Home / Karvanpoisto / Kuinka vaha jalat kuin Pro

Kuinka vaha jalat kuin Pro

Kuinka vaha jalat kuin Pro

Rakastamme pitkäkestoista jalkavahaa, mutta ei kustannuksia. Näytämme sinulle, kuinka vahaa kuten ammattilaiset. Älä odota, että tee-se-itse-versio on niin helppoa kuin näyttää, kun ammattitaitoinen teknikko tekee työtä. Mutta vähän aikaa ja vaivaa, voit saada sileä ilman ammattimaista hintalappua.

vaikeus: Keskiverto

Vaadittu aika: 1 tunti tai niin

Tässä on kuinka:

 1. Osta vahaus kit. Vertaa vahanpoistohintoja.

   

 1. Riittävät hiukset. Hiusten on oltava vähintään 1/4 "pitkä, jotta vaha voi tarttua siihen. Jos se on liian pitkä, se ei ole hyvä. Jos pituus on yli 1/2", käytä karvanleikkuureita, joilla on vartija leikata sitä alas jopa 1/4 ". Sakset eivät toimi kunnolla leikkaamiseen, koska sinulla on riski tehdä hiuksia liian lyhyeksi.

   

 2. Puhdista jalat. Käytä jalkoja etukäteen puhdistusaineella lian ja ylimääräisen öljyn poistamiseksi. Jos sinulla ei ole puhdistusaineita, ota nopea suihkun puhdistusjalka lämpimällä, ei kuumalla vedellä. Levitä vaalea jauhetta kevyesti pölyttämällä. Älä ylitä sitä jauheen, sillä enempää ei ole parempi.
   
 3. Vauhtia. Levitä vahaa tasaisesti hiusten kasvun suuntaan käyttämällä applikaattoria noin 45 asteen kulmassa suuriin hiusalueisiin. Haluat riittävästi vahaa peittää hiukset, mutta ei niin paksua, että sitä on vaikea poistaa.

   

 4. Peitä nauha. Levitä nauhat hiusten kasvun suuntaan jättäen jäljelle jääneen nauhan lopussa, joka ei liity hiuksiin (sanoo hiusten kasvaminen vasemmalta oikealle - jätä jäljellä oleva nauha oikealle puolelle). Jäljelle jäävä nauha, jota ei ole kiinnitetty hiuksiin, käytetään välilehtinä sen poistamiseksi. Paina ja pehmeästi pehmeästi kaistale hiuskasvun suuntaan pari kertaa varmistaaksesi, että vaha kiinnittyy hiuksiin.

   

 1. Wax pois. Tartu nauhan päähän kielekkeellä. Pidä iho taudin toisella kädellä ja poista nauhat vastakkaisessa suunnassa hiusten kasvusta yhdellä nopealla vedolla, aina toiselle puolelle. Älä vedä ylös, mikä saattaa olla sinun luonnollinen kaltevuus. Paina paina alas iholle, jotta voit lievittää joitain tuskaa sen jälkeen, kun nauha on poistettu. (Kuulostaa hölmöeltä, mutta se toimii!) Jos hiukan hiukan vahaa, liimaa nauha takaisin hiuksiin ja vedä pois.

 1. Toistaa. Työnnä läpi jalkojen toistuvat vaiheet neljästä kuuteen.

   

 2. Puhdista jääneet hiukset. Käytä pinsettejä poistaaksesi jalkavahan vahinkoja.

   

 3. Puhdista vaha pois iholta. Poista mahdolliset jäljellä olevat jäännökset vahanpoistimella, vauvan öljyllä tai petroleumilla.

   

 4. Rauhoittaa ihoa. Levitä vahaa jäljellä oleva voide tai aloe-pohjainen voite tai geeli.

   

 5. Hyvin tehty. Onnea itsellesi!

   

vinkkejä:

 1. Kerma vaha on hyvä hieno ja keskipitkä hiukset ja herkkä iho. Honey vaha on hyvä karkeampiin hiuksiin. Kylmät vahausnauhat saattavat tuntua helpolta ja vähemmän sotkuisilta, mutta eivät tartu hiuksiin ja lämmitettyyn vahaan.
 2. Testaa pieni määrä vahaa kädellä ennen kuin laitat jalat, varmista, että se on lämmin, ei kuumaa.
 3. Jos sinulla on suonikohjuja tai flebitis, älä vaha jalat. Lue: Vahingoittumisvaatimukset ja varoitukset koko luettelosta.
 4. Ota aspiriini tai ibuprofeeni 30 - 45 minuuttia ennen vahantamista ja käytä pilaavaa suihketta (vertaa hintoja), jos olet huolissasi "ouch factor". Lue: Top Ten Vinkkejä vähentää vahausta kipu täydelliseen run-down.
 5. Katso, miten hiukset kasvavat eri jalkojen alueilla, koska se voi muuttaa suuntaa sinuun. Sinun on levitettävä vahaa suuntaan ja poista se päinvastaiseen tapaan poistaa se juuresta ja välttää rikkoutuminen. Yritä saada joku auttaa sinua vahamaan yläosassani.

  Mitä tarvitset:

  • Vaha lämpenee
  • Kerma tai hunajavaha
  • Pre-vaha puhdistusaine
  • Talkki
  • Muslin- tai pellon-nauhat
  • Puiset applikaattorit
  • Voitelupäällyste iholle (tai voit käyttää vauvan öljyä tai petroleum hyytelöä)
  • Jälkikäteen voidetta tai aloe-pohjaista geeliä
  1

  About

  Check Also

  Sano hyvästit Razor Burn Your Bikini Line

  kysymys: Miten estät ja kohtelet Bikini Line Razor Burn?Vastaus: On yleistä saada tämäntyyppinen ärsytys bikinialueella, …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 1 = 6