Home / Kauneus / 19 Glam St. Patrick’s Day -kynsimallit Instagramista

19 Glam St. Patrick’s Day -kynsimallit Instagramista

Voitko uskoa, että on jo melkein aika alkaa etsiä St Patrick's Day kynsien malleja jo? Olemme varmoja, että olemme juhlineet vain uudenvuoden ja sitten Ystävänpäivä ... miten se on jo maaliskuussa? Emme voi selviytyä siitä, kuinka nopeasti tämä vuosi on menossa.

Palataksemme aiheeseen käsin, jos sinulla on vaikea löytää hienoimpia kynsien ideoita rockin tämän Pyhän Patrickin päiväksi, aiot nähdä nämä. Siellä on jotain kaikille, mikä tarkoittaa, että on varmasti yksi, jota rakastat!

1. Kullan potti

Pyhän Patrickin päivä sattuu 17. maaliskuuta, jos et olisikaan jo tietoinen, ja se oli kerran Irlannissa alkanut juhla, joka on tullut niin suosittu, että se on nopeasti ottanut koko maailman. Tämä on aika, joka on suunniteltu kaikille vihreille asioille, joten on todennäköisesti paljon vihreitä kynsien malleja..

potti Of Gold St. Patrick's Day Nail Design

2. Clover Accent Nail

Apila tai shamrock on yhteinen symboli, joka liittyy Pyhän Patrickin päivään, vaikka useimmat ihmiset eivät tiedä miksi. Se on hieno, aiomme kouluttaa sinua, koska olemme niin ihania ...

Vanhojen kelttien aikoina he itse asiassa kutsuivat shamrockin "seamroy", ja se on todellakin kevään uudelleensyntymisen symboli. 1700-luvulta lähtien se alkoi tulla enemmän irlantilaiseksi kokonaisuudeksi kuin "uudestisyntymä", ja kun englantilaiset tulivat ympäri ja alkoivat yrittää ottaa kaiken irti, irlantilainen käytti lehtivihannetta yhtenäisyyden symbolina. Cool tarina, oikea?

Helppo Clover Accent Nail for St Patrick's Day

3. Helppo Green & Gold -suunnittelu

Paluu koko shamrock-ideaan, ja St. Patrick käytti sitä todella kouluttamaan ihmisiä, toinen syy, miksi se on liittynyt tiiviisti suuri päivä. Kasvien kolmella lehdellä sanottiin olevan Isä, Poika ja Pyhä Henki, joka tunnetaan myös Pyhänä Kolminaisena. Vaihtoehtoisesti voit lisätä toisen lehtien ja tehdä siitä neljän lehtien apilan, ja saat tuoda mukanasi paljon onnea. Vain toinenkin tekosyy rockin kaltaisten kynsien räjäyttämiseksi rehelliseksi.

Helppo Clovers Nail Design for St Patrick's Day

4. Cute Leprechaun Design

Suuri tapahtuma, kuten Pyhän Patrickin päivä, antaa sinulle täydellisen mahdollisuuden antaa persoonallisuutesi loistaa läpi vain yhden päivän ajan. Jopa pomosi ei voi valittaa kirkkaasti värillisistä kynsiisi, jos se on vain yhden päivän ajan ... Oikein?

Söpö Leprechaun Nail Art Design

5. Vihreä Glitter Nails

Tässä on täysin epäilemätön hauska St. Patrick's Day -tapahtuma - 17. maaliskuuta irlantilaiset miehet ja naiset kaikkialla maailmassa (mutta erityisesti Irlannissa) kokoontuvat syömään perinteistä ateriaa. Et koskaan arvata mitä perinteinen keskiarvo on ... Kaali ja maustettu naudanliha. Täysin älköön glam ollenkaan, eikö? Tämä ei tarkoita sitä, että sinun ei tarvitse kynsiä, joka huutaa glam, ja siksi nämä St Patrick's Day kynsien mallit ovat voittanut yhdistelmä.

Vihreä Glitter Clovers Nail Design for St Patrick's Day

6. Kulta, sateenkaari ja lohikäärme

Tiesitkö, että väri vihreä ei aina ollut sellainen, joka liittyy läheisesti Pyhän Patrickin päivään? Jos etsit Glam St Patrick's Day -kynsien muotoilua, kuinka sinusta tulee sininen? Sen on raportoitu olevan päiväkohtainen alkuperäinen väri. Tai, tee vain mitä tämä kynsien suunnittelija teki, ja heittää kaikki värit sekoitukseen hyväksi. Sateenkaari liittyy leprechauns, ja ne ovat yhteydessä Pyhän Patrickin päivä myös!

Söpö Gold and Rainbow Nails for St Patrick's Day

7. Klassiset Clover Nails kanssa Pop of Gold

Kun on kyse oman mani / pedi, sinun kannattaa tehdä, kun olet tuore suihku, mutta se ei aina ole paras aika. Kynnet ovat sekä pehmeitä että heikompia, kun ne on täytetty kuumalla vedellä ja höyryllä, mikä tarkoittaa, että todennäköisemmin ne aiheuttavat vahinkoa. Anna se pari tuntia ja anna heidän lepota ja palata alas huoneenlämpöiseksi ensin.

Tyylikäs Clover Nail Design for St Patrick's Day

8. Stripes, Glitter & Clovers

Aiomme kertoa sinulle jotain uskomattoman järkyttävää juuri nyt. Pyhän Patrick itse ei itse asiassa ollut Irlannista. Olemme pahoillamme katkaista sydämesi, hyvät, mutta iso mies itse oli itse asiassa Walesista. Sulje ... Nauti näistä kauniista St Patrickin päivän kynsistä. Jatkamme, annamme sinulle.

Vihreä Stripes and Clovers Nail Design

9. Cool Nail Idea

Oletko "käärittämällä" kynsiesi vinkkejä? Me tarkoitamme tällä tavalla, että levitämme pohjakerroksen, päänaulan sävyä ja sitten päällystettä, aivan kynsien reunalla. Tämä on usein osa, joka koituu paljon, mutta se on paikka, jota aina unohdat suojata. Pidä kätesi lopussa pyyhkimällä ylimääräinen päällys pois harjasta ja vain liukuvasti liekin pitkin kynnen reunaa. Tämä antaa heille lisää suojaustasoa ja varmistaa, että värit kestävät etäisyyttä.

Naulata Design Idea for St Patrick's Day
1

About

Check Also

30 Spooktacular kynsien ideoita Halloweenille

Vain muutamia päiviä jäljellä aina vuoden pelottavimpaan päivään asti - Halloween. Se on täydellinen aika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 12 =