Home / Kauneus / 31 Trendikäs Nail Art -ideoita karhunkynseille

31 Trendikäs Nail Art -ideoita karhunkynseille

21. Nude Pink Coffin Nails kanssa strassit

Niinä päivinä, jolloin et voi kehittää mieltäsi, nude on täydellinen kynsi. Se menee kaiken kanssa. Ei ole väliä kuinka käytät meikkiäsi sinä päivänä, tai mikä takki olet heittänyt yhteen, nude kynnet kulkevat aina ja tämä alaston-vaaleanpunainen sävy on täydellinen, jotta se helmiäisen sävy pop. Rhinestones myös tietenkin auttaa.

Alaston Pink Coffin Nails with Rhinestones

Instagram / chaunpnails

22. Burgundy Matte Nails, jossa mustat yksityiskohdat

Kerrottiin, että negatiiviset tila-kynnet olisivat suuria, ja tässä on toinen esimerkki, jossa sekoitetaan kiiltävää viininpunainen, matta-viininpunainen, ja ominaisuuskynsi, vasemmalla alastolla, mutta mustalla yksityiskohdalla.

pitkä Burgundy Matte Coffin Nails

Instagram / laquenailbar

23. Nude Coffin Nails Silver Shattered Glassilla

Oletko koskaan nähnyt rikkoutuneita lasikynkiä? Tai rikki lasi kynnet, koska ne ovat myös muuten tiedossa? Muistatko, että kerroimme, että nude-arkun kynnet olivat täydellinen tukikohta? Siksi ... Vain lisäämällä yksi ominaisuus kynsien näillä hopeinen rikki lasi, holografinen kappaletta, sinulla on upouusi muotoilu, upouusi ilme, upouusi tapa spicing asioita.

Alaston Coffin Nails with Golden Sequins

Instagram / jessysnaglar

24. Violetti Ombre & Negative Space Coffin Nails

Nämä kynnet ovat hämmästyttäviä kaikista oikeista syistä. Ensinnäkin, että violetti ja valkoinen yhdistelmä, varsinkin musta ulompi linja, on aivan loistava. Voit tehdä saman punaisella verisen Halloween-naulan kanssa! Mutta koko ilme on yhdistetty loistavasti, negatiivisella tilalla, jossa on musta, kuten yksityiskohdat, kaunis mattapilkku, jota on käytetty luomaan tämä vilkkuva ombre. Se on hieno ulkoasu alusta loppuun. Ehdottomasti himo-listalla.

Violetti Ombre Negative Space Coffin Nails

Instagram / nailsbymztina

25. Matte Ombre + Glitter Accent Nail

Coffin nauloja, toisin kuin kammottava nimi, ei tarvitse katsoa Halloween-esque. Voit torjua terävä muoto kauniilla ominaisuuksilla, kuten pienellä vihjeellä kimalluksesta ja luonnollisesta sileästä ombre-vaikutuksesta. Voit käyttää tätä kiiltävää tai mattapintaista, ja se näyttäisikin fantastiselta. Hyvät kynnet myös työhön - tarpeeksi huomaamatta soittamaan omaa.

Matta Ombre Coffin Nails

Instagram / naglaravelin

26. Vaaleanpunaiset ja tyytymättömät kynsien naulat

Jos rakastat Mac-alastuluja, rakastat näitä alastomia. Tämä persikkainen vaaleanpunainen, alastomainen ja kimalteleva yhdistelmä on täydellinen kaikissa tilanteissa. Käytä alaston tyylejä, sekoita se vaaleanpunaisiin sävyihin, kun tunnet tuoreita ja funkyjä, lisää pari koristeluja ja upea kimallus pop perjantai-iltana. Aloita maanantaina ja päätyä perjantaina mestariteoksella. Mikä mahtava idea!

Vaaleanpunainen and Neutral Coffin Nail Design

Instagram / baggesnaglar

27. Lihavoitu musta malli

Jos aiot rohkea muoto, kuten nämä hämmästyttävät arkun kynnet, tarvitset rohkean tyylin vastaamaan niitä. Mene iso tai mene kotiin?

Valitse kaksisäteinen kynsi, jotta voit tehdä lausunnon. Tämä rohkea musta malli on juuri oikea määrä valkoista vuorausta, joka tuo sen elämään.

rohkea Black Coffin Nail Design

Instagram / chaunpnails

28. Matte Purple kynnet

Vain koska sinulla on tilaa ja muotoa pelata monimutkaisia ​​ja räjähtäviä malleja, ei tarkoita sinun tarvitsee. Me rakastamme yksivärisen mattapiljon yksinkertaisuutta, ja ne strassit ja tarrat estävät ne näyttävät täsmälleen samalta kuin viime viikolla olleet kynnet. Yksi väri kynnet helpottavat myös kodin koskettamista, jos saat siruja tai tahroja, joten ei tarvitse jatkaa kynsilakaan.

Matta Purple Coffin Nails with Rhinestones

Instagram / laquenailbar

29. Sininen Glitter

Se on sinisiä vinkkejä, joihin haluamme keskittyä näihin hämmästyttäviin arkun kynsiin. Sinisten kimallusvihjeiden ansiosta kynsien pidennetään ja ne näkyvät kauemmin ja ohuempina. Kaventava vaikutus on erittäin fiksu temppu, ja kun sitä käytetään tämän vaaleanpunaisen sinisen kimalluksen kanssa, antaa sinulle yksinkertaisen ulkoasun, joka tekee suuren lausunnon. Ajattele eri värillisiä loistoja, joita voisit käyttää tähän ulkoasuun.

Sininen Glitter Coffin Nail Design

Instagram / margaritasnailz

30. Matte Burgundy + Cool Accent Nails

Katso, täällä olemme jälleen nuo viileät chevron naulat. Sinulla on tilaa pelata monimutkaisempaan muotoiluun, joten miksi ei pelata noin vähän? Käytä mustia ja valkoisia kynttilöitä viileänä taustana kyseisille tarroille ja pidä loput nauloja yksinkertaisena ja mattapunaisena, joten se ei näytä liian liioiteltulta. Se on oikea määrä bling - ei liian vähän, ei liikaa.

Matta Burgundy Coffin Nail Design

Instagram / mindyhardy

31. Vaaleanpunainen ja harmaa muotoilu

Kuka haluaa muttei ja tylsä ​​joka tapauksessa? Niinä päivinä et halua olla samat kuin kaikki muutkin, suuret ja hämmästyvät, aivan kuten nämä hämmästyttävät vaaleanpunaiset ja harmaat mallit. Vaaleanpunainen ja hopea-glitter ombre naula on meidän suosikki ja se muistuttaa meitä Barbie hieman - girlie, naisellinen ja super söpö. Uskomme, että nämä arkun kynnet tekevät suuria kynsiä erikoistapahtumaan ... Tiedätkö, kuten Ystävänpäivä tai vuosipäiväsi ehkä?

Vaaleanpunainen and Gray Coffin Nail Design

Instagram / margaritasnailz

Nämä 31 trendikkäitä naulataiteen ideoita arkku nauloja ovat loistavia, mutta tiedämme, että on olemassa sata ja yksi tapoja ne voidaan tweaked saavuttaa täysin erilainen ja upouusi ilme. Kun haluat ainutlaatuisia kynsiä, mieti laatikon ulkopuolella. Sekoita väriyhdistelmiä, joita tavallisesti ei yritä vain olla rohkeita ja katsoa, ​​miltä se näyttää. Oletteko ajatellut käyttää silkkia ja hilsejä sävyjä? Ei, mutta ulkoasu oli upea, eikö niin? Hanki luova, kekseliäinen, haluamme nähdä arkkujen naulan luomukset!

1

About

Check Also

19 Glam St. Patrick’s Day -kynsimallit Instagramista

Contents1 10. Vihreä Glitter Nails + Clover Accent Nail2 11. Kynsien muotoilu pitkille nauloille3 12. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7