Home / Kauneus / 31 Kauniit pitkät kerrostetut hiusleikat

31 Kauniit pitkät kerrostetut hiusleikat

20. Layered Haircut ja Touch of Balayage

Balayage-kohokohdat ovat paras tapa lisätä luonnollisia näköaloja hiuksiin. Niitä käytetään vapaalla kädellä ja kampaajasi luo luonnollisen ja upean ulkonäön. Kerrosten lisääminen korostettuihin osiin on myös erinomainen tapa esitellä tyylisi ja väriesi. Ajattele sitä näyttämästä leikkausta ja väriä yhdessä kampauksessa!

kerroksittainen Haircut with a Touch of Balayage

21. Höystetyt kerrokset

Jos sinulla on aina ollut normaalit kerrokset hiuksiin, kokeile jotain erilaista. Nämä kerrokset ovat raskaampia kuin perinteiset kerrokset, mutta ne luovat jotain erityistä ja girlyä. Ne ovat höyheniä kerroksia ja hiuksesi virtaavat niin luonnollisesti liikkuessaan.

höyhenpeitteinen Layers for Long Hair

22. Layered Haircut kanssa Lowlights

Jos olet brunette ja olet ajatellut lisätä värin hiuksiin, katsokaa tätä. Tämä kerroksellinen tyyli, jossa on lisävalot, näyttää upealta. Ne tekevät hiuksestasi silkkisiä ja sileitä.

pitkä Subtle Layers for Long Hair

23. Super Long, layered Haircut

Super pitkät hiukset näyttävät ajattomilta ja tyylikkäiltä. Pitkät kerrokset erittäin pitkillä hiuksilla, näyttää hyvältä. Näet, että pituus on vielä olemassa, mutta kerrokset lisäävät seksikkään tyylin.

kerroksia for Super Long Hair

24. Textured Layers

Teksturoidut kerrokset nostavat eloton hiukset. Hiuksesi muuttuvat irtoaviksi ja niillä on ihana kuvioitu kerrostapa, joka näyttää hyvältä kaikissa tilanteissa.

kuvioitu Layers for Long Hair

25. Layered Haircut ja Babylights

Vauvan kohokohdat parantavat hiuksia. Vauvan kohokohdat herättävät hiusten leikkauksen samalla kun näytät herkän ja kaverin puolelta.

kerroksittainen Haircut with Babylights

26. Layered Haircut Long Side Bangs

Tämä on täydellinen ratkaisu, jos haluat pitkät bangs. Me kaikki tiedämme sen tunteen, että haluamme muuttaa hiuksiamme, mutta pelkäämme muuttamatta sitä. Olipa kyse siitä, että et halua menettää pituutta tai pelkää muutosta. Mitä ikinä tunnet, valita pitemmät sivuhaarukat helpottavat hermojasi. Jos haluat muuttaa pitkät hiukset, mutta haluat säilyttää pituuden ja haluat lisätä haaran, mene tähän. Sinulla on vielä pituuden turvallisuus ja voit sitoa hiukset takaisin, jos haluat tehdä niin. Ensimmäisen askeleen ottaminen pitemmille bangseille on hieno tunne. Kerrokset antavat hiuksillesi luonnollisen pompun kun kävelet ja näytät peiliin ja toivottavasti olisit tehnyt tämän ennemmin! Älä odota enää, soita kampaamolle ja varaa siitä sopiva aika kesäisin!

kerroksittainen Haircut with Long Side Bangs

27. Olkapään pituudet

Tämä tyyli on tyyliä. Tämä voi kuulostaa kummalta, mutta näemme tämän tyylin kahteen tyyliin. Se on pitkät hiustyyli ja olkapään pituinen hiustyyli. Olkapäästä koostuvien kerrosten kanssa luodaan upea kaksisuuntainen leikkaus.

Lyhyt Front Layers for Long Hair

28. Blonde Layers + Side Bangs

Jos haluat kerrokset ja otsat, miksi ei ole molempia? Tämä on seksikäs kampaus, jossa on vaaleat kerrokset ja sivutangot. Sivutangot kehittävät kasvosi ja vaaleat näkevät kampauksesi.

kerroksittainen Haircut with Side Bangs

29. Lyhyt kerros päälle

Etsitkö lyhyitä kerrostuotteita pitkiä hiuksia varten? Tämä on täydellinen. Näet hiusten yläosassa olevat lyhyet kerrokset lisäävät pitkiä kerroksia.

pitkä Layered Haircut with Highlights

30. Pehmeät kerrokset

Pehmeämmät kerrokset näyttävät herkiltä ja ovat täydellinen tyyli pitkille, ohuille tai paksuille hiuksille. Se on tuore tyyli ja tuo elämän takaisin pitkät hiukset, jotka tekevät sinusta tuntuu super seksikäs ja hämmästyttävä.

Pehmeä Long Layered Haircut

31. Kerroksellinen hiustenpoisto hiuksille

Onko sinulla ohut hiukset? Tämä on tyyli, joka sopii kaikille hiuksille kuten ohut hiukset. Monet ihmiset ajattelevat, että kerrokset ovat huonoja ohuille hiuksille, mutta kuten näet tästä valokuvasta, se ei ole totta. Valitsemalla kerrokset ohuille hiuksille muuttaa tyylisi välittömästi, pitämään pituus ja tekemään hiustesi terveellisemmän ja kevyemmän. Pyydä kampaajasi lisäämään kerrokset alhaalta niin, että sinulla on vielä pituus kasvosi ympärillä.

kerroksittainen Haircut for Thin Hair

Toivomme, että sinua on innoittanut ja löytänyt täydellisen pitkän kerrostetun hiusten leikkaamisen.

1

About

Check Also

47 Hot Long Bob Haircuts ja hiusten väri ideoita

Contents1 31. Kaareva A-Line Lob + Braid2 32. Rich Brown Lob, jossa on pop-hunajaa kohokohtia3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 75 =