Home / Kauneus / 25 Toe Kynsien muotoilu, joka huutaa kesää

25 Toe Kynsien muotoilu, joka huutaa kesää

11. Vesimelon varpaat

Jos et ole hyvä kynsillä, ehkä kynsitarrat toimivat puolestasi. Kynsitulosteita ja tarroja on laajasti saatavilla useissa myymälöissä. Sinun ei tarvitse huolehtia trendikynselistä, jos ostat erilaisia ​​tarroja. Katso kuinka hyviä näistä vesimeloni kynnet näyttävät. Iso toenail on vesimeloni teema ja muut toenails on maalattu kirkkaan värinen, mutta pitää teema. Vihreät ja vaaleanpunainen näyttää niin hyvältä yhdessä.

Söpö Watermelon Toe Nail Design for Summer

12. Ombre vihreät varpaat strassilla

Jos haluat jotain erilaista, ombre on aina hyvä idea. Monet ihmiset eivät ole edes nähneet ombre-nauloja, joten jos aloitat trendin missä olet, olen varma, että seuraa paljon. Sekoita ombre-vihreät kynsiä strassilla lisätäksesi vaikutuksen.

Ombre Green Bling Toe Nail Design

13. Pastel Toe Nail Design

Pastellivärit ovat aina trendiä kesällä. Ne ovat kevyitä, hauskoja ja aina naisellisia. He menevät kaikkiin vaatteisiin ja näihin kuvioihin, näyttävät hämmästyttävältä.

pastelli Toe Nail Design for Summer

14. Ranskan vyö kärki kynsien muotoilu

Ehkä vain maalaa kynsien vinkit? Jotta varpaat erottuvat, voisit ehkä ajatella tätä tyyliä. Maalaus vain varpaanne vyöhykkeistä kiinnittää välittömästi huomiota, varsinkin jos maalat ne kirkkaan vaaleanpunaiset kuten yllä oleva kuva.

Vaaleanpunainen and Nude French Tip Toe Nail Design for Summer

15. Stripes + ananas

Raidat ja ananakset näyttävät hyvältä. Raidat täydentävät ananasmuotoilua ja tekevät siitä kynsien keskipisteen. Jos kokeilet tätä mallia, varmista, että valitset yhtenäiset värit toisille kynnet. Kaikkien huomion on oltava suurilla varpailla.

Raidallinen Pineapple Toe Nail Design for Summer

16. Kirkkaat varpaat, joissa on pop of Gold

Kulta on suosikki väri, joka lisätään kesällä. Kun aurinko paistaa varpaissasi, kulta loistaa. Teaming kultaa kirkkailla väreillä on hauskaa ja elinvoimainen.

Kirkas and Colorful Toe Nail Design for Summer

17. Blue Glitter Beach Design

Tulet puhumaan rannasta näillä nauloilla! Kun ajattelet kesää, luulet mieleen rannan. Inspiraatio voi tulla kaikkialta ja mistä tahansa. Beach-innoittamat teemat ovat melko suosittuja ja ne näyttävät kauniilta. Tietenkin, aloita sinisellä pohjalla kynsiisi, lisää glitter- ja ranta-strassit.

Sininen Glitter Beach Toe Nail Design

18. Easy Pink pedikyyri strassilla

Rhinestones voi lisätä tyyliä ja luonnetta kynsiisi. Nämä vaaleanpunaiset maalatut varpaat näyttävät hämmästyttäviltä rhinestoneja vastaan ​​ja tunnemme girlyn ja söpön vireen.

Helppo Pink Pedicure with Rhinestones

19. Sininen ja kultainen kukkasuunnittelu

Päättäessäsi, että haluat muotoilun maalattu teidän toenails on hieno idea. Jos haluat kukkakuvion, kuten edellä oleva kuva, voi kestää muutaman yrittää saada se oikein. Muista, että käytäntö on täydellinen, joten älä anna periksi, kun et voi tehdä sitä. Se voi kestää jonkin aikaa hallita, mutta kun teet, se on sen arvoista, koska lopputulos näyttää fab! Kun harjoittelet, sinun ei tarvitse harjoitella kaikkia varpaankynkiä, pitää se yhdellä naulalla, jotta se olisi helppoa sinulle. Voit sitten maalata toiset varpaat erilainen kiinteä väri.

Sininen and Gold Toe Nail Design

20. Värikäs Cheetah Print Toes

Cheetah-tuloste on niin värikäs ja kirkas. He ovat olleet jo jonkin aikaa ja he näyttävät aina hyvältä. Riippumatta siitä, minkälaisen värin haluat, sekoita sitä hieman lisäämällä myös värejä. Ottaa moniväriset gepardi tulostaa varpaat, tekee sinusta näyttävä silmiinpistävää ja kovaa.

Gepardi Print Toe Nail Design for Summer

21. Värikäs muotoilu kullan kanssa

Tässä on kaikki sateenkaaren värit. Esitä kynnet ylpeydellä tämän mallin kanssa. Tämä on loistava muotoilu ompeleille. Se on hauskaa, elinvoimainen ja varmasti huutaa kesää. Se on melkein kuin karkkia, ja kun katsot näitä kynsiä, tunnet heti kesän tunnelman. Tämä tyyli on täydellinen aurinkoiselle säälle.

Kirkas Striped Toe Nail Design for Summer

22. Vaaleanpunaisen ja valkoisen kukan muotoilu

Kukkamallit ovat aina hyvä idea kesällä. Kesä on noin kukkia, värejä ja hauskaa. Näillä kynsillä runtelemme kaikkia näitä laatikoita! Jälleen tämä malli saattaa tarvita vähän käytäntöä, mutta olla kärsivällinen ja sinusta tulee ammattilainen! Kaikki ystäväsi odottavat, että voit maalata kynnet näin! On liian söpö rakastaa.

Vaaleanpunainen and White Flower Toe Nail Design

23. Vaaleanpunainen ja sininen Neon Design

Sinun on rakastettava neonvärejä kesällä. Kesä tarvitsee aina kirkkaita, neonvärejä ja nämä näyttävät hämmästyttäviä. Näet neonpunaisen ja neon-sinisen työn niin hyvin yhdessä. Värit on sisällytetty aksentti kynsien liian pitää teeman kanssa.

Kirkas Neon Toe Nail Design for Summer

24. Vesi Marble Toe Nail Design

Luo tämä upea vesimarmori muotoilu varpaisiin. Se on ristikko marmorimallin ja maagisen silmän välillä. Tämä on tulostus, joten sinun ei tarvitse maalata kynsiisi. Sinun tarvitsee vain pudottaa muutamia tippuja valittua kynsilakkaasi kulhoon vettä, pelata muotoilun kanssa ja kun olet onnellinen, anna sen kuivua. Voit lisätä vettä useampaan väreihin. Kun kynsilakka kuivuu, levitä pohja tai päällys kynsiisi ja ota sitten vesiväri pois vedestä, leikkaa haluamasi muoto sopivaksi kynsiisi ja tartu kiinni. Levitä päällys uudelleen kynsiisi ja olet valmis!

Kirkas Water Marble Toe Nail Design

25. Sininen ja keltainen muotoilu

Nämä ovat kaksi väriä, joita et näe usein yhdessä. Emme ole varma mistä, koska he näyttävät uskomattomilta. Sininen ja keltainen luovat täydellisen kesän tunnelman. Muutamien kynsien jalokivien, kuten hedelmien ja meri-teemojen, lisääminen tuo ainutlaatuisen tyylin.

Sininen and Yellow Toe Nail Design for Summer
1

About

Check Also

Parhaan käänteisen Bobin kampaukset

Contents1 21. Choppy Blonde Bob2 22. Dramatic Medium Haircut3 23. Käänteinen Bob, jossa pitkät sivut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 77