Home / Kauneus / 21 helppoa askel askeleelta Makeup Tutorials Instagramista

21 helppoa askel askeleelta Makeup Tutorials Instagramista

11. Leikkaa leikkausohjeet

Toinen ulkonäkö, toinen leikkaus rypytys - se on yksi näistä näyttää tulet lopulta oppimaan lopulta vain siksi, että olet niin turhautunut, että kaikki muut tekevät sen, etkä ole. Tämä sai meidät löytämään Youtube- ja Instagram-opetusohjelmat kauniille ja rohkeille näyttää siltä. Mikä tapahtuma on tuonut tänne?

vaihe by Step Cut Crease Makeup Tutorial

12. Bronzed Eyes

Tarvitsetko hyvän näköisen kesätapahtumaan? Nämä sulatetut silmät ovat absoluuttinen voittaja, toinen Instagramin helppoa askel askeleelta. Aloita se nude / peachy-shade-pohja ja aluke, kuten aiemmin ehdotimme. Sitten rakenna asiaa ja ota se helposti. Lisää vaaleanpunaista sävyä ulkokulmaan ja rypistä, täytä keskellä kaunista pronssi-sävyä ja vie se sisätilaan. Lisää liner ja ripset - kaksi tärkeintä L's - ja olet hyvä mennä.

Pronssi Glitter Eye Makeup Tutorial for Brown Eyes

13. Teal Smokey Eye

Entä jos et ole mielialalla jotain hienovarainen? Entäpä silloin, kun tarvitset dramaattisia silmät menemään tuon upean mekon kanssa. Tiedät - kun haluat tehdä todellisen sisäänkäynnin. Nämä sinivihreät silmät ovat loistava kierre klassisella savu-silmällä. Se näyttää myös, miten voit palata useisiin palettien sävyihin erilaisten ulkonäön luomiseksi. Kaikki käyttävät samoja (tai vastaavia) tekniikoita.

tavi Smokey Eye Step by Step Tutorial

14. Ruskeat ja kultaiset silmät

Ruskeat ja pronssi silmät näyttävät hyvältä vihreiltä, ​​sinisistä ja ruskeista silmistä, mikä tekee niistä loistavan etsiä kun jotain helppoa ja nopeaa. Lisää pohjamaali ja alaston pohja ja rakenna sitten kauniita ruskean ja pronssiäänisiä sävyjä. Pidä tummemmat sävyt ulkokulmassa, vaaleampi sävy sisäkulmassa. Lisää vielä kirkas, loistava viimeistely keskelle kaunis ja dramaattinen, mutta yksinkertainen ulkoasu.

Ruskea and Gold Smokey Eye Tutorial for Brown Eyes

15. Ruskea ja vihreä Smokey Eye

Jos sinulla on siniset silmät, jäähdyttimet ja neutraalit sävyt toimivat hyvin, mutta se ei tarkoita sitä, ettet voi sisällyttää niitä upeaan ja dramaattiseen tyyliin. Yksinkertainen askel askeleelta Instagram-ohjelmasta koostuva makeup-oppitunti, kuten tämä, osoittaa, että dramaattisten ripsien nopea lisääminen voi tehdä maailmasta eroa siitä, miten meikki muuttuu. Tätä kaunista vihreää sävyä voitaisiin käyttää myös paljon vaaleammissa kesänäytöksissä, miinus ripset ja ilman savustusta.

Ruskea and Green Step by Step Makeup Tutorial

16. Meikkioppitekniikka Hooded Eyesille

Huputut silmät ovat usein kipuja silmiin, mutta on olemassa lukuisia temppuja, joita voit käyttää helpottamaan elämääsi. Esimerkiksi aluketta ei saa koskaan unohtaa, ja sinun pitäisi yrittää työskennellä sen rypytyksen kasvaessa, kun silmäsi ovat auki eikä suljettu. Jos silmäsi ovat kiinni, et voi seurata luonnollista rypytystä, ja tämä voi pilata koko vaikutuksen kokonaan.

Helppo Glitter Step by Step Makeup Tutorial

17. Purppura Smokey Eye for Blue Eyes

Siniset silmät näyttävät hyvältä syvän ja rikkaan smokey purppuran ulkoasun kanssa, ja violetti on tunnettu vuosien ajan yhtenä ylellisimmistä väreistä. Aikaisemmin oli vaikeaa saada väri violetti (koska se käyttää paljon erilaisia, kalliita pigmenttejä), että vain rikkailla ihmisillä oli varaa käyttää vaatettaan. Jos tämä ei ollut täydellinen tekosyökalu, se näyttää tältä, emme tiedä, mikä on.

Violetti Smokey Eye Tutorial for Blue Eyes

18. Kultaiset silmät

Kulta on erinomainen väri käytettäväksi milloin tahansa vuoden aikana. Kesällä väri tuo ihastuttavan hehkun kasvojesi päälle, ja syksyllä sopivat kauniisiin ruskeisiin, kulta- ja pronssi-sävyihin, jotka yhdistyvät kauden kanssa. Käytä lämpimimpiä kuukausia kevyempiä ja persikka / koralleja ja lisää tummempia ruskeita sävyjä, kun sää muuttuu kylmemmältä.

Helppo Step by Step Makeup Tutorial for Begginers

19. Party Look

Tarvitsetko nopean go-to-puolueen ulkoasun, joka vie sinut helposti päivällä tyylikkäästä yötaisteluun? Tämä hohtava ja sparkly-ilme on ehdottomasti yksi mielessä, varsinkin kun katsotte, että se on yksinkertainen lisäys hopeanväristä, joka tuo tämän ilmeen elämään. Vain tee säännöllinen smokey silmä, ja lisää lisävaloa sille. Hyvä idea, niin?

Juhla Step by Step Makeup Tutorial for Eyes

20. Kulta ja Burgundy Look

Kun työskentelet hohtavan ja kimaltelevan luomiväreillä, varmista silmäsi. Syy tähän on se, että se tulee varmasti kaikkialle, koska se aina tekee, ja jos olet jo tehnyt säätiönne jne., Sinun on tuhottava se pyyhkäisemään kimallus pois. Kun teet ensin silmäsi ja loput kasvosi kestää, voit pyyhkiä sen pois ja laittaa sitten peitevoide, värien korjain, säätö jne. Päälle. Älykäs, oikea?

Kulta and Burgundy Step by Step Eye Tutorial

21. Everyday Look

Alastomot ja ruskeat tekevät täydestä päivittäisestä ulkoasusta, ja vain muutamia hetkiä on saavutettava oikeilla työkaluilla. Suuri ja pehmeä sekoitusharja tekee tuosta ruskeasta samentumattomuudesta tuulen ja tarvitset vain kunnollisen ja hyvin pakattua harjaa, joka ponnahtaa shimmerin ja kimaltelevan kannen keskelle ylhäältä. Lisää nopea spritz asettaaksesi ruiskun ylhäältä, ja ulkoasu jää haaveilemalla koko tapahtumasta.

Joka päivä Step by Step Eye Makeup Tutorial

Ja siellä sinulla on - helposti askel askeleelta muodostavat Instagram-oppaita, joita voit helposti kopioida hetken kuluttua. Kehotamme sinua ajattelemaan laatikon ulkopuolella - soittamaan niitä sävyjä, joita et koskaan kosketa, ja oppia käyttämään niitä muiden sävyjen ja sekoitustekniikoiden kanssa luomaan ainutlaatuisia ja yksilöllisiä meikkijonoja, joita kaikki haluavat kopioida. Älä unohda näyttää meille, mitä keksit!

1

About

Check Also

21 tyylikkäästä valkoisesta akryylin kynästä kopioimiseen

Contents1 11. Raidallinen kynsimuotoilu2 12. Valkoiset kynnet + Flower Accent Nail3 13. Valkoiset kynnet strassilla4 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1