Home / Kjoler / Sådan: Party Attire og Dress Codes til særlige lejligheder

Sådan: Party Attire og Dress Codes til særlige lejligheder

Sådan: Party Attire og Dress Codes til særlige lejligheder

The Great Gatsby (2013), instrueret af Baz Luhrmann

Forvis jæger fra festen om at påklæbe med vores hurtige henvisninger til festdefinitioner og klædekoder for sociale arrangementer i slideshowet foran. Uanset om du forsøger at vælge den rigtige kjole til at bære til et bryllup eller endog en klasseværelse, vil denne praktiske guide give dig masser af nyttige tips og ideer.

02
af 11

Når kjolekode er: Sort Slips, Hvid Slips eller "Formel"

Sådan: Party Attire og Dress Codes til særlige lejligheder

Getty Images, Chris Jackson

EN Sort slips invitation kræver formel påklædning. Mænd bærer tuxedos, kvinder bærer cocktail, lange formelle kjoler eller dressy aften adskiller. En lille sort kjole er helt passende til sorte slipsfunktioner.

Bemærk det "formel" betyder normalt det samme som Sort slips, men i nogle mere trendy byer som New York eller Los Angeles kan det betyde en sort skjorte og ingen slips med en smoking. Kvinder bærer cocktail, lange kjoler eller dressy aften adskiller.

EN Hvid Slips eller Ultra-formel invitation kræver mænd bærer fuld kjole med hvidt slips, vest, skjorte. Kvinder bærer lange kjole, nogle gange med en fuld kugl nederdel. (Læs mere om kuglejakker.)

03
af 11

Når Dress Code Says: Black Tie Valgfri

Nyligt engaged Kate Middleton and Prince William

Nyligt forlovede Kate Middleton og Prince William.
Chris Jackson / Getty Images

EN Sort Tie Valgfri eller Black Tie Invited giver dig mulighed for at bære en smoking eller en formel kjole, men det bør binde dig ind i formaliteten af ​​arrangementet, hvilket betyder en mørk dragt og slips ville være din anden mulighed. Kvinder bærer cocktail, lange kjoler eller dressy aften adskiller.

04
af 11

Når Dress Code siger: Creative Black Tie

Sådan: Party Attire og Dress Codes til særlige lejligheder

Sarah Jessica Parkers outfits til Met Gala gennem årene er det perfekte eksempel på "kreativ sort slips".
Getty Images: Stephen Lovekin, Sylvain Gaboury

Creative Black Tie giver plads til trendy fortolkninger af formelt slid. Han kan gå mere moderne med en tux - måske en sort skjorte, ingen slips. Hun har lange eller korte kjoler eller aftenskiller.

Nogle gange kalder temagrupper kjolekoder som Texas Black Tie, eller andre variationer af Creative Black Tie. I den situation kan du have det sjovere med det, vælge et dressy look med et tema (for ham kunne det være en tux med støvler og for hende kunne det være en lang kjole parret med sydvestlige sølvbælte og smykker).

05
af 11

Når Dress Code siger: Resort Formal

Sådan: Party Attire og Dress Codes til særlige lejligheder

Getty Images: Vanni Bassetti

Dette er en kjolekode, du sandsynligvis ikke vil se for ofte, medmindre du får en invitation til et stort fancy bryllup i en eksotisk placering som Caribien eller Rivieraen. Resort formelle er en betegnelse for varmt vejr lokaliteter (som et strand bryllup) hvor kvinderne kan bære noget lyst og let (blomstret solbriller for eksempel eller en maxi kjole).

06
af 11

Når kjole-koden siger: Semi-formel

Sådan: Party Attire og Dress Codes til særlige lejligheder

Getty Images / David M. Benett, Michael Tran, Anthony Harvey

Semi formel eller Efter seks påklædning betyder at tuxes ikke er nødvendige, og heller ikke lange, formelle kjoler. Et aftenbrud (efter kl. 6) ville stadig diktere mørke dragter til ham og en cocktailkjole til hende. Halvformelle arrangementer på døgnet betyder en dragt til ham og en passende kort kjole eller dressyredragt til hende.

07
af 11

Når Dress Code siger: Business Formal

Sådan: Party Attire og Dress Codes til særlige lejligheder

Endnu engang er Michelle Obama et sterling eksempel på dress code perfection-her kan hun se ud som "business formal".
Getty Images, Mark Wilson

Business Formal er det samme som Semi formel for ham, men for kvinder tyder det på, at kvinder vælger mere skræddersyede dressy dragter og kjoler. Tanken er at stadig være forretningsmæssigt passende - hvilket betyder intet for sexet eller slanket - men stadig klædt op.

08
af 11

Når kjole-koden siger: Cocktail-kjole

Sådan: Party Attire og Dress Codes til særlige lejligheder

Getty Images

Når kjolekode på invitationen læser "cocktaildragt", foreslår det, at en mørk jakkesæt, der er slidt med en slips (en marineblå eller trækulgragt er bedst) til mænd, og en kortere festklædning til kvinder, såsom en lille sort kjole eller endda dressy adskiller sig som et nederdel og bluse. Cocktailklæde er mindre dressy end "formelt" tøj og meget mere afslappet end "sort slips".

Der er en legesundhed og festlig indstilling med undertrykkelse af cocktail. Derfor ser du det ofte på invitationer til feriefester, bryllupper, receptioner, klasseværelser og jubilæumsfester.

09
af 11

Når kjole-koden siger: Festlig kjole

Eva Herzigova attends Claridge's Christmas Tree By Dolce & Gabbana launch party at Claridge's Hotel on November 26, 2013

Eva Herzigova deltager Claridges juletræ Ved ​​Dolce & Gabbana lanceringsfest på Claridge's Hotel den 26. november 2013.
Getty Images / David M. Benett

Festlig tøj er normalt set i ferien, med stemningen i festen Uformel eller Semi formel. For hende betyder det at vælge udseende med en smule gnistre eller feriebøjninger (dvs. en beaded sweater med sorte bukser, en rød silkebluse med en sort nederdel).

10
af 11

Når kjole-koden siger: uformel

Bryllup guest in red dress

Maja Topcagic / Stocksy United

Uformelt, Dagtimerne: For hende betyder en uformel dagtid eller morgen bryllup en sundress, nederdel og top eller endda bukser (men ingen jeans), og ingen høje hæle kræves. For mænd, slacks eller chinos og en skjorte (tucked in) fungerer godt. Undgå sneakers og vælg oxfords eller loafers.

Uformel, aften: For hende foreslår en uformel aften bryllup en kjole, og giver mulighed for stor fleksibilitet. Du kan bære en maxi kjole og flade sko, eller en lille sort kjole og hæle. For mænd er krav til kjole det samme som uformelle dagtimerne, men du vil måske tilføje en jakke; ingen slips nødvendig.

11
af 11

Når Dress Code Says: Casual eller Dressy Casual

Sådan: Party Attire og Dress Codes til særlige lejligheder

Getty Images / Kirstin Sinclair

Dressy Casual opfordrer til klædte versioner af afslappet udseende. For ham kunne det være bukser og en sportscoat, for hende en dressy bukser udseende. Jeans, shorts, T-shirts og andre afslappede udseende er ikke egnede til Dressy Casual.

Casual betyder generelt, at alt går (herunder jeans, sneakers osv.) Hvis værten eller værtinde ønsker en mere klædt tilgang, vil det blive dikteret på invitationen.

Flere Special Occasion Dressing Tips:

Hvad skal man have til et bryllup
6 Typer af Cocktail Kjoler
15 måder at bære en lille sort kjole på
Hvad er Cocktail Attire?

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1