ноктите като тези биха били подходящи за всеки случай, но биха били идеални за сватби, проми и други специални събития. Дизайн като този е шик и стилен начин да се носи блясък.

злато Glitter Ombre Nails

6. Purple Glitter Nail Art

Ако по-светлите цветове не са вашето нещо, тогава вие ще обичате тези тъмни лилави нокти. Това създание се отличава с лъскав лак с лилаво украсен акцент. Бихте могли да направите това в салон или дори да си направите това сами. Ноктите като тези са модерни и ще дадат на всички момичета завист.

прост Purple Glitter Nail Art

7. Мултикултурен маникюр

Нашият следващ блясък е перфектен за Коледа или Нова година! Те се отличават със светъл лак с розово и сребристо блясък. Ноктите на ноктите като това са ярки, смели и забавни. Дизайн като този би бил чудесен за къси нокти. Можете да го направите отново с различни блясък цветове. Синята или лилава би била стилна алтернатива.

Multi Glitter Gel Manicure for Glitter Nail Design Idea

8. Всички над блясък

Любов блясък? Тогава този дизайн на ноктите е за вас! Този маникюр с блясък е блестящ и смел. Можете сами да създадете този облик с блясък на лак за нокти. Можете да изберете цвят, но това е чудесен избор за вечер или специален повод. Дългите или къси нокти ще изглеждат прекрасни в блясък.

всичко Over Glitter Nail Manicure for Glitter Nail Design Ideas

9. Блясък и скъпоценни камъни

Увеличете искри играта си, като изберете ноктите изкуство с блясък и скъпоценни камъни. Това зашеметяващо творение е със светлорозов лак с блестящи нокти и кристални нокти. Ноктите като тези ще ухаят! Можете да се вдъхновите от това и да го направите уникален за вас, като изберете различни цветове и кристали. Възможните идеи за тази комбинация са безкрайни.

розов Glitter Coffin Nails

10. Идеята за бургундски блясък на ноктите

Изглеждате добре в бордо в този сезон с бургундски и златисти блестящи нокти. Както можете да видите къси нокти изглеждат прекрасни в блясък лак, но по-дълги нокти ще изглежда невероятно също. Можете да създадете този дизайн у дома си със златен блестящ лак, тъмно бургундски лак и някаква скоч лента. Този дизайн крещи празници!

Бургундия Glitter Nail Idea for Short Nails

1

About

Check Also

28 Тенденции прически за сватбени булки

Contents1 21. Faux Hawk Updo2 22. Сплетено хало Half Updo3 23. Ниска опашка за коняк4 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 44