Home / Kauneus / 25 Ainutlaatuiset Halloween Makeup Ideat kokeilla

25 Ainutlaatuiset Halloween Makeup Ideat kokeilla

11. Villainous Kitty Makeup Idea

Seuraavassa keräilymme koostuu kissojen innoittamasta meikistä. Tämä taiteilija on luonut törkeää kisuja. Pidämme tästä ideasta, koska siinä yhdistyvät Halloween, glamour ja se on myös hyvin kaunis, mikä on ainutlaatuinen yhdistelmä. Voit luoda samanlaisen ulkoasun käyttämällä samanlaisia ​​värejä tai voit olla luova ja luoda oman kissasi ulkoasun eri värivalikoimalla.

Häijy Kitty Makeup Idea for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

12. Half Skull Meikki

Kuin puoli ja puoli mallia? Sitten saatat miellyttää tätä seuraavaa ajatusta. Tämä meikki on puoli luuranko ja puolet Halloween-glam. Tällainen meikki antaa sinulle vapauden, koska sinulla ei ole vain pääkalloa. Voit myös näyttää hyvältä ja houkuttelevan puolueelle. Verkossa on paljon tutoriaaleja, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen luuranko-ohjelman.

Puoli Skull Makeup for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

13. Conjuring 2 Inspired Makeup

Jos haluat luoda hirvittävän ilmeen tämän Halloweenin jälkeen, sinun on tarkasteltava seuraavaa valintaamme. Nämä kaksi on innoittanut The Conjuring 2 -elokuvan innoittaakseen pelottavia pukuja. Ne on pukeutunut demoni nun elokuva. Makeup voi olla yksinkertainen uudelleen, tarvitset vain valkoista kasvotusta ja musta meikki silmien ympärillä ja huulilla. Lopeta kontaktilinsseillä. Voit tehdä asun tai ostaa sen verkossa.

loihtivat 2 Inspired Makeup for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

14. Tiger Makeup

Käy kävellä luonnonvaraisella puolella tällä Halloweenilla ja käytä tiikeri meikkiä. Tällainen eläinten meikki on hauska pukuvalikoima ja sitä voi käyttää kuka tahansa. Tämä meikki on hyvin yksityiskohtainen ja luotiin Mehron Makeup Paradise -värimaaleilla Musta, Valkoinen, Vaaleanpunainen, Mango ja Coral. Voit luoda yksinkertaisemman ulkoasun vain raidat ja mustat ominaisuudet.

Tiikeri Makeup for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

15. Rick ja Rick ja Morty

Jos etsit ainutlaatuista Halloween-meikkiä, joka on hauskaa, seuraava valinta on sinua varten. Tämä meikki on saanut innoituksen animoitavasta näytelmästä Rick ja Morty. Taiteilija on käyttänyt illuusion tekniikkaa, jotta hänen koko kasvonsa näyttäisivät sarjakuvalle. Kaikki mitä tarvitset on kasvojen maalaus samankaltaisissa väreissä ja piirustustaidoissa. Se voi olla käytäntö, mutta se on sen arvoinen.

nyrjähdys from Rick and Morty for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

16. Syksy Queen Skull

Ole kuningatar jossain Halloween-juhlassa seuraavalla meikin idealla. Tämä taiteilija on innoittanut syksyllä luomaan luuran lämmin syksyisin värein. Me rakastamme tätä meikkiä, koska voit olla sekä pelottava ja lumoava. Voit luoda sen uudelleen tällä tavalla tai lisätä omia ominaisuuksia.

Syksy Queen Skull for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

17. Glam Skull

Kuten glam ja skeleton combo? Sitten seuraava idea on sinulle. Tämä on yksinkertainen, mutta tehokas meikki idea. Luomaan sen tarvitset Anastasia Beverly Hills Black Diamond, tryffeli, suklaakuoren varjot ja musta glitter ja huulille Mehron Makeup musta maali ja Truffle varjo Anastasia Beverly Hillsilta tai sellaisilta tuotteilta.

glam Skull for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

18. Ariel ja Flounder Makeup Ideat

Haluatko pukeutua jonkun toisen kanssa tämän Halloweenin kanssa? Sitten miten luoda Ariel ja Flounder meikki kuin nämä kaksi. Ariel ja Flounder ovat parhaita ystäviä elokuvassa Little Mermaid. Tämä on söpö idea, joka olisi osuma miltä tahansa puolueelta.

Ariel and Flounder Makeup Ideas for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

19. Pelikonsertti White Walker Makeup

Tässä on toinen meikki idea for the Game of Thrones fanit. Tämä on innoittanut White Walkers. Tällainen meikki on rohkea ja lausuntojen tekeminen. Kaikki huomaavat, kun kävelet huoneessa. Ilmeen luomiseksi tarvitset vain mustavalkoista maalia ja piilolinssejä. Voit myös luoda harhakuvituksia sinisellä maalilla kuten tämä taiteilija.

Peli of Thrones White Walker Makeup for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

20. Värikäs ja ainutlaatuinen Halloween Makeup

Etsitkö värikäs ja ainutlaatuinen Halloween meikki? Sitten tämä luuranko voisi olla sinulle. Tämän klassisen mustavalkoisen artistin sijasta tämä taiteilija on lisännyt raikkaita raitoja. Kun olet hallitseva luuranko meikki tekniikka voit lisätä raidat tahansa suosikki värejä. Online-ohjeita on online, joiden avulla voit saada ulkoasua.

eloisa Skull Makeup for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

21. Bambi innoittanut meikki

Seuraavaksi meillä on söpö meikki idea, joka innostaa peuroja Bambi. Tällainen meikki on osuma millä tahansa osapuolella. Se luotiin Makeup Forever Ultra HD -perustaisella tikulla, varjostimilla 734, 400, 744, valkoista vartaloa ja silmille. Makeup Forever varjot 734, 744, NYX Cosmetics jumbo silmäkynttilät maitoa. Voisit käyttää näitä tai värejä, kuten se.

bambi Inspired Makeup for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

22. Glitter Skull Design

Skulls ei ole todella ajatellut niin kaunis kuitenkin tämä meikki voi muuttaa mieltäsi. Tämä taiteilija on käyttänyt yhdistelmää klassisesta luurankoosta lisäämällä vaaleanpunaisia ​​sävyjä ja kimallusta. Vaaleanpunainen ja glitter houkuttelevat meikkiä, joten se on täydellinen puolueelle.

Kimallus Skull Design for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

23. Söpö Frankenstein innoittanut meikki

Frankensteinin ei tarvitse olla pelottava ja vihreä. Voisit luoda jotain tällaista, jotta Frankenstein-hahmosi olisi kaunis ja söpö. Parin tapaa käyttää tätä meikkiä voit tehdä jotain vastaavaa tai käyttää sitä inspiraationa omalle ainutlaatuiselle suunnittelulle.

Söpö Frankenstein Inspired Makeup for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

24. Värikäs Half Skeleton Makeup

Lisää eloisia pastellivärejä luurankoihin, jotta voit luoda ainutlaatuisen Halloween-meikkiä. Tämä taiteilija on luonut meikkiä, joka on söpö ja hieman kammottava. Rakastamme tätä luovia ajatuksia. Sinulla voisi olla puoli muotoilu tai koko kallin muotoilu.

Värikäs Half Skeleton Makeup for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

25. Glitter-klovni

Viimeinen meidän listalla on tämä klovni meikki. Monet ihmiset pukeutuvat klovneiksi Halloweenille, mutta voit tehdä omasi erilainen kuin kaikkien muiden. Tällä mallilla hän on lisännyt ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten höyhenpeitteisiä silmäripsiä. Voit lisätä omia ominaisuuksiasi luomaan oman klovni-ilmeesi.

Kimallus Clown for Unique Halloween Makeup Ideas to Try

Toivomme, että sinut on innoittanut ainutlaatuisilla Halloween-meikkiideoissamme!

1

About

Check Also

25 Fun Ways to Wear Ballerina Nails

Contents1 21. Long, Gray Ballerina Nails2 22. Ombre, French Tip Design3 23. Badass Ballerina Nail …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 38