Home / Kauneus / 27 Tainnutusvaaleat kohokohdat tummille hiuksille

27 Tainnutusvaaleat kohokohdat tummille hiuksille

Mikään ei toimi paremmin tummempi ja syvempi brunette hiukset kuin kevyempi, blonder korostaa. Näin on erityisesti, jos haluat näyttää todella erottuvan. On monia etuja, joilla on monisävyisiä hiuksia, joista osa kulkee näiden tummien karvojen ulkonäön aikana. Haluamme tietää, mitkä ovat suosikkisi. Varmista, että tulet takaisin ja kerro meille!

1. Blonde Balayage Highlights

On niin paljon ääniä, joista voit valita, kun lisäät upeita blondi-kohokohtia tummille hiuksille. On viileitä beiges aloittaa, sekoittaa neutraaleja ja nude-kaltaisia ​​sävyjä, menevät jopa syvemmälle ja tummemmat sävyt - hunaja blondes niiden hieman punainen värjätä, ja ruskea sokerimainen sävyjä. Ei ole väliä, millaista brunette olet rocking, on tapa lisätä kohokohtia, jotka tulevat olemaan ylimielinen sinulle.

Vaalea Balayage Highlights for Dark Hair

2. Honey Blonde Highlights

Kuinka tunnet hunajan kohokohtia? Se on varjo, jota monet käyttävät helposti, riippumatta ihonväri ja ihonväri. Se on myös hauska tapa keventää mielialaa, kun sinulla on luonnollisesti tummat hiukset. Muista, että korostetut alueet on valkaistu, joten menetä vähemmän, jos haluat antaa hiuksille taukoa ... Luultavasti tarvitaan yksi.

Hunaja Blonde Highlights for Brown Hair

3. Blonde & Caramel Highlights

On olemassa suuri syy, miksi balayage ombre on niin suuri hitti juuri nyt - se johtuu siitä, että juuriharjoituksen korvaus on phenomenol. Et löydä yhtä kampausta yhtä helppoa kuin tämäkin. Niin kauan kuin kohokohdat eivät juurikaan juurikaan, tummemmalla sävyllä kevyempää, voit antaa enemmän luonnollisia kasvun sävyjä yläosassa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit mennä muutaman viikon ennen salongin tapaamisia. Se antaa hiuksillesi tauon, ja se säästää muutamia satoja dollareita, jos pidät etsiä muutaman kuukauden ajan.

Vaalea and Caramel Highlights on Dark Hair

4. Kohokohdat tummista, kerrostetuista hiuksista

Jos haluat lisätä tummanruskeisiin hiuksiin ulottuvan ulottuvuuden, miksi et halua lisätä hieman enemmän mandariinikierrea blondi-kohokohdistasi? "Blorange" -näkymä on todella suuri nyt, ja tummemman kontrastin taustalla näyttää varsin upealta.

Hunaja Blonde Highlights on Dark Layered Hair

5. Beige Blonde

Jos haluat lisätä väriä, mutta ei liikaa väriä, valitse ne kohokohdat, jotka kuvastavat kasvosi, sen sijaan, että olet hajallaan ympäri kasvosi. Se estää sinua tarvitsematta leikkiä hiuksillasi liikaa, säästämällä sitä hoitoilta, jotka ovat gongin haitallisia terveydelle. Se on myös pehmeämpää vetää pois.

Beige Blonde Highlights on Dark Medium Length Hair

6. Tumma karamelliin Blonde Ombreen

Tämä on ulkoasua, jota ei ole helppo saavuttaa kotona, varsinkin jos et ole todella ammattilainen, kun on kyse värjästä omia hiuksia. Kerää niin monta kuvaa kuin voit näyttää kampaajalle, millaista lopputulosta haluat. Mitä enemmän kuvia sinulla on sellaisesta blondi korostaa tummille hiuksille, mitä haluat, sitä enemmän voit välittää sen kuvan hänelle. Myös: sitä suurempi on mahdollisuus tulla ulos salongista tappaja näyttää, että kaikilla on vaikutusta.

Tumma to Caramel to Blonde Ombre Hair

7. Sun Kissed Hair

Jos sinulla on pituus puolellasi, tämä aurinko suututti hiukset sopii sinulle. Pelin tavoitteena on saada kevyempiä sävyjä käsin maalattuina hiuksillesi, mutta vain niissä paikoissa, joissa aurinko luonnollisesti osuu siihen. Nämä kevyemmät sävyt ovat pääosin hiusten yläkerrosten ympärillä, ja ne menevät takaisin vanhan koulun keinoihin korostaa. Unohda alhaiset valot, ja jos et halua unohtaa niitä, pitää ne suhteellisen tummina. Sinun on tarkoitus varjostaa ja jäljitellä valoa ja tummaa, muista?

Sunk Kissed Dark Brown Hair for Summer

8. Blonde Ombre

Tämä on todella pehmeä asia, ja se on tehty vaivattomasti glamilla näiden suurten liikkuvien aaltojen avulla. Suuri pyöreä harja auttaa sinua naulata ne, muotoilemalla hiustesi kuivaksi, käyttämällä hiustenkuivaajaa lisätäksesi äänenvoimakkuutta. Löydät myös hyvän volyymi-lisäämällä mousse toimii ihmeitä, varsinkin jos haluat, että hiuksillasi on myös pysyvä voima.

Vaalea Hair Painting Highlights on Dark Hair

9. Korostettu nuppi

Jos parhaillaan kasvaa bob, lob on ehdottomasti tie eteenpäin. Lob on pohjimmiltaan pitkä bob ... nimi antaa sen pois vähän, eiköhän? Lisää kauniita blondi korostuksia tilaisuuteen, kevyempi kohti keskustaa ja voimakkaampaa kohti päitä. Tämä on ulkoasua, jolle jätetään.

Vaalea Highlights on Dark Short Hair

10. Kultaiset nauhat Blondasta

Jos haluat jotain upeaa mutta yksinkertaista, pienet peekaboo-kohokohdat, jotka avautuvat luonnollisen tummien hiustenne pituudesta, on hyvä tie eteenpäin. Tässä ulkoasussa on myös hieman pientä värisävyä. Kuten aiemmin mainitsimme, on niin monia tapoja lisätä blondi kohokohtia tummille hiuksille, aina tulee olemaan jotain, joka toimii todella hyvin hiuksillesi ja ihollemme.

Kultainen Ribbons of Blonde on Long Brunette Hair
1

About

Check Also

50 uskomattoman söpöä kampausta jokaiseen tilaisuuteen

Contents1 41. Ponytail Half Updo2 42. Yksinkertainen, Messy High Ponytail3 43. Fishtail-punokset Crown4 44. Hiusväri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 30