Home / Kjoler / 10 stilarter der får kvinder til at se fedt

10 stilarter der får kvinder til at se fedt

Får det mig til at se fedt ud? Vi har alle sikkert spurgt dette spørgsmål mindst en gang i vores liv. Hvis du tænker på at være på denne liste, er svaret på spørgsmålet "ja"! Her er de 10 værste modearter at bære, hvis du vil se tyndere og højere, fordi iført dem vil få dig til at se større og kortere ud:

Coco Austin in tight dress

Coco Austin i tæt kjole.
Mike Coppola / Getty Images Underholdning

Iført en kjole, der er hudtæt, er en stor fejl, hvis du vil se tyndere og højere. Hvis en kjole føles stram, hvis der forekommer vandrette rynker (især over brystet, hofterne eller lårene), eller hvis klumper og bump er tydeligt synlige, hører ikke kjole i din garderobe. Den alt for stramme kjoleffekt vil sandsynligvis blive multipliceret, hvis kjole også har andre ujævnheder, som for kort eller åbenbaring. Visse stoffer kan også sammensætte opfedningseffekten.

På billedet: 5'2 "Coco Austin i en kjole, der ikke kun er for stramt, men også har uflatterende vandrette linjer.

02
af 10

Fuld kjørt

Helen-Mirren-i-fuld-skørt

Helen Mirren i fuld nederdel.
Michael Loccisano / Getty Images

En fuld nederdel på en kort kvinde svarer til en garanteret modefaux pas på grund af den udvidende effekt. Små kvinder bør undgå nederdele, der er bredere end de er lange for enhver pris. De værste lovovertrædere omfatter firkantede nederdele (puddelkjørtet, der var så populært i 1950'erne, er et eksempel), samlede nederdele (disse producerer en masse fuldhed omkring toppen af ​​hofterne) og plissede nederdele (plissede nederdele med sømede nederdele kan være en undtagelse afhængig af andre stilfaktorer).

På billedet: Den britiske skuespillerinde og den venlige dame Helen Mirren, der normalt ser fabelagtig ud på det røde tæppe, ser mindre ud end fabelagtig iført en fuld nederdel.

03
af 10

Skinny Jeans

Coco-Austin-i-skinny-jeans

Coco Austin i skinny jeans.
Michael Loccisano / Getty Images for Unbridled Eve

Skinny jeans ser bedst ud når de bæres af tynde kvinder. Bare fordi skinny jeans er tilgængelige i alle størrelser betyder ikke, at de er smigrende stilvalg. Jeans med lige ben ser næsten altid bedre på korte kvinder (medmindre de har en lille størrelse) end skinny jeans gør.

På billedet: Coco Austin iført skinny jeans.

04
af 10

Mønstrede bukser

Christina-Hendricks-i-plaid-bukser

Christina Hendricks i plaidbukser.
Astrid Stawiarz / Getty Images

Selv 5'7 " Madman stjernen Christina Hendricks ser ikke tynd ud, når hun bærer plaidbukser. Det går kun ned ad bakke, når kortere kvinder bærer enhver form for bukser eller jeans, der er fremstillet af stof med et mønster, uanset om det er plaidt, stribet, blomstret eller et andet tryk, snarere end en solid farve (helst en mørk fast farve til det slankeste udseende ). En undtagelse til denne regel er pinstriped bukser, så længe striberne er virkelig meget smalle og bukserne hænger lige fra hoften uden at forvrænge de lodrette linjer af striberne. En anden undtagelse er et meget lille mønster, som en subtil check, i en neutral modefarve, fordi den vil læse mere som en neutral solid nuance.

Billedet: Skuespillerinde Christina Hendricks iført plaidbukser.

05
af 10

Beskævede bukser

Melissa-McCarthy-i-beskæres-bukser

Melissa McCarthy i beskårne bukser.
Frazer Harrison / Getty Images

Beskævede bukser afskærer benene fra et visuelt synspunkt, de får kvinderne til at se bredere ud, og udskårne bukser lægger også vægt på en petite kvinders korte statur - alle gode grunde til at undgå beskårne bukser. Den prisvindende skuespillerinde Melissa McCarthy står omkring 5'3 ", så det hjælper ikke hendes udseende, når hun bærer beskåret bukser.

Billedet: Skuespillerinden Melissa McCarthy iført beskåret bukser, der også er for stramme.

06
af 10

Bulky Sweater

kvinde-iført-voluminøse-trøje

Kvinde iført omfangsrig sweater.
Thinkstock / Getty Images

Bulky sweaters tilføje pounds visuelt, selvom ekstra pounds ikke er virkelig der. Hvis en fyldig trøje har andre uflatterende egenskaber, som en turtleneck, cowl eller wraparound stil, der falder under hofterne, er den vægtige effekt yderligere forstørret. Enhver form for fyldig eller overdimensioneret tøj er særlig dårligt for den petite kvinde på grund af hendes allerede korte statur. For at se tyndere og højere, er det nødvendigt at fremhæve lodrethed, snarere end at pakke på tunge lag af stof.

Afbildet: Kvinde iført tunge trøje.

07
af 10

Puffy Down Coat

Elizabeth-Olsen-i-down-coat

Elizabeth Olsen i Down Coat.
Dimitrios Kambouris / Getty Images til bedste arrangementer

Jeg kan virkelig ikke tænke på nogen berømte petitkvinder, der er tyndere end Elizabeth Olsen, og selv hun ser større ud, når hun har et puffy down coat. Som en kraftig sweater får en puffy down coat ikke kun kvinder til at se federe ud, men det får dem også til at se formløse. Da det heller ikke er en ønskelig mode-effekt, er det en god idé at bære en mere smigrende vinterjakke stil, som en single-breasted, knælange uldfrakke med prinsesse søm.

På billedet: Elizabeth Olsen iført et blusende lag.

08
af 10

Ankel-Wrap Sko

Josie-Loren

Petite skuespiller Josie Loren iført ankel-wrap sko.
Jason Merritt / Getty Images Til Teen Vogue

Ved at bære sko med ankelhalsbånd skærer benlinien, visuelt forkorte figuren. Når korte kvinder bærer ankel-wrap-sko, ser de også bredere ud. Ankel-wrap sko har et tungt look også. Dette gælder især for ankel-wrap-sko i farver, der står i kontrast til benene, strømpebukserne eller strømperne. Sko med ankelremme er også problematiske, men et arbejde kan opnås for korte kvinder, der bliver forelsket i et dynamitpar med høje hæle med ankelremme. Petite skuespiller Josie Loren er faktisk lille, men iført ankel-wrap høje hæle, hun ser større ud end hun virkelig er.

09
af 10

Bred Bælte

Salma-Hayek

Lille skuespillerinde Salma Hayek.
Pascal Le Segretain / Getty Images

Brede bælter tilføjer masse og en vandret linje over midten - ikke en god ting for kvinder, der forsøger at se slankere ud. Hvis det brede bælte er i en kontrastfarve, udvides den endnu mere. Et bedre valg for et bælte, især for korte kvinder, er et smalt bælte i samme farve som tøjet. Petit skuespillerinde Salma Hayek har en stor figur, og hun ser fabelagtig ud, men selv har hun et svelter look, når hun har et bælte af mørk farve sammen med en kjole i en mørk farve, end hun gør, når hun har et stort sort bælte, der er en skarp kontrast til hendes rosa hot tæve til venstre.

10
af 10

Choker halskæde

Jennifer-Saunders

Lille skuespillerinde Jennifer Saunders iført choker halskæde.
Tim Whitby / Getty Images

Vil du forkorte din hals eller afskære dit hoved? Sandsynligvis ikke, men det er netop den visuelle effekt kvinder opnår, når de bærer choker halskæder. For at se slankere og højere op skal du åbne nakke- og nakkeområdet i stedet for at blokere det. Hvis du bærer en top eller en kjole med en V-hals, opnås det ønskede resultat. Hvis du vil bære en halskæde, prøv en vedhæng halskæde, der falder inden i halsen for at fremhæve den forlængende V-hals effekt.

På billedet: Petite britiske skuespiller Jennifer Saunders iført en choker halskæde.

1

About

Check Also

10 Nyttige Styling Tips til lange kvinder

Har du nogensinde gået ind i et værelse og realiseret...a) Du tårner nemt over alle, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 73