Home / Kauneus / 23 eniten badass aurinkolasit naisille

23 eniten badass aurinkolasit naisille

Jos haluat badass kampauksen, joka tekee sinut erottumaan joukosta, olet oikeassa paikassa. Ajoitetut kampaukset olivat yhteydessä toisiinsa, mutta asiat ovat muuttuneet. Yhä useammat trendikkäät naiset valitsevat ajeltuihin tyyleihin, koska ne näyttävät yhtä haurailta ja naisellisilta.

Oletko tarpeeksi rohkeita ajoittamaan osaa hiuksista tai jopa koko päästäsi? Tässä on 23 ajeltu kampausta innoittamaan seuraava muutos - hyvästä tytöstä huonoon.

1. Puolesta ajeltu pää + pitkät hiukset

Instagram / sonjdradeluxe

Instagram / sonjdradeluxe

Hiustenleikkaukset vain yhden parran reunalla ovat niin kuumia ja seksikkäitä, eikö? Pitkät hiukset pehmentävät ajeltuun alueeseen, joten se näyttää melko naiselta ja trendikkäältä. Paras osa tästä kampauksesta? Se ei ole pakko paljastaa kaljuja laastaria koko ajan, joten voit helposti piilottaa sen hiustenne toiseen osaan.

2. Lyhyt blondi Bob + ajeltu puoli

Instagram / ashleymartelle

Instagram / ashleymartelle

Tämä ajeltu puoli epäsymmetrinen bob osoittaa, että ajeltu kampaus on todella super-wearable mistä tahansa hiusten pituus ja väri. Jos haluat lisätä hieman funkia girly-tytön kampauksillesi, parran reunat päälläsi voivat vain tehdä tempun. Tiedämme, että tyyli on melko rohkea, mutta se on vain hiuksia, se kasvaa ...

3. Super Short Hair + aurattu puoli

Instagram / thecutlife

Instagram / thecutlife

Nyt se on rohkea kampaus! Kuten nainen, leikkaamalla kaikki hiukset voi olla erittäin vaikea päätös. Monet naiset pelkäävät, että he menettävät naisellisuutensa ja seksuaalivahvistelunsa, mutta kuten näet, lyhyet hiukset eivät tee sinua vähemmän houkutteleviksi.

4. Ombre Pink Mohawk

Instagram / anthonycuts

Instagram / anthonycuts

Tee vaaleanpunaiset hiukset erottumaan vielä enemmän, parranajamalla pään sivuja ja muotoilemalla se mohawkiksi. Tämäntyyppiset kampaukset näyttävät hyviltä myös luonnollisista hiuksista, ja ne sopivat erinomaisesti kuumiin kesäpäiviin. Jos haluat antaa lausunnon hiuksillesi, mene tästä tyylikkäästä kampauksesta!

5. Blonde Ajeltu Hairstyle

Instagram / sambialieu

Instagram / sambialieu

Ei vain tämä hairstyle näyttää viileältä ja upealta, mutta se on myös erittäin helppo ylläpitää. Kun olet tehnyt suuren leikkauksen, voit tulla oman hiustartunnan ja kokeilla helposti uusia hiusvärejä. Jos koskaan kyllästy tästä lyhyestä tyylistä, voit aina heittää peruukkiin ja jatkaa enää hiuksia.

6. Luonnonkasvot ja alushousut, joissa on muotoilu

Instagram / undercut_fashion

Instagram / undercut_fashion

Etsitkö uutta tapaa muuttaa ulkoasua? Kokeile tätä luonnollista tyyliä alittavilla. Valitkaa alittavuus, jos et ole täysin varma ajatuksesta, että parranajo pään osasta. Tyylin avulla voit piilottaa ja näyttää ajeltavan laastarin aina kun haluat.

7. Vaaleanpunainen Mohawk + Musta ajeltu puoli

Instagram / jennymee

Instagram / jennymee

Tässä on toinen versio vaaleanpunaisesta mohawkista, mutta tällä on mustat harjattomat sivut. Kesäkuumennuksen myötä lyhyet ja aurinkorut voivat olla täsmälleen mitä tarvitset. Voittaa lämpöä tällä mohawkilla uhraamatta tyyliäsi!

8. Lyhyet luonnolliset hiukset ajeltuihin sivuihin

Instagram / corkandbeans

Instagram / corkandbeans

Yhä useammat mustat naiset omaksuvat luonnolliset, kiharat hiukset ja me todella rakastamme sitä! Tämä lyhyt tyyli on söpö ja ainutlaatuinen samaan aikaan. Tramlines ovat täydellinen tapa keksimään ajeltu puoli. Rakastamme kaikkea tästä ulkoasusta!

9. Curly Mohawk ja kohokohdat

Instagram / majin_boobs

Instagram / majin_boobs

Kyllä, mohawk kampaus voi olla tyylikäs ja seksikäs. Yllä oleva kuva osoittaa kokonaan, että? Lisää mausteen mohawksi hunajan kohokohtia ja kauniita kiharoita.

10. Pitkät kiharat hiukset + puoliksi ajettu pää

Instagram / idigmegan

Instagram / idigmegan

Naiset, joilla on paksut pitkät hiukset, voivat mennä tähän upeaan alitukseen, jos he haluavat olla rohkeita. Alalattialle on ominaista kaksi erillistä osaa - pidempi ja lyhyempi. Jakoja, jotka erottavat leikkeet, tekevät tästä ainutlaatuisesta pudotuksesta vieläkin enemmän.

11. Pitkä punainen mohawk

Instagram / kellzatlstylist

Instagram / kellzatlstylist

Puolileikattu päätyyli voidaan kuljettaa hyvin lyhyillä hiuksilla, keskipitkällä ja pitkillä hiuksilla. Jos haluat enemmän huomiota, tämä kuuma punainen kampaus on sinulle.

12. Lyhyt hiukset sivussa särkyneet bändit + puoliksi ajettu pää

Instagram / hugosalon

Instagram / hugosalon

Lisää hieman ylimääräistä reunaa epäsymmetriseen lyhytkarvaan vasemmalla kyljellä. Jos sinulla ei ole aikaa viettää tunteja muotoilemalla hiuksia, anna kampauksen kokeilla. Voit yhdistää sen eleganttiin tyyliin, pieneen mustaan ​​mekkoon tai t-paidaan ja farkkuun ja aina tuntuu houkuttelevalta ja siistiltä. 

1

About

Check Also

5 Homemade hiusnaamari reseptejä mahtaville hiuksille

Sinun ei tarvitse ostaa kalliita maskeja huumeiden myymälöissä, joilla on terveet hiukset. Voit tehdä omia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 23