Home / Kauneus / 27 Pretty Lob Haircut Ideat sinun pitäisi kopioida vuonna 2017

27 Pretty Lob Haircut Ideat sinun pitäisi kopioida vuonna 2017

Jokainen on mennyt ääneen hiljattain, muuten kutsutaan "pitkä bob", ja olemme varmasti tuntui, että oli aika tuoda sinulle parhaita kauniita lob hiustenleikkaus ideoita sinun pitäisi kopioida vuonna 2017.

Beyonce valitsi ranta-ombre-ilmeen, ja tammikuun Jones kiihtyi myös, lakaisi hänet toiselle puolelle ja lisäsi lisäleikkauksia. Jopa Rachel McAdamsilla oli aaltoja, jotka olivat niin wispy, emme voineet auttaa rakastamaan heitä. Ja siksi sinun on nähtävä nämä kauniit hiuslakkausideoet itsellesi ...

pitkä Bob Lob Haircut Ideas for 2017

1. Karamelli Ombre Lob Brunetteille

Lohi on loistava tapa kasvattaa bobia - se on täydellinen puolivälin tyyli, joka estää sinua saamaan keskenään turhautumisen. Tiedät, millaista on - saat turhautuneita, kun kasvatat bobia, otsatukkaasi, vanhaa väriä ... Tämä karamelli ombre lob for brunettes on hieno idea, koska voit tehdä molempia samaan aikaan - kasvattaa vanha leikkaus ja väri, ja kaikki ilman ketään, joka tarvitsee tietää!

Aaltoileva Caramel Ombre Lob Haircut for Brunettes

2. Suora leukan leikkaaminen

Kim Kardashian valitsi loistavamman ja tyylikkämmän ulkonäkönsä, ja se on ehdottomasti yksi niistä kauniista lob-hiusleikkuista, joita sinun pitäisi kopioida vuonna 2017. Jos haluat hiustenne hajata suorista, voit tehdä juuri sen ulkoasun alla. Anna lukkosi nopeasti räjäyttää hiustenkuivain, kun pääsi on ylösalaisin ja lisää sitten merisuola-suihketta, jotta se antaa boho-ilmeen. Toinen laiska päivä kampauksesta näyttää olevan täysin pakkomielle.

Suoraan Long Bob Haircut Idea for Brunettes

3. Lob Haircut + Blonde Balayage Kohokohdat

Jos kasvatat vanhempia leikkauksia ja värejä, tämän tyyppiset lob-leikkausideat ovat täydellisiä. Jos haluat kevyempää kesällä, voit tehdä sen vain, mutta lisäämällä muutama vaaleampi vaalea ja karamellivärinen balayage kohokohtia. Ombre-kaltevuus auttaa sinua pitämään asiat neutraalina yläosassa, antaen juurilleen tauon kaikesta valkaisusta, ja voit valita hiukan puhkeamman näköisen kohti päitä, päästä eroon kaikista näistä split-ends!

Bronde Long Bob Haircut Idea

4. Kalteva Lob-leikkaus

Tämä on tarkempi ulkonäkö kuin jotkut pehmeämmät lohkot ja nastat, jotka olet nähnyt, ja silti tarjoavat sinulle jotain pituutta, jolla voit pelata. Pyydä kampaajaa antamaan sinulle pidempi pituus edessä ja takapuskuri. Tai parempi, ota tämä kuva hiusluksusi luo ja näytä heille, mitä haluat. Ainakin ei ole olemassa ristikkojohtoja.

Suoraan Black Angled Lob Haircut Idea

5. Blonde Ombre Lob tummanruskeille hiuksille

Jos pelkäät menemästä lyhyen, tai sinulla oli lyhyt bob ja vihasi sitä, tämä kulmainen lob on täydellinen kasvava tyyli. Voit silti säilyttää pituuden etupuolella, mikä on usein naurettavampaa naisille, mutta sinulla on no-muss, no-fuss takana. Lisää kauniita blondi ombre-tingeja, ja mitä sinulla on? Fabulous hiukset, that's what!

Vaalea Ombre Lob Haircut for Brown Hair

6. Deep Red Lob

Hieman kauemmin etsiä, kun olet vain menossa ohi kasvatusvaiheen, tämä syvä punainen lava on kaunis ja hieno ilme, jos haluat jotain rohkea ja loistava. Jos tämä punainen on liian runsaasti mieleisesi, pimeä asioita syvällä brunette-värjäytyllä, ja sinulla on hiukset, jotka ovat mautonta ja helppoa huolehtia myös.

Syvä Red Long Bob Haircut Idea

7. Layered Lob + Blonde Balayage Kohokohdat

Jos sinulla on ohut hiukset, kohokohdat ovat paras asia, jotta se näyttäisi silmänräpäiseltä ja paksummalta. Se on varmasti tapaus, kun yhdistät joitain suuria, pomppulinnaisia ​​aaltoja, ja tämä on vain yksi syy siihen, miksi rakastimme tätä kerroksellista lobia, jossa vaaleat balayage korostaa niin paljon.

kerroksittainen Long Bob Haircut with Blonde Balayage Highlights

8. Tyylikäs Blonde Lob

Ja kun tarvitset jotain hämmästyttävää ja kaunista, miten tämä tyylikäs blondi lob? Kevyemmät raidat tai kohokohdat on jätetty kasvojen kehystämiseen, ja ne auttavat keventämään koko ulkoasua, etenkin kun olet kasvot muiden ihmisten kanssa, kuten puhuminen heille. Se on hieno kärki, kun haluat pimeää, mutta ei liian pimeää - on vaaleammat kerrokset edessä.

Tyylikäs Blonde Lob Haircut for Thick Hair

9. Suukko Brunette Lob

Olivia Munn hiljattain meni katsomaan tälle, hänen lobinsa, joka oli kuluneet rannalla ja rento aaltoja, pyyhkäsi toiselle puolelle, syvään eroon, joka viimeisteli ulkoasun. Se on yksi helppokäyttöisistä viiden minuutin tyyleistä, joita voit tehdä aamulla. Jos sinulla ei ole aikaa pestä hiuksiasi, käytä kuivahampoja, lisää kiharaja ja pistä sormillasi. Nouse ylös ja mene hiuksiin, mikä voisi olla parempi?

ruskeaverikkö Long Bob with Honey Blonde Highlights

10. Kalteva ja teksturoitu leukaluu

Jos haluat hiuksia, jotka voit koota noin kolmessa minuutissa aamulla, tämä boho lob on varmasti tie eteenpäin. Yksinkertaisesti herätä, spritz jotain meri slat spray, ja sitten kriisin sormilla antaa tekstuuri ja pieniä beachy aaltoja. Jos sinulla on hieman enemmän aikaa käsiisi, voit lisätä kiharseja curling-silitysraudoitteisiin, mutta ei todellakaan ole tarvetta. Sinulla ei ole pituutta, joka painaa lukkoasi alaspäin, joten he todennäköisemmin pitävät hauskoja aaltojaan.

kulmikas and Textured Lob Haircut
1

About

Check Also

Parhaan käänteisen Bobin kampaukset

Contents1 21. Choppy Blonde Bob2 22. Dramatic Medium Haircut3 23. Käänteinen Bob, jossa pitkät sivut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 33