Home / Karvanpoisto / Sukupuolielinten partavaahtoa miehille

Sukupuolielinten partavaahtoa miehille

Sukupuolielinten partavaahtoa miehille

kysymys: Onko sinulla minkäänlaista vinkkejä miehille, jotka parantavat sukupuolielimiä?

Vastaus: Suuri ero on, että parsinko nahan hiuslakkaa, joka sijaitsee iholla ja harjaa sukupuolielimet. Ihon sukupuolielimissä on erilainen kuin muut kehosi osat, joten voit todella satuttaa itseäsi. En ole kaveri, mutta kourista tai peniksen leikkaamasta alla on paljon pahempaa kuin kasvosi. Leikkauksella on myös tartuntariski tai muut mahdolliset ongelmat.

Mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinulla ei ole mitään vaihtoehtoja, jos et halua olla täysin hiusvapaa nyrkkeilijöiden alla.

Wiser Choice: Miehen rungon vartalo

Suuhaudin ympärillä oleva parras partikkelin ympärillä voidaan käyttää partakoneella ja partavaahdolla. Mutta en halua ehdottaa tätä menetelmää kivetteihin tai peniksesi. Sen sijaan kokeile miesten henkilökohtaista hiustenhoitoa / parranajoa, joka on tehty erityisesti tähän tarkoitukseen:

  • Norelco Philipsin miesten Bodygroom (vertaa hintoja)
  • ManGroomer Ultimate Pro Body Groomer (vertaa hintoja)
  • Hiusten eRazor Fuzion Pubic Shaver & Trimmer (lue arvostelu)

Edellä mainittuja tuotteita Norelco ja ManGroomer voidaan käyttää märkä tai kuiva, joten voit säästää aikaa ja ajelua, kun suihku. Hair eRazoria voidaan käyttää vain kuivana tai kuivalla rasvaimella nimeltä Sinsation.

Jokaisen tuotteen avulla voit käyttää sitä leikata hiukset liitetiedostoilla tai erillisellä päällä. Tämä on hyvä tehdä ennen kuin parranajo, koska et käytä leikkaavan tehon ja jos haluat hiukset ajeltu kokonaan, voit tehdä sen vähemmän aivoissa.

Tai jos haluat, voit jättää joitakin hiuksia sukupuolielinten alueelle siististi hienoksi. Ja voit käyttää työkaluja muualla kehossasi, joten saat enemmän bang for your buck. Jotkut kaverit eivät halua ajaa paljaita muita osia kehostaan ​​kuin kainaloillaan tai rintaansa, mutta haluavat, että ne näyttävät paremmin hoidetuilta.

Leikkaaminen auttaa saavuttamaan juuri tämän.

Jokaisella laitteella on erityiset ajopäät, joita käytetään herkälle iholle ilman suurta leikkaus- tai nokkosriskiä, ​​kun sitä käytetään oikein ja tuote puhdistetaan ja huolletaan. Varmista, että luet kaikki ohjeet ja käytä tietenkin ohjeita.

1

Kerro minulle lisää:

  • Kuinka leikata pubiksia
  • Kuinka poistaa päänsärkyä
  • Edut leikkaamalla pubiksia yli parranajon

Mahdolliset haittavaikutukset

Parranajo luo teräviä vinkkejä, joten on aina mahdollista saada hiuksia takaisin ihoon, aiheuttaen punastuneita karvoja erityisesti tällä alueella paksuilla, kiharaisilla hiuksilla. Kuorinta säännöllisesti auttaa estämään tämän. Myös nyrkkeilytuotteen pitäminen kädessä voi auttaa ratkaisemaan ongelman heti sen alkamisen jälkeen.

Kutina on toinen yleinen haaste, kun pubeja hoidetaan. Jos valitset käsin parranajon osasta ihoa, sinun on oltava varovainen, mitä on partahöylissä tai geelissä, sillä jotkin ainesosista voivat ärsyttää tai kuivata ihoa. Katso: Kutinaa parranajon jälkeen?

Vahaus on toinen vaihtoehto

Parranajo, kuten tiedät, kestää vain lyhyen aikaa. Jos etsit pidempään kestävää vaihtoehtoa, kokeile ammattimaista miesten bikinihaahtoa. Tietenkin tuntuu epämukavalta, kun se vetää pois hiukset.

Ylöspuolella voi olla karvattomia viikkoina kerralla kohottaen hiukset follikkelia.

Vaikka jotkut salongit antavat täydellisen brasilialaisen vahan - yksityiset osat ja kaikki - en suosittele sitä. Turvallisempi vaihtoehto on saada sukupuolielinten ympärillä olevat pubikarhut poistamaan ja leikata loppu edellä mainituilla kehon parranajoilla.

Jos valitset Brasilian, varmista, että löydät jonkun, jolla ei ole vain lisensoituja ja ammattitaitoisia, mutta jolla on erityinen kokemus miesten bikinihiukkasista. Hyvä paikka aloittaa ovat vahaus salongit kuin karvanpoisto on mitä he tekevät koko päivän joka päivä.

1

About

Check Also

Miten estää tummat ihokohdat vahantamisen jälkeen

Vahaus ei aiheuta itsestään tummia ihokoskeja. Mutta vahaus kuoritsee ihon ylimmät kerrokset, jolloin iho on …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 52