Home / Kampaukset / Vihjeitä harvennusleikkureiden käyttämiseen

Vihjeitä harvennusleikkureiden käyttämiseen

Vihjeitä harvennusleikkureiden käyttämiseen

Kaverit, aina, kun saat hiusten leikkauksen, olkoon se parturi tai salonki, on työkalu, jota käytetään väärin, voi itse asiassa toimia hiuksia vasten. Meillä kaikilla on ollut läheinen kohtaaminen sen kanssa, ja sinä voit todella ajatella sitä tarpeelliseksi hiustyypeillesi tai kampauksillesi. No, olen täällä kerrottaakseni varovaksi harvennusleikkureista. Kyllä, kuulit minut. Tätä työkalua käytetään liian usein väärin ja vääriin käsiin aiheuttamat vahingot aliarvioidaan.

Tiedän, että monet kaverit näkevät heidän tyylikkäänsä tai parturiään käyttäen harvennusleikkureita hiuksissaan, joten tässä on muutamia kysymyksiä, joista voit kysyä itseltäsi ja hyödyllisiä vinkkejä parempaan hiusten leikkaamiseen.

Hieno suorat hiukset, kuten tiedämme, osoittavat hiusten leikkauksen pieniä puutteita. Joten yhteinen reaktio on ohuiden päiden sekoittaminen. Ongelmana on, että harvennusleikkurit ovat liian käytettyjä, hiukset saattavat olla entistä sileämpiä, koska rakenne heikkenee. Jos on todella tarpeen käyttää harvennusleikkureita, niitä tulisi käyttää vain hiusten varrilla eikä liian syvälle juuren lähelle.

Kyllä he voivat. Kun hiukset leikataan 5-6 viikon välein, ja näitä leikkureita käytetään aina irtotavarana, hiuksillasi ei ole aikaa palauttaa (kasvaa). Joskus hiukset saattavat tuntua kevyemmiltä, ​​mutta sen taipumus olla lähes fluffy ja erittäin vaikea tyyli. Toisin sanoen se on liian ohennettu.

Voitteko leikata silkkiä puutarhavasaroilla?

Toki se voidaan käyttää, mutta ongelma on, kun hiukset ovat märät, se törmää yhteen. Jos käytetään harvennusleikkureita, ne pyrkivät poistamaan liikaa hiuksia. On olemassa myös muita tapoja poistaa irtotavarana märkiä hiuksia, kuten esimerkiksi pisteiden leikkausta. Jotkut kampaajat tekevät tyylejä käyttäen harvennusleikkureita ja se voi toimia heidän puolestaan.

Harvennusleikkurit eivät ole mieluummin minun. Me kaikki näemme hiukset eri tavalla.

Joo. Esimerkiksi, jos käytät harvennusleikkureita, joiden pituus on noin 1 tuumaa pitkä ja karkea, leikkurit leikkaavat usein lyhyempiä paloja hiuksiin. Nämä lyhyemmät karvat voivat itse asiassa työntää pidemmät palat ylös. Olen nähnyt tämän monissa uusissa asiakkaissa. Joskus karkeilla hiuksilla ohennetut osakkeet voivat olla vihollinen, joten ole varovainen!

Voin vain sanoa, että se on kysymys siitä, missä sinut koulutettiin stylisteiksi. Kampasuunnittelijan käsitys siitä, mikä tuntuu ja näyttää hyvältä, sanelee myös harvennusleikkureiden suositun käytön. Tiedän, että on olemassa niin monia kehittyneitä tekniikoita, jotka voivat korvata harvennusleikkurit. Ja kun olen suorittanut oman verkkotutkimuksen verkossa, olen huomannut, että useat stylistit ovat erilaisia ​​mielipiteitä harvennusleikkureista. Jotkut olen samaa mieltä ja toiset en, joten tämä on yksinkertaisesti nöyrä mielipidettäni.

1

Antonio Gonzales on stylisti Orlo Salonin kanssa New Yorkissa. Hanki enemmän kampauspintoja Antonio-sivustolla.

  1. Harvennusleikkurit ovat huonoja hienoille suorille hiuksille?
  2. Harvennusleikkureita voi käyttää liian usein?
  3. Harvennusleikkureita voidaan käyttää märillä hiuksilla?
  4. Jos harvennusleikkureita käytetään liian paljon paksujen hiusten päälle, voiko hiukset näyttää olevan täydellisempää?
  1. Miksi se on niin suosittu?
1

About

Check Also

3 DIY Coconut Milk Mask for kuiville hiuksille

Trupissa naiset ovat kosteuttaneet hiuksiaan kookosmaitoilla sukupolvien ajan. Ja hyvästä syystä, kookosmaito on ihana pitää …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1