Home / Karvanpoisto / Hiustenpoistoasetukset bikinialueelle

Hiustenpoistoasetukset bikinialueelle

Hiustenpoistoasetukset bikinialueelle

Julkinen karvojen poisto kerma voi tuntua erinomaiselta, koska se on jotain, mitä voit tehdä omasta ja se ei vaadi partavaahtoa. Mutta on joitain asioita, jotka on otettava huomioon, kun otetaan huomioon, miten tämä tuote toimii poistamaan hiukset ja joidenkin ihon herkkä luonne bikinialueella.

Kuinka se toimii

Hiustenpoisto voiteet, jotka tunnetaan myös depilatories toimivat hajottamalla hiukset vahvoja kemikaaleja, jotta se voidaan pyyhkiä pois.

Jos olet koskaan käyttänyt kermaa tai suihkeversiota, et luultavasti ole koskaan unohtanut hajua. Jotkut yritykset yrittävät peittää sen tuoksuilla, ja jotkut ovat huonompia kuin toiset, mutta ei piilota sitä.

Miksi sinun ei pitäisi mennä kokonaan paljaalle bikinille

Koska kemiallinen koostumus, en ole nähnyt valmistajaa, joka sanoo, että voit käyttää tuotetta sukupuolielimiin. Tämä alue on erittäin herkkä ja siellä on suuri mahdollisuus voit saada kemiallinen polttaa, tai myöhemmin on kuorinta ja röyhkeä iho.

Monet ihmiset, joilla on normaali iho, raportoivat näistä huonoista reaktioista depilatorioihin jopa silloin, kun niitä käytetään ohjeiden mukaan - jättäen ne pois tai liian kauan ja poistavat hiukset vain silloin kun ne ovat sallittuja. Useimpien yritysten ohjeet sanovat, että voit poistaa hiukset bikini linjan kuitenkin. Tämä tarkoittaa, että alusvaatteiden ulkopuolella olevat hiukset ovat reilua peliä.

Koska se on tuote, jota voit käyttää kotona, en aio sanoa, että ihmiset noudattavat täysin ohjeita ja käyttävät sitä vain ohjeiden mukaan.

On niitä, jotka yrittävät poistaa kaiken, tai melkein kaiken niiden karvaiset hiukset. Mutta voit todella satuttaa itseäsi.

Vinkkejä ja varotoimia

  • Leikkaa hiukset ensin. Säästät rahaa, koska tarvitset niin paljon tuotetta. Myös kun testat laastaria nähdäksesi, onko hiukset tulossa, on helpompi selvittää, poistetaanko koko hiukset iholle, sen sijaan, että osa siitä vain irtoaa.

  • Käytä vanhoja alusvaatteita. Jotta saisit tasaiset ja tasaiset viivat, vain laittaa tuote ylös panty-riviin.

  • Ole varovainen. Pysy poissa, jos sinulla on partaveitsi polttaa, pimples tai käyttävät vahvoja kuorinta tuotteita (kuten ingrown hiukset taistelijoita) bikinit linja. Seuraa tietenkin kaikkia valmistajan ohjeita ja varotoimia.

Hyvät arvosanat

  • Sally Hansen Pure Scent-sation Hiustenpoisto Crème for Body
  • Valmis Betty

Muut hiustenpoistoasetukset

Depilatories poistaa hiukset vain iholla, mahdollisesti hieman alle, joten se on melko lyhytaikaisia ​​tuloksia. Se ei poista hiuksia juuresta, joten silti voi nähdä varjon, jos sinulla on hyvin tumma ja / tai karkea hius. Tässä muutamia vaihtoehtoisia menetelmiä kokeilla:

  • parranajo: Tiedämme, että tämä ei myöskään pidä hiusvapaata kauan. Mutta kun se on tehty oikein, se on turvallinen ja se voi poistaa kaikki bikinihiutaleet (haluttaessa) kotona helposti ja edullisesti (saat vinkkejä lähelle kovaa parranajoa).

  • vahaus: Vaikka voit tehdä tavallisen bikinihiivan kotona (saada reittiohjeita), on parasta, jos annat ammattilaisten tehdä työtä (katso bikini-vahausmuodot). Rahat ovat hintansa arvoisia, koska ne ovat nopeita, kaikki hiukset voidaan poistaa ja se voi kestää viikkoja, koska se on koko hiukset nostettu follikkelia.

  • sokerointi: Niille, joilla on herkkä iho, ajattele, että vahaus on liian tuskallinen tai pidä hiustesi kasvaessa liikaa - tämä saattaa olla sinulle. Työskentely sokerilietteen kanssa vaatii taitoa ja kun mahdollista tehdä d.i.y. versio puhdistaa bikinin linja, kehotan sinua tekemään tapaamisen (lue lisää).

  • Laser ja IPL: Nämä ovat hyviä valintoja, jos sinulla on vaalea ja keskivaikea iho ja tummat hiukset. Sinun ei tarvitse mennä kylpylään tai klinikkaan sellaisten laitteiden kanssa, kuten Tria Laser ja Silk'n SensEpil - molempia voidaan käyttää bikinihyllyssä.

  • elektrolyysin: Karvanpoisto-menetelmä, jolla on paras tulosraja, se on mikä tahansa ihonväri ja hiusväri. Mutta se vaatii monia hoitoja ja voi lisätä jopa hyvää muutosjoukkoa (lisätietoja).

1

About

Check Also

Sano hyvästit Razor Burn Your Bikini Line

kysymys: Miten estät ja kohtelet Bikini Line Razor Burn?Vastaus: On yleistä saada tämäntyyppinen ärsytys bikinialueella, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 62