Home / красота / 21 Желените нокти, които трябва да опитате

21 Желените нокти, които трябва да опитате

Прозрачните пирони наскоро бяха поставени в светлината на стил от Кели Дженър. Откакто бе видяла люлеещи се желе-гвоздеи върху Instagram, тя се превърна в един от задължително изглеждащите сезони. Ние обичаме тези креативни и стилни нокти и мислим, че и вие. Така че, взехме заедно някои от най-добрите идеи за гел за нокти на Instagram. Имаме смели розови нокти, многоцветни, искрящи нокти и много други. Обърнете внимание, ще намерите начин да носите тази тендия, независимо от вашия стил.

1. Изявление на Stiletto Jelly Nails

Първата идея за желе-нокти, която трябва да ви покажем, е това изявление. Ноктите на стилето са дълги и са в ярки розови нюанси. Ноктите като тези са идеални за дамите, които искат маникюр, който ще ухае. Можете да пресъздадете този външен вид или да използвате и по-къси нокти. Така или не, такъв цвят ще бъде невероятно!

изявление Stiletto Jelly Nails

2. Ясен гел за нокти

След това имаме ясни нокти с дизайнерски акцент. Обичаме ясната идея за желе, защото изглежда шик и стилен. Би било чудесно за дамите, които искат да опитат тази тенденция, но не харесват смелите цветове. Можете да пресъздавате със или без скъпоценните камъни.

ясно Jelly Nails with Rhinestones

3. Летни оранжеви желеобразни нокти

Донесете летни вибрации на ноктите си с такива желеобразни гвоздеи. Ноктите са дълги и са оживен оранжев тон. Този оранжев цвят ще отговаря на всички дължини и форми на ноктите. Желените нокти като тези също ще изглеждат невероятно с дизайна на скъпоценни камъни също.

лято Orange Jelly Nails

4. Идея за двуцветен дизайн

Ако сте забелязали два цвята, които просто не можете да решите между тогава защо не ги носите и двете? Тук имаме стилен маникюр с желе, който се отличава с два различни цвета на ноктите. Обичаме смелите тонове, които са събрани, можете да използвате подобни нюанси на тези или на две различни. Носете два живи цвята за изявление или два по-меки цвята за по-тънки нокти.

желе Almond Nails for Summer

5. Идеята за красива розово блясък

Любовта искрящо, гледат ноктите? Тогава следващият ни избор е за вас! Тук имаме розови блестящи желе-гвоздеи. Обичаме блясъка и светлия сянка на розово, защото е толкова красива комбинация. Изгледът е създаден с пирони от ... Полски гел в Heartbreaker с блясък от блясък над върха.

розов Glitter Jelly Nails

6. Тенденции с тюркоазено желирани нокти

Добавете блясък на цвят към вашия външен вид с модерни тюркоазени нокти като тези! Жизненият сянка наистина прилича на желеобразния стил. Тюркоазата е идеална за лятото, ваканциите и цветът ще отговарят на ноктите във всички форми и дължини. Може би дори опитайте да добавите скъпоценни камъни или блясък за някои стилни блясък.

В крак с модата Turquoise Jelly Nails

7. Сини желирани пили с блясък Accent Nail

Изглеждате красиво в синьо с следващата ни идея. Жълтите гвоздеи са светлосини тонове с блестящ акцент. Блясъкът и синът се допълват перфектно помежду си. Пресъздайте визуализирания облик или просто носете подобен син нюанс без блясъка. Така или иначе ще имаш прекрасен маникюр.

Син Jelly Nails with Shimmery Accent Nail

8. Идеята за класически червени желе-нокти

Червеният цвят е класически, който никога няма да излезе от стил. Тук имаме идея, която се отличава с красив червен нюанс върху къси желеобразни нокти. Както можете да видите, желе-гвоздеите дават на цвета модерна актуализация. Червеното ще костюмира ноктите дълго и кратко. Изберете дълги нокти, ако искате да постигнете по-голямо въздействие.

класически Red Jelly Nails

9. Текстурирани Purple Jelly Nails

Текстурирани нокти станаха много популярни и с модни идеи като този можем да видим защо! Тук имаме светло лилаво желеобразно маникюр с текстуриран акцент. Дизайнът на акцентите напомня един рог от еднорог. Обичаме този външен вид, защото може да бъде пресъздаван по много начини. Опитайте различни цветове или дори добавете скъпоценни камъни или блясък.

Текстуриран Purple Jelly Nails

10. Желените пирони с камъни

След това имаме идея за супер галактика. Тези желеобразни гвоздеи са дълги и ярки розови с блестящ нокът. Дизайнът на акцентите е създаден със скъпоценни камъни с различни форми и размери, което води до стилен блестящ вид. Можете да пресъздадете този маникюр или да създадете нов кристален дизайн.

желе Stiletto Nails with Rhinestones
1

About

Check Also

Топ 50 фънки прически за жени

Те казват, че червените са диви, брюнетките са най-умните, а блондинките са най-забавни, но какво …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9