Home / Kauneus / 25 Amazing Blue ja Purple Hair Looks

25 Amazing Blue ja Purple Hair Looks

11. Tummat violetit hiukset, joissa on sininen ja vaaleanpunaiset valot

Mikä toimii, et ehkä toimi jonkun toisen puolesta, ja päinvastoin. Jos ystäväsi ovat saaneet paljon onnea yhden merkin hiusväri, mutta sinulla ei ole suurinta menestystä sen kanssa, älä anna periksi saavuttaa kaunis sininen ja violetti hiukset näyttää tältä. Sen sijaan katsokaa eri merkin käyttämistä. Näistä päivistä on niin monta valita, siellä olisi oltava haluamasi. Vihaan erikoisuuksia, hennaa ja paljon muuta ei ole koskaan ollut niin paljon valinnanvaraa hiusten värjäämisessä.

Tumma Purple Hair with Blue and Teal Lowlights

12. Pastellit

Jos haluat pitkät lukot, joissa on runsaasti värejä, mutta et ole varma, että haluat tehdä niin vakavan sitoutumisen, kokeile pikakuvakehosteita. Voit lisätä niin monta tai vähemmän kuin haluat, ja se antaa sinulle mahdollisuuden pelata värejä ja sävyjäsi antaen sinulle uusia tapoja yhdistää blues ja purppura yhteen.

pastelli Blue and Purple Hair for Black Women

13. Dusty Ombre Look

Kun olet tehnyt värillesi, onko se salonissa vai kotona, varmista, että pysyt ylläpitäjänä. Kun sinä ja violetit hiukset pyyhittävät, voi olla vaikea korjata väriä sekoittamatta niitä, mutta yksi vinkki, jonka olemme löytäneet erityisen hyödyllisenä, on käyttää hopeaa / harmaa shampoo. Kun peset tämän, väri heikentyy enemmän jauhemaisemman ja pastellin viimeistelyn kanssa, joten se näyttää siltä, ​​että se oli juuri haluttu vaikutus. Olemme hiukset hiuksemme harmaalla / hopealla shampoolla jo pitkään ja nyt me olemme vannoneet sen!

Pölyinen Purple and Blue Ombre Hair

14. Tummanvihreästä purppurahampaan hiuksiin

Kun rokkaat kirkkaita ja värikkäitä sinisiä ja violetteja hiuksia, varmista, että jätät hiustenkorjaimet toiselle puolelle. On olemassa monenlaisia ​​keinoja luoda kiharaa ilman lämmitettyjä työkaluja, mutta suorat hiukset eivät ole niin helposti saavutettavissa. Rock luonnolliset aallot jonkin aikaa, värikkäät hiukset rakastavat sinua sen puolesta.

Tumma Blue to Purple Ombre Hair

15. Siniset hiukset ja violetti Peekaboo Highlights

Jos haluat mennä suureen värimuutokseen tällä tavalla, mutta et ole varma mistä aloittaa, leikata laajennuksissa, joita käytetään luonnollisella värityksellän, voivat kertoa, sopivatko sävyt ja sävyt kampaasi, kasvosi muotoiluasi ja jopa ihonväri. Joskus sinun täytyy pelata hieman sävyjä ennen kuin löytää sellaisen, joka toimii täydellisesti ihon sävyinä. Tämä on jotain, jonka kokemus hiustartunta pystyy auttamaan sinua.

Sininen Hair with Purple Peekaboo Highlights

16. Vibrant Blue ja Purple Hair Looks

Kun sinulla on pitkät hiukset, sinulla on pituus leikkiä hiustyylien tyyliin, joita et pysty pelaamaan, jos sinulla olisi lyhyet hiukset. Miksi et kokeilisi, kun sinulla on tilaisuus? Jos aiot leikata hiustesi nopeasti, saat aluksi jonkin verran värin. Jos aiot leikata lukot pois joka tapauksessa, mitä voit menettää? On olemassa runsaasti etuja mennä chop ... Ottaa sininen ja violetti hiukset näyttää nämä etukäteen on selvä pro!

eloisa Blue and Purple Hair Color Idea

17. Split-Dyed Hair Look

Etkö nähnyt? Uusi Suicide Squad -elokuva tulee pian ulos, ja siinä Margot Robbie soittaa Harley Quinnille - tyttö, jolla on puoli-vaaleanpunaiset ja puoliksi siniset hiukset. Me rakastamme tätä pikku virkistystapaa - yksi tytöistä on jopa kopioinut itsensä etsimisen. Se on hieno, hauska tapa kokeilla, ja violetti ja siniset sävyt ovat vakavasti liian viileitä kouluun.

Sininen and Purple Split Dyed Hair

18. Vaaleansininen ja tummansininen punokset

Me rakastamme bluesien ja purppuran viiluja sekoitettuna yhteen tähän, todella satunnaiseen seokseen, käsin maalattuina, mutta joka toimii todella hyvin. Jos et halua sitoutua yhteen varjoon, sekoita, kuten nämä ovat täydellisiä. Voit sekoittaa asioita niin paljon tai niin vähän kuin haluat, ja voit luoda kaikenlaisia ​​upeita ulkonäköjä.

punottu Blue and Purple Hair

19. Sininen, violetti ja vaaleanpunaiset hiukset

Vaikka olemme tekemisissä teidän tekemällä pidempään, yritä pitää pesesi hiukset kerran tai kahdesti viikossa. Tiedämme, että kuulostaa huonolta, mutta on olemassa tapoja, joilla voit tehdä sen ilman, että kävit ympäriinsä kuin olet juuri indeksoinut rasvaisesta rasvaisesta rasvakeittimestä. Voit käyttää hatut todella huonoina päivinä, ja kiharat hiukset ovat täydellinen tapa peittää kaksipäiväiset juuret. Kuiva shampoo antaa sinulle vähän ylimääräistä elämää pesujen välillä, ja voit myös tarkastella eri päivityksiä. Sitä me teemme, kun meitä ei voi häiritä pesemään!

Sininen and Purple Short Hair

20. Purppura Sulaminen vihreään siniseen

Jos kampaajasi kertoo, että he eivät pysty tekemään kaikkia töitä, joita haluat yhdessä istunnossa, varmista, että kuuntelet niitä. Kaikki, mikä toimii hiuksillasi, vahingoittaa sitä, ja jos he yrittävät tehdä liikaa, et pääse kauniiseen purppura ja bluesia, vaan hiukset, jotka ovat kuin olki koskettaa tai vielä pahempaa, murtaa ja putoamasta. Joskus tällainen ulkoasu vie muutaman istunnon päästäkseen oikeaan. On okei, ettei se näyttäisikään oikealta ensimmäistä kertaa - väri yleensä on parempaa, joten tämä vähän voit tehdä useammin kuin kerran. Se on esivalkaisu, että sinulla on vain yksi laukaus.

Violetti Melting into Blue Hair
1

About

Check Also

Parhaan käänteisen Bobin kampaukset

Contents1 21. Choppy Blonde Bob2 22. Dramatic Medium Haircut3 23. Käänteinen Bob, jossa pitkät sivut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1