Home / Kauneus / 31 Kauneimmat Updos for Prom

31 Kauneimmat Updos for Prom

Prom on erittäin tärkeä päivämäärä kalenterissasi lukion aikana. Siksi on tärkeää, että löydät sopivan kampauksen, joka sopii sinulle. Tee hiuksesi tyylikkääksi ja tyylikkäksi tekemällä ylhäältä. Jos etsit prom-kampauksia verkossa, on tuhansia, joten meillä on tullut 31 parhaan päivityksen promusi. Ottaa hiuksesi ylös, näyttää upeasta pukeutumastasi ja tekee itsestäsi itsevarmuuden.

Kaikki tietävät, että prom-aika on juhla-aika, joten sinun on varmistettava, että hiuksesi näyttävät upealta. Katso houkuttelevia haapoja ja näe, mikä erottuu puolestasi. Jos sinulla on ammattimainen kampaamo tekevät hiuksesi, he ovat niin kiitollisia, että olet jo valinnut tyylisi niin saat katsomaan! Jos teet omia hiuksiasi yössä, jotkut ehdotuksistamme saattavat tarvita vähän käytäntöä, muistan käytäntö on täydellinen!

1. Tyylikäs Low Bun Updo

Jos haluat tyylikästä ja hienostunutta tyyliä, käy tämän pienen nousupuun kanssa.

Tyylikäs Bun Updo for Prom

Instagram / hairwithlinda

Tämä toimii kaikkien hiustyyppien kanssa ja näyttää hämmästyttävä mekko. Älä yritä tarttua hiuksiisi liian tiukasti, kun taas sitovat sitä takaisin. Se on helppo tehdä ja näyttää vaikuttavalta.

2. Messy Updo pitkät hiukset

Messy updos ovat kaikki raivoa nyt, messier parempi.

Sotkuinen Prom Updo for Long Hair

Instagram / hair_by_zolotaya

Jos sinulla on pidempiä hiuksia, kokeile tätä epäsiistyttävää updoa, joka on sekava mutta hallittu tyyli. Parasta tässä tyylissä on, että jos hiukset pudottavat yöllä, se lisää ulkoasua!

3. Söpö Updo sivupallolla

Mene söpöyn ilmeeseen tämän upean sivurevan avulla.

puoli Braid Updo for Prom

Instagram / kristin_ess

Mitä vaikeampi päättää tehdä tämän hiustyyliin, mitkä puolet pudotat. Valitse parasta puolta ja toinen puoli sotkuinen, roikkuu alas. Se näyttää upealta valokuvissa; muista vain kääntyä pään sivulle ja löytää asenne!

4. Curly Elegant Updo

Curls näyttää hämmästyttävän mistä tahansa tapahtumasta varsinkin promasi!

Kihara Prom Updo for Long Hair

Facebook / Hairstyle by Mehtap

Jos olet tottunut olemaan suorat hiukset, mene kiharoihin. Tulet ehdottomasti tuntea eron ja sen vuoksi tuntuu erityisen. Tämä kihara tyyli tuoda huomiota ja täydentää koko illan niin työtä se tyttö.

5. Milkmaid Braid Updo

Jos haluat kauniita ja girly-tyyliä, mene maitomainen punos ylöspäin.

Tyylikäs Milkmaid Braid Updo for Prom

Instagram / hair_by_zolotaya

Jos sinulla on reuna, tämä tyyli auttaa näyttämään sen pois ja kiinnittämään huomiota silmiin. Se on niin helppoa saavuttaa. Pallota hiukset, kaada ne ylös ja kiinnitä ne.

6. Korkea ja tyylikäs ulkoasu

Meillä on muutamia tyylikkäitä tyylejä, jotka on lueteltu täällä, ja tämä on yksi niistä.

Yksinkertainen and Elegant Updo for Prom

Instagram / ashpettuhair

Chic ja tyylikäs on kaikki mitä tarvitset ja tämän hiusvedon kanssa, sinulla on se! Kierteet ja punokset ovat elintärkeitä tämän ilmeen saavuttamiseksi. Mene virtaukseen ja tee muutamia kierroksia täällä ja siellä. Muista, että ei ole erityistä muotoilua, tee omasi ainutlaatuinen.

7. Messy Bun kanssa Braid

Kaikki rakastamme sotkuisia hiuksia juuri nyt.

Sotkuinen Braided Updo for Prom

Instagram / ulyana.aster

Tällä hiustolla, sinulla on kitara punottu sekoitettu sotkuinen pulla updo. Voit käyttää tätä tyyliä rennosti tai pukeutua, joten se on täydellinen prom!

8. Side-Swept Bun

Ottaa puoli pulla näyttää siro.

Pulla to the Side Updo for Prom

Instagram / hair_by_zolotaya

Se on täydellinen kampaus, jonka avulla voit tuntea itsesi arvokkaaksi ja erityiseksi. Sivulla pyyhkäisee palmikoita, olet voittajan päälle! Se näyttää hyvältä minkä tahansa tyyliin mekko olet valinnut.

9. Messy, punottu Updo kukilla

Rakastamme tätä boho-tyyliä. Se lisää kesän tunnelman hiuksillesi.

Sotkuinen Braided Updo with Flowers

Instagram / heidimariegarrett

Kukkien sisältämät kukat näyttävät leikkiseltä ja hippiseltä puolelta. Se sopii sekä kevyisiin että tummempiin hiuksiin, joten älä usko, että sinulla on oltava vaaleat hiukset. Voit aina muuttaa kukkien värejä sopivaksi. Pastellivärit näyttävät olevan aina trendejä, mitä värillisiä hiuksia sinulla on. Lisää muutamia värikkäitä girly-kukkia sotkuiseen punottuun updoasi, joka näyttää hahmollesi ja fashionista-puolestasi.

10. Side Braid into Bun

Tämä on hieman kauniimpi sivupohvi, ei niin sotkuinen kuin muut.

puoli Braid into Low Bun Prom Updo

Instagram / instibraid

Se on kaikkea mitä pidät prom-yöksi, jotkut pitävät hauska hairdos ja jotkut mieluummin kauniimpi, tyylikäs tyyli. Tämä on molempien maailmojen parhaita, kun pulla on sekaisin ja punos on tiukka ja hallittu. Tämä on sivukivi, joka on sekoitettu pullaan ja etupuolelta. Näyttää hämmästyttävältä.

1

About

Check Also

23 joulupakkausideoita tämän kauden kopioimiseksi

Contents1 11. Silver Glitter Liner + punaiset huulet2 12. Emerald Smokey Eye3 13. Tämä Look …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 74 =