Home / kengät / Miten työskennellä ruskeat kengät vaatekaappiisi

Miten työskennellä ruskeat kengät vaatekaappiisi

Miten työskennellä ruskeat kengät vaatekaappiisi

Mustat kengät, erityisesti korkeakorkoiset mustat pumput, ovat katkottuja useimmissa naisten vaatekaapissa. Mutta joskus haluat vaihtaa kaikesta mustaa, koko ajan, ja ruskeat kengät ovat värejä. Se on luonnollista ja lämmin, ja se antaa asunnolle kokonaan toisenlaisen tunnelman ja luonnoksen kuin musta. 

Ruskean kengän värit

Ensin sinun on selvitettävä, mitä ruskean värejä ja sävyjä parhaiten sopii vaatekaappisi kanssa. On tummaa suklaanruskea, luonnollinen rusketus, viski tai konjakki ja kaakao tai latte.

Saatat huomata, että ottaa parin tummanruskea ja luonnollisempi sävy todella laajentaa vaatosi erilaisia.

Earth-Toned Outfits

Tumma viininpunainen tai oranssinvärinen punainen, metsänvihreä, palanut oranssi - ajattele kaikki syksyn värit ja olet kuvittanut maapallon kuvan. Aivan kuten puiden rungon kuori, ruskea menee ihmeellisesti kaikkien näiden sävyjen kanssa, mutta varmasti olla varma, että sinä saat sen oikein, myös etsiä tekemään sävyjä. Esimerkiksi tummanvihreä hame toimii paremmin tummanruskeilla kennoilla kuin vaaleanruskeilla kengillä. Jos tämä ei ole mahdollista, ota varoitus varovaisuudesta ja varmista, että saappaat tai kengät ovat tummat kuin housut tai hame. Luonnonruskeat tai viski-väriset kengät täydentävät kaikkia näitä luonnon värejä varsin hyvin ja heikentävät todellisen pudotuksen.

Ruskeat kengät ja neutraalit

Valkeat, harmaat, mustat, voiteet, norsut, tanssit ja taupit ovat kaikki neutraaleja, mikä tarkoittaa, että ne menevät hyvin useimpiin jalkineiden väreihin, mukaan lukien eri ruskeat värit.

Mutta joitain yhdistelmiä on helpompi vetää pois kuin toiset.

Ole esimerkiksi pukeutunut ruskeisiin pumppuihin harmaan hameen kanssa. Tämä on täysin toteutettavissa, mutta se vaatii paljon huomiota yksityiskohtiin, kuten sävyarvot ja väritasapaino. Joten jos hame on tummanharmaa, haluat mustat ruskeat kengät, ja sinun täytyy sekoittaa muita ruskeita neutraaleja muuhun asuunne ja tarvikkeisiisi.

Mutta pari tan- tai whisky-värisiä kenkiä täydentäisi harmaata väriä hienosti, etenkin tummemmalla alueella. Se tekee rikkaan ja maanläheisen kontrastin.

Jotkut neutraalit ovat erittäin helppoja käyttää ruskeilla kengillä. Kerman, norsunluun, rusketuksen ja joidenkin taupien sävyt ovat kerjäämään pariksi ruskeilla saappailla ja kengillä, ja usein erilaiset ruskeat jalkineet sopivat paremmin näihin sävyihin kuin mustat. Riippumatta kaudesta, ruskeat kengät tai saappaat lisäävät rikkautta ja lämpöä näihin valo-neutraaleihin. Kaakao- tai latte-väriset kengät ovat upeita kermanvärisiä ja norsunluun sävyjä ja antavat vaatteen pehmeyden, jota tummat kengät eivät voi tarjota.

1

Musta ja ruskea

Musta on myös neutraali, mutta se on omassa luokassaan, koska se on vaatekaappi. Musta ja ruskea pariutumista herättää joitain kiistelyjä muotiilijoiden keskuudessa. 

Näyttää siltä, ​​että jotkut ihmiset ovat hieman halukkaita yhdistämään nämä kaksi väriä, ja että pelko voi tulla miesten muodin maailmasta, jossa kaverit kerrotaan varhaisesta iästä valita joko musta tai ruskea kenkä, sitten kerrotaan, mitkä värit kuluvat kussakin. Ja yleisesti ottaen tämä on luotettavaa neuvontaa miehille

Kun kaveri asettaa mustan pukun, on helppoa ja sopiva päästä pari mustia kenkiä sekä musta vyö.

Mutta naisille on niin monia muita asioita, jotka on otettava huomioon. Kun tehdään hyvin, musta ja ruskea tekevät dynaamisesta ja mielenkiintoisesta yhdistelmästä.

On olemassa pari tapaa sisällyttää ruskeat kengät mustaan ​​raskaaseen asuun. Ensimmäinen on lisäämällä paloihin, joissa on molemmat värisävyt, kuten monet eläimet tekevät.

Toinen tapa saada hauska ulkonäkö, kun yhdistät mustat vaatteet ruskeilla jalkineilla on varmistaa, että molemmat värit jaetaan koko asuun ja että ruskeat ovat hyvin lähellä toisiaan. Esimerkiksi yritä yhdistää tumman ruskeat kengät tai saappaat mustilla sukkahousuilla, musta hame ja pusero tai pusero sekä ruskeat vyöt ja laukut, jotka sopivat ruskeisiin kenkiin mahdollisimman tarkkaan. Voit vetää ulkoasua yhdessä valitsemaan koruja, jotka sisältävät tai toimii hyvin molemmilla väreillä, kuten kuparivärisiä kappaleita tai jalokivihelmiä.

Eläintavilla huivi, joko pieni kaulanauha tai suuri, joka tekee lausunnon, todella sitoo tämän asun.

Viski-väriset kengät tai saappaat tekevät terävästä kontrastista enimmäkseen mustaan ​​asuun. Tämä väri toimii erityisen hyvin kamelinpuhalluksella tai lisävarusteilla tyylikkään näköisen.

Ruskea Blues ja Pinks

Et ehkä heti ajattele yllään mitään ruskeaa sävyä blues ja pinks. Mutta useimmat siniset sävyt työskentelevät ihanan ruskeilla kengillä, ja turkoosi on erityisen mukavaa, kun ne on yhdistetty suklaanruskeaan. Tämä on ollut varsin suosittu kaikenlaista paperitarvikkeista kodin sisustukseen ja tietysti naisten muotiin. Turkoosi-ruskea yhdistelmä näyttää erityisen hyvältä Native American koruja ja mokka-jalkineita ja käsilaukkuja.

Yksi tavallisimmista vaaleanpunaisista vaatekappaleista on farkut, ja kaikki denim-sävyt, vaaleat pinnat, vintage tai tumma, näyttävät hirveiltä kengillä tai saappailla tumman ruskean, luonnollisen rusketuksen tai rikkaan viskin kanssa. Jotkin näistä ruskean kengän tai saappaiden farkkojen väreistä vaativat mielenkiintoisen muutoksen mustista jalkineista. Tummanruskeat tai viski-väriset sandaalit näyttävät fiksuilta denim-kaprisilta, kasveilta ja shortseilta.

Toinen voitto ja epätavallinen yhdistelmä on suklaanruskea kuluneet sävyjä vaaleanpunainen. Molemmissa näissä väreissä on paljon yhteistä punainen, ja pastellin ja tummanruskean kontrastin on yummy, eräänlainen suklaa, jossa kirsikka kerma täyttö.

Ruskeat lisävarusteet samassa varjossa kuin kengät ovat avainasemassa näiden kontrastisten asujen tekemisessä.

Metallics ja Brown

Perinteinen muoti viisaus - ja silmäsi - kertoivat, että ruskeat sävyt eivät mene hyvin metalliin. Yleensä kannattaa vain mennä sinne. Musta, koru-sävy tai metallisen värisävy, joka on sama mutta hieman vaaleampi tai tummempi kuin vaatosi, on tavallisesti paljon parempi veto kenkiin, joissa on hopea-, kulta- tai pronssi-.

Mutta jos olet koskaan löytänyt itsesi tilanteessa, jossa paras kengän tyyli täytyy mennä tiettyyn metalliseen asuun, on ruskea, saatat pystyä tekemään sen toimivan.

Tummanruskeat kengät menevät parhaiten keltaisilla ja vaaleanpunaisilla metallisilla, kuten kulta, kupari, pronssi ja messinki, eikä kovin hyvin silversta, kromilla ja pewtereilla. Ota kovia ilmeitä peilistä ja saatat vain olla yllättynyt.

1

About

Check Also

Kuinka puhdistaa suede kengät

Kun on kyse mokkajalkineiden hoitamisesta, vanha sanonta "ennaltaehkäisyn unssin arvo on kiloa parannuskeinoa" ehdottomasti sovelletaan. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 38