Home / Kauneus / 23 Upea puolittaa häät hiukset ideoita

23 Upea puolittaa häät hiukset ideoita

Etsitkö täydellistä puolet häät hiukset? Sitten olet oikeassa paikassa! Oikean tyylin valinta iso päivä ei ole helppo tehtävä. On niin monia erilaisia ​​kampauksia ja lisävarusteita. Tarvitset kauniin tyylin, joka täydentää mekkoasi ja näyttää sinusta parhaiten. Joten olemme tehneet joitakin kovaa työtä sinulle ja tuonut sinulle 23 parasta puolet häät kampaus. Jokainen näistä näyttäisi kauniilta mihinkään morsiuteen.

1. Laaja, Curled puolivälissä häät hiukset

Ensin meillä on tämä upea käpristynyt puolivälissä häät hairstyle. Käyrät ovat täynnä äänenvoimakkuutta ja etuosassa on pieni nostin. Kaikki nämä elementit luovat elegantin tyylin jokaiselle morsiamelle. Voit jopa lisätä vähän helmiä tai kiteitä lisäämällä ripaus glamouria.

runsas Curled Half Up Wedding Hair

2. Puolet Häät Hiukset Veilellä

Tässä on esimerkki siitä, miten puoliväliä kampausta ja huntua muotoillaan kauniisti. Hiukset ovat yksinkertaisia, mutta pienet punokset ja upea hiustarvikkeet antavat sille wow-tekijän. Se on tyylikäs kampa, joka sopii kaikkiin mekkoihin ja meikkiin. Sinulla voisi olla hiustarvikkeet, kukat olisi mukava valinta.

Aaltoileva Half Up Hair with Braids and Veil Wedding Hair Idea

3. Kukkahameet

Seuraavaksi meillä on upea kierretty puolet kampauksesta. Siinä on pieniä valkoisia kukkia koko kierroksen suuntaan. Kiharat viimeistelevät kampauksen kauniisti. Tällainen tyyli olisi täydellinen rannalle tai boheemiselle teemahaulle. Voit myös lisätä yksinkertaisen verhon selässä.

Kukka Twisted Half Up Hair with Waves Wedding Hair Idea

4. Puolet häät tyyli lyhyet hiukset

Tämä lyhyt puolivälin kampaus luotiin morsian äidille. Se on upea esimerkki siitä, kuinka muotoilla lyhyet hiukset. Tämä on kaunis kampa, joka sopisi morsiamelle, äidilleen tai jopa bridesmaideille. Voit jopa lisätä verhon.

Lyhyt Half Hair Up Wedding Hair Idea

5. Boho Bride

Onko kesän häät? Sitten harkitse tällaista boho-kampausta. Se on rento mutta lumoava. Punokset antavat tyylikkään boheemisen tunnelman, kun kiharat pitävät sitä virallisena. Jazzia varten voit lisätä helmiä tai helmiä. Tällainen tyyli olisi hienoa myös rannalle häät.

Boho Hair with Braids for Wedding Hair Idea

6. Kukkakruunu

Tiaran sijaan miksi ei ole kukkakruunua ?! Tämä puolivälissä häät hairstyle viimeisteltiin kaunis kukka kruunu. Jotain tällaista olisi loistava valinta ulkona, rannalla tai boho-teemalla häät. Viimeistele tyyliä pitämällä hiustesi sivuilla kiharaa varten glam look.

curled Half Up Hair with Floral Crown for Wedding Hair Idea

7. Chic Half Bun

Seuraava valinta olisi täydellinen morsiamen tai bridesmaids. Tämä puoli pulla tyyli on yksinkertainen, mutta upea. Yksinkertaisuus antaa sinun vapautta lisätä lisälaitteita, kuten kukkia, helmiä tai helmiä. Muuta hiusten muoto hiuslakkauksissa muodolliseen ulkoasuun. Huntu tai tiara olisi mukava kosketus morsiamen kampaukseen.

curled Half Bun Wedding Hairstyle Idea

8. Glam Half Up Wedding Hair

Tämä kampaus näyttää sopivaksi prinsessa. Puolet hiukset on muotoiltu wispy ja romanttinen aaltoja. Tällainen tyyli olisi kaunis, koska se on, mutta glam näyttää lisätä kauniita lisävarusteita, kuten nämä. Voit lisätä tyyliä luomaan helmiä tai helmiä.

Puoli Up Hair with Waves and Pearl Accessories Wedding Hair Idea

9. Bridal Headband

Päänauhat ovat erinomainen lisävaruste kaikkiin tilaisuuksiin. Tässä on, miten tyyli yksi häät. Tämä kampauksessa on kauniita kiharoita, jotka kierretään puoli-tyyliseksi. Voit luoda tämän uudelleen hämmästyttävän ulkoasun avulla. Tällainen kampaamo sopii erinomaisesti kesän tai rannan häät.

Boho Half Up Headband Wedding Hair Idea

10. Kauniit ja lihakset häät hiukset

Jos haluat hairstyle, joka wow sitten tämä on miten se tehdään! Tämä hämmästyttävä hiustyyli on täynnä äänenvoimakkuutta, kiharaa ja glamouria. Se on viimeistelty kauniisti herkällä hiustyökalulla. Jotain tällaista näyttää satumasta, mikä tekee siitä täydellisen onnellisen loppuun.

curled Half Up Hair with Volume and Accessories for Wedding Hair Ideas
1

About

Check Also

35 Söpö ja Spooky Nail Art -ideoita Halloweenille

Contents1 11. Ghosts - Boo!2 12. Jack & Sally Nails3 13. Söpöt kurpitsat4 14. Jason …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =