Home / Kauneus / 31 Snazzy New Year’s Eve kynsimallit

31 Snazzy New Year’s Eve kynsimallit

21. Sparkly Coffin Design

Coffin kynnet ovat kaikki raivoja juuri nyt, ja jos etsit upeita uudenvuodenaattoja kynsien muotoja, et saa paljon enemmän kuohuviiniä ja häikäiseviä kuin nämä. Siellä on runsaasti kimallusta ja hohtaa, mikä tarkoittaa automaattisesti, että me LOVE niitä!

sparkly Black and Silver Coffin Nail Design

Kynsien kalvoja on käytetty luomaan pienikokoinen muotoilu keskimmäisen naulan pohjaan, vaikka voisit mennä pähkinöihin suunnittelusi kanssa. Vaihtoehtoisesti, jätä asiat erittäin yksinkertaiseksi (ja kauniiksi) niille puoliksi ja puoliksi, melkein ombre-efektisiksi kynsiksi. Me rakastamme näitä!

22. Black & Rose Gold

Tämä on todella yksinkertainen ajatus, ja se, joka ei todellakaan vie sinut niin pitkään kotona. Käytä pohjamaalia, sitten alastomia värejä, ja kun se on täysin kuivaa, nauha pois vinkkejä chevron kuvio. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kaistaleita kuten olemme aiemmin ehdottaneet.

Musta and Gold French Tip Nail Design

Maalaa musta kiilto, ja kun se kuivuu, lisää kimallesi ylhäältä. Poista sitten nauha, lisää päällystakki, ja sinun on hyvä mennä. Sen ei pitäisi kestää kovin kauemmin kuin kymmenen minuuttia.

23. Perfect Gold Shade

Tekstuurut kynnet ovat nyt iso juttu, ja tämä kullanvärinen kuvio on erinomainen. Se on hieman erilainen kuin tavalliset kiiltävät / kiiltävät kynnet, joita saatat normaalisti katsoa kohti, kun metsästetään hämmästyttävän uudenvuoden kynsien muotoiluun.

Täydellinen Gold Nail Polish for New Year's Eve

Jälleen, jotta näen tämän, sinun kannattaa useita hienoja kerroksia kuin yksi iso. Tarvitset erittäin sileän viimeistelyn, jotta saat tämän näyttämään oikealta, etkä pääse siihen paksulla ja pehmeällä kiillotuksella, joka tekee iästä kuivumaan.

24. Neutraali + Gold Glitter

Se on kuin ombre, mutta sen sijaan säkki on kärjessä, se on pidetty kynnen pohjalle, täysin erilainen ilme!

Neutraali and Gold Glitter Ombre for Short Nails

Tämä vain osoittaa, että yksinkertaisimmat muutokset voivat täysin muuttaa tapaa, jolla kätesi näyttävät. Jopa jotain yksinkertaista kuin liikkuminen glitter ombre muodostaa ylhäältä alas voi antaa sinulle upouuden mani-idea.

25. Glittery Fireworks

Nämä ovat niin älykkäitä, olemme hieman kunnioitusta heistä. Uudenvuodenaattona juhlimaan oikealla tavalla, sinulla on oltava ilotulitus, ja jos sinulla ei ole niitä takapihalla, miksi ei kynsillesi?

Musta and Silver Glitter Firework Nail Design

Käytä hienokärkistä harjaa, lakaista kimallus ilotulitusmuotoihin. Pohjimmiltaan kaikki tämä näyttää - älykäs lakaisu ohut harja kastettu hopea kimallus. Niin helppoa, niin täydellistä, niin mahtavaa!

26. Rose Gold & Neutral Nails

Toinen upea ulkonäkö - vinkit ja kynnen pohja on otettu huomioon tässä, kauniin roikkuvat kullanväristykset. Jos ette olleet tietoisia, ruusu kulta on valtava trendi juuri nyt - hiukset, kynnet, muodostavat ...

Alaston and Rose Gold Nail Art Design

Voit maalata ne käsin tai käyttää nauhaa, mutta mitä teet, varmista, että teet sen. Nämä kynnet ovat mahtavia, ja jos et laita niitä, joku muu tulee.

27. Mattapunaista

Matta kynsilakkaa voi olla varsin vaikea työskennellä. Ensinnäkin se ei toimi mitään öljypohjaista, joten et voi käyttää etukäteen voiteita ja voiteita. Toiseksi mattapyyhkeet eivät kestä koskaan niin kauan kuin kiiltävät. Se on täydellinen tekosyökalu uudistaa kynnet nopeammin!

Matta Red and Gold Glitter Nail Art Design for Holidays

Tämä punainen sävy on ihana, mutta sen varmistamiseksi, että se kestää eroa, käytä punaista mattapintaista sävyä ja siirrä sitten naulan yläosaan mattapäällysteen päällä. Kuten kiiltävä, mutta matta. Se antaa sinulle ylimääräisen suojauksen mattapunaisena.

28. Perfect Last-Minute Design

Muista, että kerroimme sinulle, että päästät naarmuuntumaan kynsistä sen sijaan, että harjaat sen naulan ympärille? Näin näyttää siltä, ​​että dabbing on tie eteenpäin.

Kestää Minute New Year's Eve Nail Design

Vähintään silloin voit varmistaa, että olet peittänyt kaiken kynnen, jota haluat - erittäin tärkeäksi snazzy New Year's Eve kynsien suunnilleen.

29. Gold Glitter Chevron Design

Toinen tarvitset teippiä tai folioita - kultainen kimallus kynsilakana. Se on älykäs, se voidaan räätälöidä laajan valikoiman sekä värejä että viimeistelyjä, ja voit lisätä jopa enemmän blingä koristeina.

Alaston and Gold Glitter Nail Art Design

Sanomme, että nämä olivat täydellisiä uudenvuoden juhliin ja juhliin, eikö niin?

30. Gold Sequins & Glitter

Gel-kiillotus auttaa sinua saamaan upean uudenvuodenaalin kynsien muotoilun, mutta niitä voi olla vaikea päästä kotoisaksi. Niin monet ihmiset tekevät virheitä, kuten puuttuvat kynsinauhaöljy, eikä valmistaudu maniin etukäteen.

Kulta Glitter Sequin Ombre Nail Design

Jos sinulla on mahdollisuus, salongin tapaaminen tulee aina antamaan sinulle paremman tuloksen kuin kotona. Tämä johtuu yleensä siitä, että sinulla ei ole aikaa (tai vaivaa) omistautua syyksi. Se on uudenvuoden jälkeen kaiken aikaa työntää vene ulos?

31. Kulta- ja vaaleanpunaiset Coffin Nails

Vaikka arkun kynnet ovat iso suuntaus juuri nyt, on niin monia erilaisia ​​tyylejä, muotoja ja pituuksia kynsien muotoilu poimii nyt, on pakko olla jotain, että voit saada yhdessä.

valo Pink and Gold Glitter Coffin Nails

Jos löydät kauemmin taloja paljon vaikeampaa käydä päiväsaikaan, kokeile lyhyempiä, squarer-koukussa kynnet tai kysy salongissa, mitä he ajattelevat ehkä paremmin oman elämäntavan. Lyhyempi on parempi ja käytännöllisempi, mutta näyttää kauemmin (joillekin). Kyse on punnitsemasta niitä hyviä ja huonoja puolia.

Niin mitä mieltä olet? Kumpi näistä upeista uudenvuodenaattoista on sinulle pakkomielle? Emme voi valita suosikkimme, mutta tiedämme, että me rakastamme useimmat niistä. Emme voi odottaa, että juhlat tulevat, ja toivomme, että sinulla on myös suuri uusivuosi!

1

About

Check Also

21 Amazing Thanksgiving kynsivieraat

Contents1 11. Vaaleanruskeat naulat + Turkki2 12. Fall Waterfall Nails3 13. Candy Corn Polka Dot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 87