Home / красота / 21 модерни плетени прически, които да опитате това лято

21 модерни плетени прически, които да опитате това лято

11. Оплетена възбуда за черни жени

Ако имате афро коса и търсите различна стилна плитка, не търсете повече. Това е идеално за вас. Тя изглежда зашеметяваща, елегантна и елегантна. Наличието на плитка, която минава през горната част на главата ви, ще привлече вниманието ви върху лицето ви.

сплетен Updo for Black Women

12. Обикновени, прави обратни корнери

Това е лесен, лесен и класически стил. Някои казват, защо да променят нещо, което работи и изглежда невероятно? Това е така вярно с този стил. Много хора се отегчават от безформените стилове като този по-горе, но ние го обичаме. Той винаги е модерен и никога не ни отегчава. Тя ще подчертае лицето ви и ще държи косата ви през деня. Той е идеален за вашия трескав график.

направо Back Cornrows for White Women

13. Холандски Braid Cornrows

Това може да изглежда трудно, но е доста просто. Холандска плитка е обратен на френския плик. Просто се заплитате, вместо да свършите. Ако наистина сте добри във френските плитки, опитайте това. Можем да гарантираме, че ще бъдете доволни от резултатите.

холандски Braid Cornrows for White Girls

14. Дълги, Карамел боксер

Боксовите плитки са тенденции, но също така са и cornrows. Мнозина смятат, че Ким К прави този стил известен, но се страхувам, че не. Ние всички знаем, че тя е фен на тази прическа и тя е имала влияние върху много хора, които избират този стил, но съжалявам да кажа, те са били около на много години преди това. Хората са объркани кои са боксовите плитки. Единствената разлика между боксовите плитки, коренчетата и холандските плитки е само името. Боксовите плитки са тенденции в социалните медии като Twitter и Instagram, но не се притеснявайте, все още сте тенденция, ако имате cornrows или холандски плитки. Можете да се обадите на вашите боксьорски плитки или каквото ви хареса!

две Long Boxer Braids with Pop of Caramel

15. Сплетена стил с разширения

Ако някога сте искали да експериментирате с разширения за коса, сега е времето. Лятото е всичко, за да покажете своя стил и да сте творчески. Оплешивяване на косата и добавяне на разширения за коса при оплетка е чудесна идея. Тя ще добави дължина към прекрасните си плитки и може да добави цвят. Тази снимка по-горе показва колко невероятни разширения за коса могат да изглеждат. Винаги можете да ги извадите, когато извадите плитките си, за да опитате. Забавлявай се.

сплетен Summer Hairstyle with Extensions

16. Сладко, плетени Updo на естествена коса

Ако имате секси, естествена коса и искате да я прегърнете, погледнете този стил. То е почти като корона, но по-назад и с две плитки. Това е сладък и модерен стил, който всеки ще обича, особено ти! Това е перфектният стил за работа, учене, пазаруване, купони, разходки по плажа или релаксиране у дома. Ние също така обичаме как е показано раздалечаването на центъра, докато коронната плитка ще покрие това. Знаем, че ще обичате този стил, но може да ви отнеме известно време, за да го овладеете. Продължете да практикувате и ще станете професионалист!

сладък Braided Updo on Natural Hair

17. Корнроус с плетени ръкави

Добавени принадлежности за коса към вашите плитки, може да покаже своя стил още повече. Спирателните маншети изглеждат поразителни и показват творчеството ви. Те изглеждат толкова добре и ще бъдете тенденционер с всичките си приятели. Погрижете се за това кой носи следващите им ръкави!

бял Girl Rocking Cornrows

18. Два холандски дупчици + Малки Корнъри

Ние обичаме този стил. Тя е уникална, забавна и има разнообразие от плитки. Две холандски плитки са основната атракция, но ако изглеждате малко по-близо, можете да видите малките cornrows, които са добавени отстрани. Това е нещо различно за момичетата, които са свикнали да имат две плитки и се нуждаят от малко тласък на вдъхновение.

две Dutch Braids for Summer

19. Цветни пръстени

Добавянето на цвят към плитките ви ще ви накара да се насладите в летното настроение. Като цветни плитки задава височината на бара и изглеждате страхотно. Те не са просто плитки, те са цветни плитки. Изпъкнете и покажете цветовете си.

Цветен Straight Back Cornrows with Extensions

20. Перфектен летен стил

Това е много подробен и секси стил за вас да опитате това лято. Може би си мислиш за нещо специално за твоите летни фестивали или ще си празнуваш и искаш да имаш прическа, която ще продължи ... това е перфектно. Ние знаем, че изглежда много сложно и трудно постижимо, но ако отидете на фризьор или ако вашият приятел идва, за да стил косата ви в плитки, покажете им тази снимка и те ще се радват на предизвикателството. Изглежда невероятно и е прическа, която е готова за всичко - от скално катерене до слънце, каквото и да е с тази коса.

Готино Dutch Braid Cornrows for White Women

21. Два холандски дупчици стил

Отидете за класическата две холандски плитка прическа. Това е идеално за гилдии с оживен начин на живот и искат да изглеждат страхотно всеки ден. Ако имате работа с 9-5 или сте студент, понякога се чувствате като да се събудите, да имате душ и да не мислите за косата си. Този стил ще продължи няколко месеца и ще изглежда фантастично за ежедневния ви начин на живот, но и за вечерните Ви събития като партита, нощи или просто охлаждане у дома във вашата пижама!

две Dutch Braids Style for Summer
1

About

Check Also

31 Сладки зимни вдъхновени дизайни за нокти

Contents1 11. Бели и сини снежинки2 12. Сладки нокти на снежен човек3 13. Есен на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 76