Home / красота / 23 Елегантни и красиви идеи за косата на булката

23 Елегантни и красиви идеи за косата на булката

Когато организирате сватба, не става дума само за избор на косата и роклята на булката. Също така трябва да имате предвид, че шаферките търсят големия ден. Всички сме чували истории за кошмари за кошмари и прически, не позволявайте това да се случи с вашите шаферки! За да ви дадем някои идеи, ние открихме 23 зашеметяващи идеи за шаферски коса. Има прическа за всяка сватбена тема.

1. Навита Fancy Updo

Първо имаме това прекрасно извито updo. Тази прическа е свободна, което й придава елегантен и романтичен външен вид. Нещо подобно би било идеално за булката или шаферката. Можете да го оставяте така, както е, или да я джаз с аксесоар като цвете.

Навита Updo for Bridesmaid Hair Ideas

2. Флорален плетен стил

Нашият следващ стил е зашеметяващ! Разполага с плетена опашка с красиви, розови цветя по целия път. Подобна прическа би била подходяща за всяка друга шаферка. За други идеи за шаферска коса можете да изберете любимите си цветя, любимите им цветя или цветя, които съответстват на букета и рокли. Възможностите за оформяне са безкрайни.

цветен Braid for Bridesmaid Hair Ideas

3. Оплетени буни

Кук е традиционен стил. Той е елегантен и прост, което го прави идеален за сватба. Дайте на класическия грозд обрат и го направете плетено грозде. Можете да постигнете зашеметяващ вид като този. Това би било подходящо за всяка шаферка и дори за булката.

сплетен Bun for Bridesmaid Hair Ideas

4. Прическа с приплъзване наполовина

Ако възходът не е това, което търсите, то тази вълнообразна половина updo е за вас. Можете да получите най-доброто от двата свята с тази прическа, защото косата е пусната надолу, но има асансьор с издърпани отзад страни. Стил като този ще бъде зашеметяващ, бихте могли да пресъздадете вълните, да отидете на пълен къдрици или да отидете за елегантен и прави изглед.

вълнообразен Half Up Hairstyle for Bridesmaid Hair Ideas

5. Опаковани ниски буни

Ниските кифли са чудесен избор за булки и шаферки. Това е стил на прическа, който изглежда бляскав, има много начини да се оформят този външен вид, но може да имате увити косата като тази. Където копчето отговаря на главата, има нещо косми от коса, което само опакова ковчега. За плаж или лятна сватба можете да добавите тропическо цвете.

Опаковани Low Bun for Bridesmaid Hair Ideas

6. Boho Bridesmaid Headband

Планиране на сватба тема бохо? Тогава тази прическа може да бъде за вас. Разполага със спокоен стил на вълната и завършва с блестяща лента за глава. Ширината на лентата с джобове озарява косата, така че е идеална за шаферка. Можете да поставите такава лента за глава върху права или къдрава коса.

Boho Bridesmaid Headband for Bridesmaid Hair Idea

7. Оплетена опашка

Козината може да не е първият стил, който идва на ум, когато мислим за шаферски идеи за коса. Въпреки това, опашка може да бъде красив избор за шаферка. Тази опашка има стилна странична плитка, която оформя косата. Този стил ще изглежда красив с някои добавени цветя или скъпоценни камъни.

сплетен Ponytail for Bridesmaid Hair Ideas

8. Флорален аксесоар за коса

Тази следваща прическа показва как да се насладите прекрасно на косата за сватба. Кюфтето би изглеждало красиво, както беше, но добавените цветя придават елегантност, която е идеална за сватба. Бихте могли да добавите цветя като тези към други updos.

цветен Hair Accessory for Bridesmaid Hair Ideas

9. Оплетен мохаук

Искате ли по-красив стил за вашите шаферки? След това помислете за плетена мохаук. Този страхотен стил използва плитки за създаване на изкуствен мохаук. Това би било подходящо за всяка шаферка и всяка тема на сватбата. Стил като този е идеален за модерните шаферки, които все още искат да изглеждат елегантни.

сплетен Mohawk for Bridesmaid Hair Ideas

10. Loose High Bun

Високите кифли са чудесни за получаване на бляскав външен вид. Създайте стил, който е свободен и имате романтична прическа идеална за сватба. Нещо подобно би било подходящо за булката или за шаферките. Можете да добавите някои аксесоари за коса като скъпоценни камъни или цветя.

хлабав High Bun for Bridesmaid Hair Ideas
1

About

Check Also

Топ 12 маркери за червило, които трябва да опитате!

Ключът към красивата усмивка започва със здрави, меки, секси устни. Червилото е един от най-лесните …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 76