Home / Kauneus / Miten saada puhtaan ihon nopeasti?

Miten saada puhtaan ihon nopeasti?

 1. Älä käytä kovia puhdistusaineita!

Kasvosi ei saisi tuntea tiukkaa, "squeaky" tai kuivata puhtaana pesun jälkeen. Nämä ovat kaikki merkkejä siitä, että puhdistusaine on liian kova iholle. Kokeile sen sijaan lempeämpi hoito.

 2. Patch-testi.

Patch-testaus tehdään yleensä sen selvittämiseksi, aiheuttaako jokin tietty tuote allergisia reaktioita, ärsytystä tai aknen tai tukkeuman tarkistamista.

  • Jos haluat nähdä, oletko allerginen - käytä tuotetta korvaan.
  • Aknen tai tukkeutumisen tarkistaminen - Pane tuote alueelle, jossa on eniten tukoksia ja aknea.
  • Tarkista ärsytys - käytä tuotetta alueella, jossa olet herkin.

Patch testatuote ainakin muutamia päiviä ennen koko kasvot.

 3. Älä osta kaikkea kerralla.

On tärkeää ottaa hitaasti käyttöön tuotteita omaan hoitoonne. Jos aloitat muutaman uuden tuotteen käytön ja yksi niistä ei vastaa ihon tyyppiä, sinulla ei ole vihjeitä siitä, kumpi niistä on. Ole kärsivällinen ja ota aikaa.

Dont Buy Everything At Once

 4. Tutki ainesosia.

Jokainen iho on erilainen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi ostaa samat tuotteet kuin ystäväsi, koska se toimii hänen puolestaan. Tarvitset kuukausia selvittääksesi, mitkä ihon tuotteet toimivat sinulle.

Voit arvioida tuotteitasi selvittämällä, mitä ainesosia vaivaa ihoa. Linkin verkkosivustolla voit analysoida meikki- ja ihonhoitotuotteet.

 5. Kosteuttaa.

Jos teet mitään aknenhoitoa, varmista, että sinulla on voimakas kosteusvoide. Ihosi ei saa koskaan tuntua tiukalta. Aknehoito kuivuu, joten on tärkeää kosteuttaa ihoa.

Ennen kuin käytät kosteusvoidetta - tee tutkimustesi ja varmista, että se ei aiheuta ihon puhkeamista. Myös, vaikka ihosi on rasvainen, sinun on käytettävä kosteutta. Öljytuotanto kasvaa yleisesti ihon kuivumisen johdosta.

 6. Käytä aurinkovoidetta.

Jotkut ihon tuotteet ja hoidot lisäävät ihon herkkyyttä auringonvalolle. Auringon ihon vaurioitumisen minimoimiseksi käytä aurinkovoidetta vähintään SPF 30: llä ja korkealla UVA-suojauksella ja vältä liiallista auringonvaloa.

1

Käyttää Sunscreen

 7. Ei soodaa, etikkaa tai sitrushedelmää iholle.

Älä käytä leivinjauhetta, etikkaa ja sitrushedelmiä ihonhoitotuotteina. Sitruuna, kalkki, oranssi, greippi, sooda ja etikka eivät ole turvallisia vain siksi, että ne ovat luonnontuotteita ja kulutat niitä.

Leivin sooda ja etikka ovat kemikaaleja. Niitä käytetään usein tahrojen puhdistukseen WC: stä ja lavuaikoista. Ihon kuorinta näillä aineosilla vahingoittaa ihonhoitotasoa, vähentää kykyä pitää bakteerit ihollesi tarkkailemalla ja lisää kosteuden menetystä.

 8. Öljyn puhdistusmenetelmä.

Joitakin suosittuja öljynpuhdistusvaihtoehtoja ovat: mineraaliöljy, jojobaöljy, auringonkukkaöljy, niittyvaahtoöljy, hampunsiemenöljy, kookosöljy ja oliiviöljy.

Jos säännölliset puhdistusaineet ovat liian kovaa, mineraaliöljy saattaa olla hyvä vaihtoehto. Mineraaliöljy toimii parhaiten kuivuneille, kuiville ja iholle, joka on öljyinen dehydraation.Sunflower on hyvä kuiva iho, kun hampunsiemenöljy on hyvä akne. Jojobaöljy on erinomainen vaihtoehto kuivatusta iholle.

Huomio: Korjaa öljy ennen kuin alat käyttää niitä. Tämä menetelmä voi aiheuttaa huonoja eroja joillekin aknen altis ihmisille.

Miten öljy puhdistetaan?

a) Pese kasvosi lämpimällä vedellä. Älä höyry, äläkä käytä kuumaa vettä.

b) Käytä öljyä, joka on testattu, ja olet varma, että se vastaa ihosi tyyppiä.

c) Hieronta kasvot 1-2 minuuttia.

d) Hieronnan jälkeen pyyhi se lämpimällä pyyheliinalla.

e) Voit käyttää yhtä tai kahta tippaa oliiviöljyä (tai muuta öljyä) kosteuttamaan ihoa puhdistuksen jälkeen.

 9. Kuori.

Ihon kuorinta on välttämätöntä. Se puhdistaa ihon syvästi, puhdistaa ja tasoittaa ihon tekstuuria, antaa sen joustavan, pehmeän näköisen ja parantaa veren virtausta kasvoihin. Ihon tyypistä riippuen voit käyttää kemiallisia exfoliants tai fyysisiä pensaita.

Kuori Your Skin

 10. Älä kosketa ihoa!

Älä purista tai poista pimpelejä. Tämä voi pahentaa ihoa ja aiheuttaa arpeutumista ja turvotusta. Joillekin ihon koskettaminen tai poiminta on tajuton tapa.

Kädemme tulevat kosketuksiin miljoonien bakteerien kanssa. Allergeenit, virukset ja bakteerit siirtyvät kädestä iholle. Brutto! Face.touching voi aiheuttaa breakouts, akne ja ärsytys. Yritä lopettaa tämä ilkeä tapa! Iho on kiitollinen.

 11. Säilytä hygienia.

Yksi tärkeimmistä tavoista estää ihon ärsytys, akne ja pimples on hygienian ylläpitäminen. Hyvän hygienian säilyttäminen:

- Käytä puhtaita pyyhkeitä

- Pese kädet ennen minkään ihonhoitojärjestelmän aloittamista

- vaihda tyynyliinat säännöllisesti tai nukkua pyyheliinalla

Esimerkki rutiinista puhdasta ihoa varten:

OLEN

1. Pese kasvosi vedellä. Käytä puhdasta pyyheä kuivumaan.

2. Kosteuttaa.

3. Käytä aurinkovoidetta vähintään SPF 30: llä ja korkealla UVA-suojauksella.

pääministeri

1. Poista meikki (öljyn puhdistusmenetelmä).

2. Puhdista ihosi.

3. Liitä ihoa.

4. Odota, kunnes iho on kuiva.

5. Kosteuttaa.

6. Pohdiskelu / maski. Tehokas spot-hoito on yleensä anti-inflammatorisia / antimikrobisia ominaisuuksia.

1

About

Check Also

Kuinka tehdä hiuksesi kasvaa nopeasti?

Pitkät hiukset ovat seksikäs ja upea. Se on yleensä naisten suosikki lisävaruste. Me kaikki haluamme …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 19