Home / Kauneus / 23 Hämmästyttävä Prom Hiusten Ideat vuodelle 2018

23 Hämmästyttävä Prom Hiusten Ideat vuodelle 2018

11. Elegant Bun

Jos haluat klassisen prom lookin, valitse sitten tämä keksi. Se on tyylikäs, kaunis ja tyylikäs. Tällä tavoin pulla voi käyttää sitä muutamilla eri tavoilla. Ehkä kokeile korkeaa pullaa tai pidä sitä alhaisena näin. Se on hairstyle, joka on taattu näyttää hämmästyttävä mekko, koska se sopii kaikille ja minkä tahansa tyylin.

Tyylikäs Bun Updo

12. Vintage Glamour Prom Hiusten Idea

Tuo jotain vintage glamouria teidän promsiin seuraavalla hairstylellä. Tämä updo on puoliksi ylös ja puoliksi alas ja kaunis punos. Sen yläosassa on tilavuus, joka antaa mehiläispesän. Muut hiukset ovat käyristyneet. Tämä on upea kampaus ja se näyttäisi hyvältä vintage-tyylin mekko tai pitkä floaty mekko.

vuosikerta Glamour Prom Hair Idea

13. Söpö Ponytail Fishtail Braidillä

Kuten ajatus yllään ponnahtaa? Sitten saatat miellyttää seuraavaa hiustenpudotusta. Tämä lantionpehmeellä on käänteitä yläosassa ja kalkkikivi punos kulkee läpi. Lisäämällä punos ja kierteet antaa klassisen ponytail glam päivitys prom. Voit jättää käänteet ja käyttää vain punos vaihtoehtoista ulkoasua.

Söpö Ponytail with Fishtail Braid

14. Twists ja punokset Half Updo

Seuraavaksi meillä on toinen hairstyle, joka sisältää käänteitä. Tämä idea on puoliksi muotoiltu, ja siinä on myös kaksi pientä punoksia. Yleinen ulkoasu on hyvin rento, mutta näyttää super söpöä glam mekko. Tällainen kampaus on täydellinen kaikille, ja se olisi myös hienoa naisille, joilla on boheemi-vibe.

Kierretty Half Updo for Medium Hair

15. Kudottu Updo kuohuviini-lisävarusteella

Seuraava hius ideamme on kaunis updo, jossa on sparkly lisävaruste. Updo sisältää useita punoksia ja matala pulla. Tämä kampaus näyttäisi kauniilta itsestään, mutta koska se on erityinen tilaisuus hyödyntää sitä ja lisätä sparkle. Voit lisätä hiuslisäkkeen muita pullaa kampaileihin.

punottu Updo with a Sparkling Accessory

16. Kaunis monisäikeinen hiukset -idea

Hyvä tapa jazztaa hiuksesi on punokset. Päitä voidaan muotoilla niin monella tavalla, että tämä käyttää kahta eri punokset luoda tyylikäs kampauksen. Kalaa on kaksi kärkeä ja sitten yksi iso punos hiusten pohjalla. Rakastamme yhdistelmää, koska se on glam ja täydellinen prom. Kaikki mekko ja meikki tyyli sopivat tähän ulkoasuun.

Kaunis Multi Braided Hair Idea

17. Kauniin puolivälin prom-hairstyle

Seuraavaksi meillä on kaunis half-up kampaus. Hiuksilla on tyylikkäät kierteet ylhäältä, jotka luovat mehiläispesän ja muut hiukset ovat käyristyneet. Tämän tyyppinen kampaus on täydellinen kaikille prom-kuningatarille. Voit jopa lisätä hiusmuodot tai pienet punokset, jotka tekevät kampauksesta ainutlaatuisen.

Nätti Half Up Half Down Prom Hairstyle

18. Söpö Double Braided Updo

Jos pidät punottu kampauksia, niin rakastatte seuraavaan ajatukseen. Tässä meillä on kaksinkertaiset punokset, jotka kohtaavat luoda pulla. Tämä kampaus on yksinkertainen, tyylikäs ja joka sopii kaikille. Rakastamme tätä kampausta, koska se näyttää upealta sparkly korvakorusta ja glam mekko. Se on hauska ja söpö kampa!

Söpö Double Braided Updo

19. Side Braid loose curls

Seuraava idea sisältää kauniin sivupalan. Punos on erittäin siisti, mutta silti on rento vibra ja loput hiukset ovat käyristyneet. Tämä on vaivattomasti upea ulkoasu ja sopii kaikille hiustyypeille, meikkeille ja mekkoille. Voit myös muotoilla hiukset suoraan tai aaltoilevaan punokseen.

puoli Braid with Loose Curls

20. Tyylikäs Ponytail Twistillä

Haluatko trendikkään prom? Sitten tämä kampaus on tapa tehdä se. Hiuksilla on useita kierroksia yläosassa ja muuttuu sitten kauniiksi lanttikoiriksi. Me rakastamme tätä ajatusta, koska se osoittaa, miten voit luoda ainutlaatuisia ja tyylikkäitä ulkonäköä.

Tyylikäs Ponytail with Twists

21. Tyylikäs ja tyylikäs keskipalo

Ehkä mieluummin hiukset, joka on siistimpi ja tyylikkäämpi, jos näin on, niin tämä hius on sinulle! Tämä hius ideassa on ponnahduslauta, jossa on keskipalo. Tämä on erittäin tyylikäs ilme, sillä keskipitket ovat hyvin trendikkäitä. Tämä on täydellinen ulkoasu kaikille, jotka haluavat tehdä lausunnon.

sulavalinjainen and Stylish Braid into a Ponytail

22. Kudottu Prom Hiusten Idea

Seuraavaksi meillä on idea, joka on täydellinen kaikille mokkamallille! Hiukset on muotoiltu puoli punokseksi ja niiden tilavuus on ylhäällä, loput hiukset ovat käyristyneet. Tämä on upea kampa ja voit tutustua jalokiviin. Tällaiset hiukset tarvitsevat prinsessa sopivan hameen.

punottu Prom Hair Idea

23. Side Ponytail with Braid

Viimeinen meidän listalla on tämä upea puoli-ponnahdusnauha ja sivuttainen punos. Puolikanavi on kaunis vaihtoehto päällään klassiseen tapaan. Voit käyttää tyylikkään sivun ponnahduslangan kanssa tai ilman punos. Punos antaa ulkonäölle trendikkään kierteen. Tämän tyyppinen updo sopii kaikille.

puoli Ponytail with Braid

Toivomme, että olet löytänyt täydellisen kampauksen promille!

1

About

Check Also

5 Homemade hiusnaamari reseptejä mahtaville hiuksille

Sinun ei tarvitse ostaa kalliita maskeja huumeiden myymälöissä, joilla on terveet hiukset. Voit tehdä omia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =