Home / Kampaukset / Todellisuuden tarkistus: Koska kampaamo ei ole kaikki Glitter ja Glamour

Todellisuuden tarkistus: Koska kampaamo ei ole kaikki Glitter ja Glamour

Kosmetologista tuli aina minulle hieman putken unelma. Aloitin curling-raudan käytön kauan ennen kuin olin teini-ikäinen, tein omat hiukset promille ja pienet sisareni kavereidut linjasivat huoneeseeni, jotta hiukset olisivat tyylikkäitä kaikille tansseille ja toiminnoille. Kun olin 20-luvun alussa, muotoilin hiuksia ystäväni häät, ja sitten ystäviä ystäviä. Lopulta minua todella halusin hiusten täyttymiseen kokonaan vieraiden välityksellä, ja kun pitkän ajan ystäväni ja mentori alkoi, päätin tulla kosmetologiksi 30-vuotiaana.

Palasin hänet kauneuskoulusta ensimmäisestä päivästä. Kirjaimellisesti. Kolme kuukautta kauneuskouluun olin hoppu noin kuin olin 100 vuotta vanha kauhean kipua ikävä bursiitti tapaus minun lonkan nivelet. Se oli surkea.

Olin nopeasti oppinut, että bursiitti oli ensimmäinen monissa oppitunneissa, joista opitsin työskentelemällä kauneuden alalla. Se ei ole niin lumoava kuin se tuntuu putken unessa. Kaikkea muuta kuin.

Vaikka en rohkaise ketään tekemään kosmetiikan alalla, on olemassa muutamia asioita, joista minä ja useat stylistit, joista puhuin, toivovat, että tiesimme "työpaikasta", ennen kuin tapasimme pään päällä. Ollakseni rehellinen, huolimatta kaikesta tästä luettelosta, suuri hairstylisti on niin paljon intohimoa hänen tekemästään työstä ja ihmisistä, joita hän koskettaa, että työn kohokohdat ovat kaukana hämäristä (pun-tarkoitetut).

kiinni up hairstylist cutting hair in hair salon

Hero-kuvat / Getty Images

Kosmetiikka-alalla työskenteleminen voi tarkoittaa melko hiljaisia ​​tunteja. Ihmiset yleensä saavat hiukset valmiiksi, kun he eivät toimi, mikä tarkoittaa, että varhain aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin ovat normaali. Varhainen lauantai-aamu on tyypillinen, varsinkin jos pääset häätöihin, ja työskentely myöhään kello 10.00 on täysin normaalia koulun yönä.

Plus-puoli, kun olet asettanut aikasi ja asettanut hyvän vankan asiakaskunnan, on mukava tuntia mukavampaa tuntia, mutta harvoin kampaaja ei pääse eroon yötä ja viikonloppuisin. Jos luulit, että kahvi oli asiakkaalle maksuton palvelu, olit erehtynyt. Se pitää stylistit kaikkialla hereillä.

Bonuspisteitä suosikkihistoriasi kanssa: hyvää kahvia tarjoava lahja tulee todennäköisesti tekemään päivä.

02
10

Kehosi satuttaa

shoulderpain.BSIP: UIG.jpg

BSIP / UIG / Getty

Kun oppin varhaisessa vaiheessani kosmetiikassa, kipu ja kipu pysyvän jalkaillasi koko päivän ja leikkaamisen, värjäämisen ja muotoilun hiusten toistuva liike tekevät kehosta tuskaa. Olen henkilökohtaisesti taistellut bursiittia lantani ja jännetulehdukseni ranteessani, kyynärpäässä ja olkapäässä vuosia. Monilla tyylikkäimmillä ystäväilläni on ollut rintaneula-ambulansseja, olkavaihtoehtoja, niveltulehduksia ja fyysisen hoidon kesto elinten kulumisen torjumiseksi. Poissaolon parantaminen ei ole vaihtoehto stylistille, joka tarvitsee ansaita elantonsa.

"Suuri selkäkipu on liian lyhyt, tiukku leikkauskissani niin huono, jossa en voi kirjoittaa tekstiä hyvin, käyttää ruokailuvälineitä syömään tai tarttua ostoskoriin", olivat joitain haavoittajan Audrey Sadler Holsinger.

03
10

Sinun huono särkyvä jalka

Kun puhuin kehosta, joka vahingoitti, tallensin erityinen paikka tähän luetteloon jalkojesi kohdalle. Ei vain, että jalat tulevat kärsimään pitkän päivän lopussa, mutta stressit, joita laitat jalalleen vuosien työssä, tulevat tälle tasolle. Jos sinun tarvitsee vain olla söpö ja käytä korkokenkiä työskentelemään, todennäköisesti maksat raskaan pitkän aikavälin hinnasta. Oi, ja jos haluat käyttää sandaaleja tai flip-flopsia, ole valmis kärsivällesi jaloille myös harrying. Niin hohdokas.

04
10

Tartu sisäiseen ja ulkokäyttöön

Oi, ilot tulossa kotiin pitkän päivän jälkeen ja vuodattamalla hiukset kaikille, jotka työskentelitte koko päivän ajan, kuten keijuja levitä pixie pölyä. 

"Haluaisin sanoa, että kaikkein hämmästyttävä osa on menossa kotiin ja silti ottaa kaikki asiakkaillesi päivän hiukset kaikkialta, mukaan lukien rintaliivit," stylisti Deanna Bean jakoi minulle.

Löydät hiuksia epätavallisimmissa paikoissa, kun olet kampaaja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, rintaliivit, sukat, lounas ja kukkaro. Mutta katsokaa kirkkaalla puolella, löytää hiukset ruokasi ravintolassa tulee paljon vähemmän inhottavaa, kun olet tottunut kattamaan sitä. Sitä paitsi sinä olit todennäköisesti se, joka irrotti sen joka tapauksessa.

05
10

Mainitsin vikoja?

Olet todennäköisesti vikailmoituksen haltija ainakin kerran urasi kampaajana. Vaikka voin sanoa yli 7 vuoden aikana teollisuudessa, minulla ei vielä ole tapausta (mielestäni olen yksi harvoista), minulla on ollut paljon asiakkaita, jotka ovat tullut minulle päänsärkyneuvontaa kohtaan. Useimmat stylistit kertovat teille, että he ovat löytäneet päänsäydinsä monta kertaa heidän urallaan. Punkit ovat toinen yleinen vika, joka löytyy asiakkaiden päistä, ja on tärkeää, että olet valmis poistamaan ne, jos löydät yhden.

06
10

Hiustenlähtö

Puhuminen hiuksista kaikkialla on valmis vetämään hiuslasit pois iholta. Olin huomannut hiusnauhoja (tai siruja) eräänä päivänä, kun yritin olla söpö urani alussa, pukeutunut korkeakorkoisten sandaalien kanssa joka päivä kuumina kesäkuukausina. Se oli söpö, kunnossa, mutta mikä ei ollut söpö, olin 3-kertainen hius, jonka vedin pois kantapäänsä kiireisen viikon lopussa. Hiusliimat ovat todellinen ja usein päätyvät käsiisi ja jaloihisi Ne voivat olla tuskallisia, ja ne voivat saada tartunnan. Saat nopeasti tietää, että kosmetologina tarvitset näitä pinssejä paljon enemmän kuin kulmakarvojen huolto ja rasti poisto.
07
10

Psykologi on stressaavaa

 Kun valmistumme kauneuskoulusta, muistelen selvästi koulun ohjaaja sanoo: "Onnittelut! Olet nyt kosmetologi ja terapeutti." Me kaikki nauroimme, mutta hän ei ollut valehtelemassa.

Hiusten muotoilussa on jotain, joka saa ihmiset menettämään rohkeutensa elämänsä yksityiskohdista ja ottaa kaikki paikalliset juorut voi olla stressaavaa. Tietäen ihmisten uskottomuudesta, draamasta ja heidän elämänsä yleisestä stressistä voi olla ylivoimainen stylistien aivoissa. Se voi olla taistelu, joka poistaa teidät kaikesta draamasta.

Vaikka juoru juna voi olla uuvuttava, voit myös jatkuvasti olla tietää kuin hiustyyli. Se voi olla kätevä aika ajoin.

08
10

Liiketoiminnan suorittaminen

Jossakin vaiheessa kosmetologin uralla useimmat stylistit päätyvät itsenäisesti ja avaavat salonin tai vuokraavat tuolin ja hoitavat oman yrityksen. Liiketoiminnan johtaminen on ollut pitkälle yksi vaikeimmista asioista, joita olen koskaan tehnyt. Ymmärtäminen missä rahaa menee, kuinka paljon veloittaa asiakas, maksaa veroja, pitää kulut alas ja löytää huone talousarvion maksaa itsellesi on tehtävä en ole valmis, kun aloin.

Löydät myös, että kaikki, jotka olet koskaan tuntenut, haluavat vapaata leikkausta. Kaverille ja perheelle on vaikea kuvitella, että hiusten leikkaaminen ja muotoilu on "työ", puhumattakaan siitä, miten ansaitset elanton, kun tuntuu siltä, ​​että hauska ja lumoava asia on koko päivän.

09
10

Voitko lyödä?

"Oma suosikki on potkaiseva huutaa taapero", vitsaili stylisti Helene Kullen. Valitettavasti pikkupoikien potkiminen ei ole naurunalaista hiuslääkäriä. Ajan mittaan opit ennakoimaan lyöntejä, ja pienellä onneella mikään todellinen veri ei irtoa.

Siinä sanottiin, jotkut suosikkimodeistani MMA-hiustenleikkuista päättelivät halauksella ja tappelupalkinnolla palkittua pikkuasiakasta. Niin dramaattinen!

10
10

Viihtyvät asiakkaidesi kanssa

Henkilökohtainen tila ei ole mikään asia, kun työskentelet kosmetiikassa. Siinä on paljon kosketusta, kun olet kampaaja. Ilmeisesti kosketat ihmisten päitä, kaulaa ja hartioita. Mitä en odottanut, olin kaikki kyynärpäät, joita pääsen vatsalle ja haaraalle, hankala pää rintakehään, joka esiintyy shampoo-kulhon ympärillä ja satunnaiset asiakkaat, jotka ovat kammottavia ja tuntuvat koskettavan. Ei viileä, koskettava-kova kaveri. Ei siistiä.

Kun olet läheinen ja henkilökohtainen ihmisten kanssa, saat ensiapuosaston hygienian. Kampaaja, Brenda Ramsey jakaa hänen suurimman salonki-lemmikkinsä, "aina on asiakkaan, joka joutuu tupakansytyttämään ovelle, ottaa valtavan sieppauksen pois haisuliitostaan ​​vain nostamalla heidät takaisin shampoo-kulhoon ja aloittamaan puhumisen. tietenkin, se on välillä hakata ja yskä kasvosi ", hän sanoi. Hän on oikeassa. Se tapahtuu aivan liian usein.

Pro kärki: ilmaiset rahapajat tyylikkäässä asemassasi ovat loistava idea.

Kiitos

Erityinen kiitos kaikille stylisteille, jotka auttoivat tekemään tämän artikkelin yhdessä. He ovat kaikki huippuluokan omia hiustyyppejä, jotka ovat intohimoisesti tekemästään työstä, ihmisistä, joita he kohtaavat, ja kauneudesta, jota he innostavat.

1

About

Check Also

11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

Me kaikki haluamme hienoja hiuksia, ja se alkaa hiuslakkauksella. Voit tuoda valokuvan tai kuvata mitä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 32 =