Home / Karvanpoisto / Mikä on kalifornialainen bikini-vaha? Selitetty ja verrattu muihin tyyleihin

Mikä on kalifornialainen bikini-vaha? Selitetty ja verrattu muihin tyyleihin

Mikä on kalifornialainen bikini-vaha? Selitetty ja verrattu muihin tyyleihin

Kalifornialainen vaha on naisille bikini-tyyli, joka päästää pubikarvat etupuolelta jättäen pieneen muotoon leveyden ja pituuden noin alusvaatteen rungon koon mukaan. Se poistaa usein hiukset jalkojen väliin taakse.

Californian versus muut tyylit

Se poistaa enemmän hiuksia kuin standardin siistinä tai mitä kutsutte tavalliseksi bikinitivokseksi, jossa vain säännöllisen alusvaatteiden ulkopuolella olevat hiukset ovat yleensä poissa.

Se on myös tyyli, joka jättää sinulle vähemmän hiuksia kuin mitä kutsutaan täydeksi tai syvälle bikinitivuksi, joka poistaa hiukset syvemmälle bikinihyllyyn ja joskus ylhäältä. Kuitenkin kalifornialainen lähtee enemmän hiuksia kuin Brasilialainen (mitään tai pienikokoista muotoa edessä ja täysin sileä takana).

Älä usko, että olet sidoksissa tiettyyn tyyppiin tai nimeen. Se on vahaasi ja voit muokata sitä mieleisesi siitä, kuinka paljon hiuksia haluat etupuolella, sen muoto ja kuinka paljon hiuksia haluat poistaa tai jättää taakse.

Menossa

Se olisi hyvä tyyli, jos haluat hihnoja ja tarvitset vain karvattoman ihon nähtynä käytettäessä niitä. On kuitenkin suositeltavaa aloittaa helposti, jos se on ensimmäinen vahasi alhaisilla alueillasi - ehkä säännöllisellä tai syvällä vahalla - ja ota sitten enemmän hiuksia pois seuraavan käyntisi aikana.

Kustannukset

Nimet on usein luotu salonki- tai spa-valikkoon niin, että teknikko tietää mitä haluat, voi estää oikean ajan ja hinnan vastaavasti.

Juuri kuinka paljon salon- tai kylpylähinnat vaihtelevat suuresti. Se ei ole yhtä kalliita naapurustalon salonissa kuin huippuluokan kylpylässä. Jotkut paikat veloittavat saman summan, jos poistat kaikki hiukset edestä tai jätät pienen muodon - se riippuu vain laitoksesta. On parasta kysyä, kuinka paljon se maksaa eteenpäin sen jälkeen, kun olet selittänyt, mitä haluat ja sitten uudelleen, jos päätät lieventää enemmän kuin olet suunnitellut palvelunne aikana.

Älä odota maksavan samaa summaa, jos poistat enemmän hiuksia.

Yritetään tätä kotona

Se voi olla aivan tehtävän vahaus itsesi. Mutta sekoita herkässä vyöhykkeessä ja paksut hiukset, ja olet vain lisännyt vaikeuksia ja mahdollisia ongelmia (kuten liiallinen punoitus, mustelmat, rikki ja ohittaneet hiukset). Jos olet rohkea, olisin ehdottanut, että yrittäisitte hiukset hiusten päälle säännöllisen sukkalanan ulkopuolella (saat ohjeet). Enemmän ja suosittelisin ammattimaisen työn tekemistä.

1

Pro: n maksaminen

Et halua, että vain kuka tahansa - vaikka heillä olisi käyttöoikeudet - tehdä palvelusi. Etsit tekniikkaa, joka on ammattitaitoinen ja kokenut. Hakea kädet tekniset tarkastustarkistukset verkossa, kysy ystäviä ja perheenjäseniä lähettämästäsi tai kokeile laitosta, joka on erikoistunut vahantamiseen.

Maustettu ammattilainen saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi, poista hiukset melko nopeasti ja älä kaksinkertaista applikaattorikynää. Niiden pitäisi myös olla varustettu oikealla vahalla hiuksille ja iholle, joka jättää sinulle vähiten kipua ja ihoasi vähemmän traumaa.

Pehmeän ihon hoito

Olet todennäköisesti haaroittaa yli ihmisarvoisen määrän karvattoman ihon perushinnan ja palkkion. Huolehdi siitä ja pidät ihosi pehmeänä ja kuohkeamattomana.

Lue hienoja vinkkejä Mitä tehdä Bikini Waxin jälkeen.

1

About

Check Also

Miten estää tummat ihokohdat vahantamisen jälkeen

Vahaus ei aiheuta itsestään tummia ihokoskeja. Mutta vahaus kuoritsee ihon ylimmät kerrokset, jolloin iho on …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1