Home / красота / 21 Най-добрите 4-ти Юли ноктите да празнуват по стил

21 Най-добрите 4-ти Юли ноктите да празнуват по стил

Дайте ноктите си на патриотична makeover тази 4 юли с изкуство за нокти! Намерени са 21 творчески идеи за ноктите от 4 юли, които използват звезди, ивици и класически червено, бяло и синьо. Има много различни стилове, включени от блестящите дизайни до ноктите с американски флаг. Можете да вземете тези идеи на следващото ви занимание в салона или дори да си отидете, за да създадете сами поглед. Независимо от дизайна, който избирате, ще имате стилен набор от нокти от 4 юли за всички тържества!

1. Патриотични звезди и ивици

Първата идея за нокти, която бихме искали да покажем, е тази дизайн на звездите и ивиците. Тези нокти са вдъхновени от знамето на Съединените щати, а някои нокти имат ивици и някои звезди. Тези патриотични нокти са идеални за 4 юли. Можете да разгледате уроци онлайн, за да създадете ивици и можете да получите шаблони за звезди.

патриотичен Stars and Stripes Nails

2. Идеята за педикюр на 4 юли

Можете да джаз до ноктите си пръсти за специалния случай също! Вижте тази идея за педикюр от 4 юли. Един гвоздей е боядисан в червено, бяло и синьо, докато другите имат един цвят. Това е стилна идея, която би била съвсем лесна за работа у дома. Можете да използвате лак за нокти като черта с ефект на блясък или обикновени цветове.

4-ти of July Pedicure Idea

3. American Flag Nails

След това имаме нокти от американски флаг. Два от ноктите съдържат творческа версия на флага, докато другите имат ивици и звезди. Можете да се вдъхновите от тези нокти и просто изберете дизайна на флаг или някой от другите, не е нужно да ги използвате, за да създадете стилен маникюр.

американски Flag Nails for the 4th of July

4. Звезда и скъпоценни камъни

Не е нужно да избирате знаме за маникюра си от 4 юли, вместо това можете просто да се вдъхновявате от него. Тези нокти са боядисани в червено и синьо с бял акцент. Акцентът на ноктите включва червени, сини и ясни камъни със сребърна звезда. Това е супер сладък външен вид, който ще изглежда страхотно, след като денят приключи.

Червен, White and Blue 4th of July Nails

5. Stripes с Star Accent Nail

Нашата следваща идея е изявление, което прави 4ти юли маникюр. Ноктите имат червени и бели ивици с един синьо-бял акцент нокът. Този външен вид е създаден с OPI лак за нокти в "Big Apple Red", "Алпийски сняг" и "Моят автомобил има флот". Звездите и ивиците са създадени с Twinkled T винили с горно покритие от Seche Nails.

Stripes and Starts 4th of July Nails

6. Сребърни звезди и ивици

Ако искате маникюр, който да отпразнува повод, но изглежда стилно да се носи и след това, тогава тази идея може да бъде за вас. Ноктите се вдъхновяват от патриотичните цветове и звездите и ивиците по творчески начин. Някои гвоздеи са боядисани в червено, едната е сребърна блясък, едната има сребърни ивици, а последната е синя със сребърна звезда. Обичаме тази идея и тя ще е подходяща за всеки.

Glam 4th of July Nails

7. Художествена Paint Stroke Nail Art

Търсите ли уникална идея за маникюр на 4 юли? След това трябва да проверите тези следващи нокти. Ноктите имат бял лак с червени, сини и сребърни четки върху върховете. Това е такава художествена идея за дизайн. Той е идеален за всеки, който иска модерен облик на тържествата. Изкуството, подобно на това, ще задоволи всяка дължина и форма на ноктите.

4-ти of July Coffin Nails

8. Червени, сини и бели сърца

След това имаме идея за супер сладък нокти! Ноктите имат светлосинско базово покритие с червени, бели и сини сърца на върха. Ако ви харесва да правите свои собствени нокти, можете да създадете този поглед у дома. Сърцата могат да бъдат създадени с клечка за зъби и има уроци онлайн, които показват тази техника.

сладък 4th of July Nail Art Design

9. Три звезди с ивици и блясък

Следващата ни идея е идеална за 4 юли! Ноктите са боядисани в червено и синьо с два акцентирани пирони. Един акцент нокът е сребрист блясък, а другият е син с червени и бели ивици. Тя е завършена със сребърни звезди. 3D звезди като тези могат да бъдат закупени онлайн и ще ви дадат страхотен завършен вид.

4-ти of July Nail Design for Long Nails

10. Червени, бели и сини звезди

Не е нужно да избирате звезди и ивици, можете просто да изберете един. Ето един чудесен пример за 4-ти юли звезда маникюр. Ноктите са боядисани в сребро с червени, бели и сини звезди. За да създадете гвоздеи като тези, ще ви е необходима: OPI лак за нокти в "Alpine Snow", "5 Apples Tall" и "My Pal Joey", цветен клуб за нокти "Harp On It" и "Seche Nails".

Червен, White and Blue Star Nails
1

About

Check Also

17 прически с приплъзгащи се коси за средно дълги коси

Contents1 11. Мъниста коса + холандски ширит2 12. Френска плетена корона3 13. Бохо сплетена прическа4 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =