Home / Kauneus / 31 Lob Haircut Ideat trendikkäille naisille

31 Lob Haircut Ideat trendikkäille naisille

"Lob" tai long-bob hairstyle on ajattomia. Jotkut vakavasti vahvat naiset ovat herättäneet tätä super-tyylistä ulkoasua aiemmin, ja Coco Chanel, Elizabeth Taylor, Louise Brooks ja monet muut.

Huolimatta siitä, että se on lyhyt, se on selkeästi monipuolinen ulkoasu, jota voidaan jazzata (tai alas) helposti oikeilla styling-työkaluilla ja tuotteilla. Näyttää myös siltä, ​​että lob-leikkaus on yksi kuumimmista hiuksista vuodelta 2016. Tutkitaan miten se tehdään oikealla tavalla ...

1. Epäsymmetrinen lobba + Balayage Highlights

Jos sinulla on nopeasti kasvavia, suorat ja hienot hiukset, balayage lob hiustenleikkausideat ovat oikea tie eteenpäin useista syistä. Ensinnäkin, koska luonnollinen väritys ombre, voit päästä pois antamalla sinun juuret kasvaa hieman kauemmin. Tämä säästää rahaa hiusten nimityksiin.

Epäsymmetrinen Balayage Long Bob Haircut

Instagram / hair_by_jessie_g

Toiseksi, balayage tai käsin maalattu korostus vaikutus auttaa antamaan sinulle enemmän kolmiulotteinen viimeistely. Kun hiuksesi on vain yksi sävy, se näyttää enemmän valolta, hiljaiselta ja hienolta. Eri äänet (kuten näet tässä) lisää syvyyttä.

2. Blonde Lob

Jos haluat mennä lyhyempään ulkoasuun, mutta liian peloissaan, jos haluat mennä liian lyhyeksi ja se on yksi asia, joka pitää sinut lopettamaan, lob-leikkaus antaa sinulle täydellisen kompromissin.

Vaalea Long Bob Haircut Idea

Instagram / vivalablonde

Sinulla on jonkin verran pituutta, tarpeeksi pituutta, jotta voit palata takaisin söpöyn pikku-updoon, jos tarvitset, mutta samanaikaisesti se on rohkeampi, rohkeampi ja lyhyempi. Se on kuin molempien maailmojen parhaat puolet.

3. Blunt Lob

Pelaamalla leikkauksen, tyylin, värin ja tekstuurin ansiosta voit tehdä sen täydelliseksi minkä tahansa kasvotyypin, vain toisen syyn, miksi tämä olisi sinun mennä etsimään 2016. Voit kertoa etupuolelle vaihtaa käsitys kasvosi muodoista ja menemällä vain hieman pidemmällä tai lyhyemmällä taval- la kuin yleensä muutat ulkoasua kokonaan ja kasvoillasi jälleen kerran.

tylppä Bronde Lob Haircut

Instagram / chrisweberhair

Siksi sinun pitää keskustella hiustartunnan kanssa ennen kuin valitset oikean leikkauksen puolestasi. Joskus otat ammattilaisen neuvoja IS oikea tapa tehdä erityisesti, kun menee jotain tällaista tylppäpyrstöä, joka joillekin ihmisille voi olla liian pelottava siirtyä.

4. Caramel Lob + Blonde Balayage päättyy

Jos haluat lisätä äänenvoimakkuutta ohuille tai elottomille hiuksille, yritä sekoittaa pitkän bobin kohokohdista, jotta voit lisätä ja lisätä syvyyttä. Varmista myös, että käytät mousse-tuotetta, joka lisää äänenvoimakkuutta ja yritä käyttää äänenvoimakkuutta lisäävää shampoa ja hoitoa.

Karamelli Long Bob Style with Blonde Ends

Instagram / cassderosa

Sinun tulisi käyttää mousta märillä hiuksilla ennen kuin puhaltaa kuivaksi ja suuremman suuttimen itse kuivaimella lisää entisestään oomf-tekijää. Ne lisätty korostukset auttavat myös antamaan hiuksille lisää syvyyttä. Se on älykäs tapa käyttää kahta fiksuja hiusmiekkoja hiustenne näyttämiseksi täyteläisemmäksi ja täynnä elämää.

5. Kerroksinen Blonde Lob

Kate Hudson hiljattain näytti olevan hyvin samanlainen kuin tämä. Kerroksellinen vaalea lohko sopii täydellisesti tämän valon aallotuksen kaareviin muotoihin ja hienostuneeseen korostukseen, jonka näet vain lisätä kolmiulotteiseen vaikutukseen. Se on älykäs - hieno etsiä, kun kasvatat lyhyempääsi.

kerroksittainen Blonde Long Bob

Instagram / altinhairartist

Täydelliseen lob-ulkoasuun hiukset on leikattava hieman kaulan pituuden alapuolelle, mutta hieman yli olkapäähän. Jos ulkoasu koskettaa olkapäätä, asiantuntijoiden mukaan tämä on liian pitkä.

6. Layered Lob + Bangs

Älä mene tylsiä otsatukkeita, jos sinulla on pyöreät kasvot, koska tämä vain kasvattaa kasvosi näkyvämpiä ja pyöreämpiä. Jos haluat, että otsatukka on silputtu, tee ne wispy ja pyyhkäisi sivulle.

kerroksittainen Long Bob with Bangs

Instagram / buddywporter

Blunt-bangs toimivat paremmin soikeilla kasvojen muodoilla, mutta kuten näet täällä, ulkoasua ei ole vielä jätetty liian tylsäksi. Se on enemmän roskaa asia, joka on hieno etsiä, kun et ole varma siitä, miten tunnet sinä päivänä. Se on helppoa ja vähän huoltoa. Ehdottomasti upea ilme yrittää, jos olet lob aloittelija!

7. Peachy Copper Lob

Hyvää näistä lob-hiusten leikkausideoista on se, että sinulla on vielä tarpeeksi pituutta, jotta hiukset saattavat erottua. Mikä voisi olla parempi kuin yrittää rohkea uusi väri, kuten tämä persikka kuparilelu?

sulavalinjainen Copper Long Bob Haircut

Instagram / soraverly

Me rakastamme sitä, että persikka on korostettu hiusten edessä, kehystää kasvot. Hiukset ovat myös hieman kauempana edessä kuin takana, mikä antaa sinulle todella mairittelevan tavan käyttää 2016: n tyylikkäintä ulkonäköä.

8. Messy Layered Lob + Beige Blonde Balayage Kohokohdat

Neliön muotoisia, tylliä ulkonäöltään ei ole parhaita, mihin mennä, ja kun ajatella lob-hiusten leikkausideoita, mene jotain pitemmälle puolelle, harteilla melkein, auttaa pehmentämään kasvon muotoa.

Sotkuinen Layered Lob with Beige Blonde Balayage Highlights

Instagram / buddywporter

Aivan yhtä leveä leuassa kuin otsassa on, neliön kasvot näyttävät hyviltä kevyiden kerrosten kanssa kasvojen muodostamiseksi, alhaalta alhaalta lähtien ja työskentelyn alle leuan pituuden alapuolelle. Bangit ovat yleensä huono ajatus, mutta jos haluat antaa heille laukauksen, käytä pitkiä, sivuttavia pyyhkäisyjä, wispy bangs pysäyttää asioita saada liian neliö.

Off-center partings myös toimii hyvin neliön muotoinen ja yrittää välttää liikaa kovia tai suorat kerrokset. Haluat mennä pehmeämmin tänne.

9. Sun-kissed Blonde Lob

Balayage vaikutus hiukset ovat periaatteessa käsin maalatut hiukset ja se on peräisin Ranskasta. Se on erilainen kuin ombre, koska ombre on jäsennelty. Balayage pohjimmiltaan käsin maalaa hiusten osat, joita aurinko osuu ja luonnollisesti valkaisua. Se on luonnollisempi ja pehmeämpi tapa sekoittaa värejä ja sävyjä tai sävyjä ja uudestaan, auttaa lisäämään syvyyttä, jos sinulla on ohuita tai hienoja hiuksia.

Aurinko suuteli Blonde Lob Hairstyle

Instagram / melissaannvp

Hyvä asia balayage hiukset on, että sitä pidetään alhainen ylläpito kampaus merkitys aiot olla vähemmän orja hiukset nimitykset.

10. Ice Blonde Lob

Jos sinulla on pyöreät kasvot, tämä on eräs täydellisestä ulkonäöstä. Etupuolella oleva pituus auttaa kasvattamaan kasvot, joten sen vaikutukset ovat vähäisemmät, sekä pehmeät, hienovaraiset kerrokset ja sivutuotteet pehmentävät vielä enemmän.

jää Blonde Long Bob Hairstyle

Instagram / ___hairbymaci___

Tätä ilmeen katsotaan olevan A-line-bob, mikä tarkoittaa, että se on hieman pidempi kuin edessä. Epäsymmetriset ulkoasut ovat kaikki raivoa näinä päivinä ja kun sekoitat tyylin, jossa on lob-leikkausideoita ja johon sisältyy kaunis värimaailma, kuten jäänpuhaltimen lob, näet täällä, sinulla on taivaassa tehty ottelu.

1

About

Check Also

23 Lihavoitu ja kauniit Summer Makeup Ideat

Contents1 11. Ice Blue Waterline2 12. Vibrant Eyeliner3 13. Summer Sparkles4 14. Maalisävyiset Summer Makeup …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 25