Home / Kauneus / 21 Trendikäs Metallic Nail Designs Kopioi Right Now

21 Trendikäs Metallic Nail Designs Kopioi Right Now

Vaikuttaa siltä, ​​että he tulevat ulos uudella kynsien suuntauksella. Meidän on yksinkertaisesti hyppäämään joka päivä, ja tuomme sinut aivan uudenlaiseksi metallisten kynsien muotoon. Meillä on ollut vähän kynsiä jonkin aikaa, varsinkin kun Kardashians ja Rihanna heiluttavat niitä, mutta menemme takaisin kirkkaaseen ja kiiltävään.

1. metalliset ja glitterit

Miksi et halua sekoittaa metallisten kynsien muotoja kimalluksella? Tämä arka sininen näyttää on hämmästyttävä, holografinen, kiiltävä ja upea kaikki yhdessä. Erityisen rakastamme vaaleanpunainen ja violetti ombre yhdellä naulalla.

metallinen and Glitter Nail Art Design

2. Neutraali & ruusuinen kulta metalliset kynnet

Selena Gomez hiljattain hämmästytti joitain ruusukahvilahjoja, osoittaen jälleen kerran, että tämä ikävä ja viileä tyyli on ehdottomasti jumittunut. Jopa Kylie Jenner on jakanut kanssamme hänen kauniit kultaiset metalliset mallit.

Neutraali and Rose Gold Metallic Nail Art Design

3. Matte Green & Metallic

Nämä metalliset kynsimallit tunnetaan koko joukko eri nimet - kromi kynnet, peili kynnet, kiiltävät kynnet, sinä nimesi. Kaikilla on kuitenkin yksi yhteinen asia - ne ovat kaikki erittäin kiiltäviä. Hei, ja me rakastamme heitä kaikkia, varsinkin näitä mattavihreitä ja metallisia ihmeitä!

Matta Green and Metallic Nail Art Design

4. Metallinen aksentti kynsi

On olemassa useita erilaisia ​​tapoja, joilla voit saavuttaa nämä metalliset kynsimallit, ja jotkut menetelmät eivät ole niin vaikeita kuin sinä olet ehkä ajatellut. Yksi suurimmista tavoista, vaikka näyttää siltä, ​​yksi parhaista tavoista saada haluamasi tulokset on käyttää erittäin pigmentoitua kimallusjauhetta, joka on kerrostettu.

Vauva Pink and Metallic Nail Art Design

5. Kullan metalliset kynnet

Kromi kynsilakkaa voidaan myös käyttää samanlaisen ulkonäön luomiseen, ja jos haluat saada jopa lasierisempiä kuin (kuten meilläkin), kannattaa katsoa kynsiviiluja. Voit yksinkertaisesti sijoittaa tämän naulan päälle, katkaista liikaa, viimeistellä päällysteen ja olet valmis. Kaikki on mukavaa ja yksinkertaista, ja me todella rakastan mukavaa ja yksinkertaista.

Kulta Metallic Chrome Nail Design

6. Hopean metallisen kynsin muotoilu

Jos haluat käyttää erittäin pigmentoitua jauhetta metallisten kynsien muotoiluun, sinun tulisi olla tietoinen siitä, miten se toimii oikein. Katso opetusohjelmia verkossa, kunnes olet varma, mitä teet, ja jos valitset kynsilakan, sen sijaan, että jauhe, varmista, että sijoitat hyvän. Halvemmilla on taipumus ajaa juovia, ja tämä tuhoaa sinun super-kiiltävän viimeistelyn.

Vauva Pink and Silver Metallic Nail Art Design

7. Musta ja kultainen kynsien muotoilu

Tiedätkö, mikä toimii todella hyvin, kun puhutaan metallisten kynsien suunnittelusta? Musta ja kulta, siksi, varsinkin kun musta on matta. Meillä on vakavaa rakkautta mattamusta, ja onneksi musta on sävy, joka ei koskaan koskaan mene tyyliltään.

Matta Black and Gold Metallic Nail Art Design

8. Ombre Metallic Nails

Entä jos et halua metalliset kynnet kokonaan? Entäpä metallinen ombre-kärki sen sijaan? Se varmasti kutittaa mielikuvituksemme, ja uskomme, että se voi vain kutittaa sinun myös. Voit helposti käyttää kolmionmuotoista meikkipussiä, jotta voit lisätä sitä aluetta, johon haluat enemmän kärkipäähän, lisäämällä siihen enemmän kuin tarvitset..

Ombre Blue Metallic Nail Art Design

9. Metalliset Stiletto-kynnet strassilla

Hyvä on näiden metallisten kynsien muotoilu, että ne tulevat monenlaisiin väreihin, sävyihin ja jopa tyyleihin. Ei ole väliä, millaista tapahtumaa olet suunnitellut, metalliset kynnet sopivat joka tilanteeseen ja voit jopa yhdistää erilaisia ​​ulkoasuja - metalli ja matta yhteen, esimerkiksi.

metallinen Stiletto Nail Art Design with Rhinestones

10. Marmori & Metallic Design

Marmoriset kynnet ovat yhtä kauniita kuin metalliset kynsien mallit, joita näytämme täällä, ja me rakastamme tapaa, jolla yksi tämänvuoden kuumin väreistä - nousi kulta - on käytetty marmoripinnoitteella antamaan sinulle super-sassy, ​​mutta erittäin hienostunut ja hohdokas joukko talons.

Marmori Coffin Nails with Metallic Details
1

About

Check Also

17 tyylikkäät kampaukset keskipitkän pituisille hiuksille

Contents1 11. Messy Hair + hollantilainen punos2 12. Ranskan punottu kruunu3 13. Boho punottu hairstyle4 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 61