Home / Kauneus / Top 12 korumerkkiä naisille

Top 12 korumerkkiä naisille

Naiset eivät saa tarpeeksi kauniita koruja. Jotkut rakastavat sitä värikkäitä, joitain rohkeita, jotkut lausunnot ja jotkut yksinkertaisesti. On olemassa monia erilaisia ​​koruja merkkejä ja suunnittelijoita, jotka ovat joskus vaikea seurata työtään. Onneksi teimme listan 12 parasta korumerkkiä naisille. Tarkista siis, mitkä korumerkit ovat tällä hetkellä yläosassa.

Shourouk

Shourouk korut on tehty ylellisiksi lisävarusteiksi muodikkaalle ja nykyaikaiselle naiselle. Tämä pariisilainen brändi on perustettu vuonna 2007 Shourouk Rhaiem. Suunnittelija yhdistää kontrastivälineitä, kuten metallisia paljetteja, Swarovskin kiteitä, silkkiä, muovia, helmiä ja muita teollisia elementtejä. Shourouk-kaulakoru, mansetti tai korvakorut, yksinkertainen asusteesi saa wow-tekijän.

Lady Gaga, Jennifer Lopez, Anna Dello Russo, Sarah Jessica Parker, Khloe ja Kim Kardashian ja Michelle Obama ovat kaikki havainneet yllään Shourouk-koruja ja lisävarusteita.

Shourouk Jewelry

swarovski

Swarovski korut ovat täydellinen lisävaruste kaikkiin tilanteisiin - se on ajatonta, tyylikästä, elinvoimainen ja yksinomainen. Swarovskin suunnittelijoiden joukko luo uusia kokoelmia ja malleja naisille ympäri maailmaa. Korut ovat saatavilla verkossa ja sen maailmanlaajuisessa verkossa.

Sen allekirjoituskiteet tarjoavat häikäisevää eloisuutta, tarkkuutta ja ylellisyyttä. Swarovski teki yhteistyötä kuuluisan kotitalouden nimet, kuten Yoko Ono, Disney ja Hello Kitty. Korujen lisäksi ne myös suunnitella kellot, silmälasit, kuvakehykset ja hahmot.

swarovski Jewelry

J.Crew

J.Crew korut ovat tyylikkäitä, häikäiseviä ja hauskoja. Ne edustavat muotia, joka ei koskaan mene tyyliltään. J. Crewin suurimmat fanit eivät tule pettymään uusilla kokoelmilla ja uusilla yhteistyöllä muiden suunnittelijoiden kanssa, se on varmaa.

Michelle Obama käytti J.Crew-kaulakorua vuonna 2008 Jay Leno -näyttelyssä. Muita julkkiksia, jotka riehuivat J.Crew kappaleita ovat: Katie Holmes, Kelly Ripa, Blake Lively, Olivia Palermo jne..

J.Crew Jewelry

1

Diana Broussard

Työskentelyn jälkeen Gucci, Calvin Klein ja Christian Dior, D. Broussard aloitti oman nimensä. Tämä korumerkki on italialaista mutta New Yorkin muotoilua.

Hänen brändi-allekirjoitus on iso, karkea lausuma kaulakorut valmistettu pleksi ja hartsi eri värejä. Nate-kaulakorut ovat yksinkertaisia, mutta julisteita tuottavia kappaleita. Ne ovat täydellisiä urbaani tyylikkäälle naiselle, jolla on hillitty, moderni persoonallinen tyyli.

Diana Broussard Jewelry

Lanvin

Houkutteleva, mutta tyylikäs Lanvin-koru näyttää yhtä tyylikkäältä perustarjoilta kuin cocktail mekko. Uusi kokoelma tuo mukanaan monia julistekappaleita kulta, musta, valkoinen ja harmaa väri - sopii naisille, jotka eivät pidä värikkäitä koruja.

Modernin ja klassisen muotoilunsa ansiosta Lanvin koruja rakastavat monet muodikkaat liikemiesten. Äskettäin Anna Dello Russo havaittiin Lanvinin "Happy" kaulakoruilla.

Lanvin Jewelry

Dogeared

Koiranäytteiset korut sopivat naisille, jotka rakastavat yksinkertaisia ​​ja kultakoruja. Niiden kaulakorut yhdistävät mielekkäitä viestejä todellisen tyylin kanssa. Jokainen koru voi kertoa teille tarinan omasta ilmeestä, ystävyydestä, rakkaudesta tai yksilöllisyydestä - siksi me pidämme niin paljon!

He tekevät myös täydellisen lahjan rakastetulle - syntymäpäiville, ystävyydelle, vuosipäiville, rakkauden symbolina tai morsiuksille ja bridesmaideille. Heidän kanssaan voit juhlia positiivisia asioita elämässäsi, kuten menestys tai elämän saavutus.

Dogeared Jewelry

Pesä

Nest-korut koostuvat luonnollisista metalleista, kivistä, nahasta ja vintageista, jotka luovat luonnollisia koruja. Jos pidät sekä orgaanisesta että ylellisyystunnosta, varmasti nautitte tämän merkin käyttämisestä. Tällainen koru ei koskaan mene muotiin.

Nestin, Jana Erwinin ja Janette Wilkinsonin suunnittelijat rakastavat luonnollisia asioita ja antavat sille uuden elämän. He keräävät tarvittavia korukappaleita ympäri maailmaa. Nest koruja nähtiin Salma Hayek ja Katie Couric.

Pesä Jewelry

Rosantica

Rosantican koruja perustivat vuonna 2009 New Yorkissa asuva italialainen suunnittelija Michela Panero. Suunnittelija sekoittaa klassisia tyyliä roomalaisia ​​ja kreikkalaisia ​​koruja perinne, moderni trendit ja muodot, antaen uuden ja houkuttelevan tulkinnan ajattomista paloista. Rosantican korvakorut, rannekkeet ja kaulakorut antavat jokaiselle ulkoasulle eklektisen glamourin.

Rosantica Jewelry

Lulu Frost

Lulu Frost korut perustettiin vuonna 2004 Lisa Salzer. Heidän korunsa on yhdistelmä modernia, vintage- ja antiikkiesineitä. Ei ole ihme, että Lulu Frost pala sisältää usein unohdettuja avaimia, kattokruunuja, kadonneita huoneenumeroita, muotoiltuja lukkoja, katselukulmia ja muita ylösnousseita löytöjä. Lulu Frost on tehnyt yhteistyötä DKNY: n, J. Crewin, Alexander Wangin ja Urban Outfittersin kanssa.

Lulu Frost Jewelry

Marni

Marni-ystävät ovat naisia, jotka ovat hienostuneita ja uteliaita, mutta eivät välttämättä muotipainotteisia. Brändi perustettiin vuonna 1994 Milanon Consuelo Castiglioniin. Tämä koru suunnittelija rakastaa pelata muotoja ja värejä. Hän onnistuu tasapainottamaan avant-garde-henkeä harvinaisella käsityötavalla.

Jotkut Marnin muodikkaimmista seuraajista ovat Jessica Chastain, Drew Barrymore ja Gwyneth Paltrow.

Marni Jewelry

Armenta

Armenta koruja perusti Emily Armenta Houstonissa, Texasissa. Hänen korunsa ei ole jokaisessa korutarjonnassa - se on täysin ainutlaatuinen ja henkeäsalpaava. Pedantteja, rannerenkaita ja renkaita valmistetaan hienoimmista materiaaleista ja käyttävät ainutlaatuisia kiviä, kuten sugiliittia, helmiä ja opaleita.

Monia koruja koristaa kuuluisia taideteoksia, joita löytyy koko Espanjasta - veistoksia, arkkitehtuuria, maalauksia ja runoja. Suunnittelija innostaa myös hänen ympäröivään luovuuteen. Jokainen Armentan koru kertoo tarinan ja tuo historian esille. Korut on tehty Yhdysvalloissa.

Armenta Jewelry

Alexis Bittar

Tämä korumerkki tunnetaan sen rohkeista ja värikkäistä kuvioista. Kaulakorut, rannekkeet ja renkaat sekoitetaan hienoksi teksturoitujen metallien ja puolijalokivien kanssa.

Alexis aloitti korukerhoaan vuonna 1992. Nykyään Alexis Bittarin korut ovat saatavilla yli 34 maassa ympäri maailmaa. Hänen uusi 2014-kokoelma on paljon edgier ja nuorempi kuin ennen ja tarjoaa hienoja kappaletta.

Kuuluisa muotoilija on tehnyt yhteistyötä joidenkin maailman kuuluisimpien muotitalojen - Jason Wu, Burberry ja Michael Kors kanssa. Michelle Obama, Cameron Diaz, Madonna ja Alicia Keys ovat Bittarin uskollisimmat asiakkaat.

Alexis Bittar Jewelry

1

About

Check Also

Miten saada puhtaan ihon nopeasti?

Contents1  1. Älä käytä kovia puhdistusaineita!2  2. Patch-testi.3  3. Älä osta kaikkea kerralla.4  4. Tutki …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 49 =