Home / Kauneus / 27 Pretty Nail Art Designs Ystävänpäivä

27 Pretty Nail Art Designs Ystävänpäivä

Kun on kyse Ystävänpäivästä, tarvitset kauniita kynsien muotoiluja Ystävänpäivällä täydentämään asustasi. Päivä, jolloin kaikki teistä sanotaan olleen merkittävälle muulle, kynnet ovat tärkeä osa mestariteosta - V-päiväsi asut.

Olitpa rakastanut jonkun toisen tänä vuonna tai näyttämäsi jotain rakkautta itsellesi, mielestämme kauniit kynsimuotoilut Ystävänpäivä on huippuluokkaa, emmekä voi odottaa kuulla, mitkä ovat suosikkisi!

ystävänpäivä Day Nails

1. Vauvan vaaleanpunaiset kynnet, joissa on glitter-pop

Emme todellakaan tiedä, miksi sydän on rakkauden symboli tai mistä se on peräisin, mutta sen uskotaan olevan peräisin keskiajalta. Vain 1600-luvulle saakka alkoi käyttää sitä kuten nyt. Ja uskomme, että sydämet ovat täydellisiä melkoisen kynsinauhoja varten Ystävänpäivällä.

Söpö Pink and White Hearts Valentine's Day Nails

2. Punainen, vaaleanpunainen ja kultainen sydän

Pyhän Ystävänpäivä virallisesti kirjoittanut kuningas Henrik VII vuonna 1537 valtakunnantyylisenä päivänä. Lyöimme sen, että hänellä ei ollut kauniita kynsinauhoja Ystävänpäivällä juhlimaan tilaisuutta!

Söpö Pink and Red Hearts Nail Art Design for Valentine's Day

3. Punainen ja kultainen muotoilu

Kynsilakkaa ajateltiin ensin olevan peräisin noin 3 000 BB: sta Kiinassa. Sitten vihannesten väriaineet sekoittuvat muihin asioihin, kuten gelatiiniin, munien valkeisiin ja mehiläisvahaan, ja mitä kirkkaampi sävy merkitsi, sitä suurempi oli ihmisen luokka. Punainen kynsi oli vaikeinta saavuttaa, ja se teki niistä suosittuja. He ovat kirjaimellisesti merkki korkeasta yhteiskunnasta.

Helppo Red and Gold Heart Nail Design for Valentine's

4. Yksinkertainen mutta silmiinpistävä

Nämä kynnet ovat söpöjä, yksinkertaisia ​​ja silmiinpistäviä, juuri mitä haluatte kauniilta kynsileimaustyyliltään Ystävänpäivästä. Jos sinulla on tasaiset kädet, voit helposti luoda ne mustat sydämet, mutta voit myös siirtää tai laskeutua huijareihin. Me rakastamme sitä, kun meillä ei ole aikaa!

Yksinkertainen Nail Art Design for Valentine's Day

5. Ranskalainen vihje + Accent Nail

Ja tämä on toinen klassinen esimerkki siitä, kuinka helppoja ne söpöt pienet punaiset rakkauskirjeet lisätään kauniisiin kynsilakateihisi Ystävänpäiväksi, ja tavalliset kynnet lisätään. Jos käytät säännöllisesti valkoisia vinkkejä, käytä niitä uudelleen, lisää vain nämä suloiset punaiset punaiset rakkausrytmät V-päiväksi.

Ranskan kieli Tip and Hearts Nail Design for Valentine's

6. Sparkly Matte Pink Design

Saatat luulla, että tiedät kaiken, mitä on tiedossa Ystävänpäivästä, mutta tiedätte myös, että se oli V-Day, jolloin Alexander Graham Bell hakee patenttia nöyrälle puhelimelle? Se oli jo vuonna 1876, ja vetoa, että hän ei olisi koskaan voinut suunnitella matkapuhelimia. Tai nämä kauniit kynsitystyöt Ystävänpäivästä.

Matta Pink Nail Art Design for Valentine's Day

7. Valkoinen & Kulta Ystävänpäivä Nails

Sisustus on erinomainen tapa osoittaa mikä tahansa kohta, jonka yrität tehdä kynsilläsi, ja rakkauden sydämen koristelujen käyttäminen on helpoin tapa osoittaa jotain rakkautta, sekä kallioiden että niiden kanssa. Voit lisätä nämä söpöt sydämet mihin tahansa, ja se vie vain hetken.

Valkoinen and Gold Valentine's Day Nails

8. Söpö Ombre Design

Ombre-malleja on helppo tehdä, kun olet oppinut käyttämään meikki sieniä ja kynsilakkaasi sekoittamaan sen yhteen. Me rakastamme tapaa, jolla ombre-varjostusta on käytetty taustana näille kauniille kynsilakuvioille Ystävänpäivä, ja että käsin kirjoitettu rakkaus vain viimeistelee ulkoasun melko hienosti.

Ombre Valentine's Day Nail Art Design

9. Hopeakorut

Miehet viettävät kaksi kertaa niin paljon kuin naiset tekevät ympäriinsä Ystävänpäivä, ilmeisesti, ja miesten keskimääräinen summa suurella päivällä on välillä $ 120 - $ 150. Jos sinä kysyt meiltä, ​​se ei riitä, mutta nämä kauniit kynsimuodot ystävänpäivälle muodostavat sen ... juuri.

Punainen and Silver Hearts Nail Design for Valentine's

10. Valkoinen ja hopea muotoilu strassilla

Vaikka miehet saattavat käyttää enemmän kuin naisia ​​Ystävänpäivälahjaksi, naiset hankkivat lisää V-päivä-kortteja kuin miehet. Itse asiassa useammilla miehillä on taipumus unohtaa, sillä vain 15 prosenttia miehistä ilmoittaa ostavansa rakkaansa kortin. Se on hyvä asia, että meillä on sydämiä kynsillämme?

Valkoinen and Silver Hearts Nail Art Design for Valentine's Day
1

About

Check Also

21 kauniita hiustyyliideoita Prom Night

Contents1 11. Simple Bun2 12. Kukka-ominaisuus3 13. Puoli ylös, puoliksi alas4 14. Dainty Flowers5 15. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 71