Home / Kampaukset / Pitäisikö sinun saada kohokohdat kohokohdistasi?

Pitäisikö sinun saada kohokohdat kohokohdistasi?

Pitäisikö sinun saada kohokohdat kohokohdistasi?

Aivan kuten kohokohdat vaalentavat hiuksia kevyemmän värisävyn kanssa, pienet valot lisäävät ulottuvuutta tummemmilla väreillä. Pyydä stylistisi lisäämään sekä hiuksille että voi antaa sille illuusion äänenvoimakkuudesta, syvyydestä ja tekstuurista. Se on loistava look for monia tyylejä sekä värejä hiukset ja jotain harkita ennen seuraavan värin tapaaminen.

Luonnon hiusten väri

Luonnollinen hiusten väri ei ole yksi värisävä, on monia sävyjä.

Jos haluat tutkia lapsen hiuspäätä, näet monien eri värejä, kirkkaasta tummaan.

Kun haluat hiusten värjäämisen, stylisti saattaa haluta välittää muutamia alhaisia ​​valaisimia korostuksillasi. Hän voi myös suositella, että lisäät hiuksiin vain vähäiset valot tummaan sitä värittämättä koko päätäsi. Tämä voi auttaa säilyttämään luonnollisemman ulkonäön ja samalla lisäämään väriä hienovaraisella tavalla.

Kuka on hyvä hakija Lowlightsille?

Jokainen, jolla on suuri luonnollinen perusväri, on hyvä ehdokas alhaisimmille. Jos olet vaalea tai vaalean ruskeat hiukset, alhaiset valot ovat erinomainen vaihtoehto. Toisaalta, jos hiukset ovat luonnollisesti hyvin mustia tai tummia, niin pienet valot eivät toimi, koska todennäköisyys tumman värin löytämisestä on epätodennäköistä.

Se riippuu myös värityylistä, jota tavoittelet. Jos sinulla on kevyt hiukset ja haluat mennä useita sävyjä tummempaan, saatat olla parempi saada hiusväri kokonaan.

Vaikka tyypillisesti saat kohokohdat, voi olla aikoja, jolloin haluat kysyä joitain lisäalennuksia. Esimerkiksi talvi on erinomainen hetki lisätä hieman tummempaa väriä, koska se voi tehdä luonnollisestikin kirkkaamman ihon näyttävän hieman lämpimämmältä. Samoin, jos sinulla on kevyempiä hiuksia, lisäämällä tummempia sävyjä voi antaa hieman enemmän syvyyttä tai korostetta, että aurinko-suudelma näyttää olet menossa.

Alalajit näyttävät usein parhaiten keskipitkästä pitkään hiuksiin. Se ei yleensä ole hyvä ajatus, jos käytät hiuksiasi hyvin lyhyt. Alalaitteet toimivat myös hyvin suorina ja kiharaisina hiuksina tai missä tahansa.

Mene tummemmaksi matalalla valolla

Jos luonnollinen hiuslasi on jo pimeä ja haluat mennä pari sävyä tummemmaksi, stylisti voi tehdä sen alhaisilla valoilla käyttämällä kalvoja tai balayage. Se on luonnollisempana vaihtoehto hiusväreille.

1

Lowlights toimivat hyvin kaikissa hiusväreissä. Suunnittelija voi päättää maalata punaisella, kullalla tai ruskealla värillä, ehkä jopa musta. Luonnollisempaan väriin hän todennäköisesti tarttuu varjoon, joka on korkeintaan kaksi tai kolme väriä tummempia kuin luonnollinen väri.

Lowlights sekoittuu kohokohtiin

Kun saat kalvoja tai balayage, harkitse stylist lisätä muutamia lowlights kanssa kohokohdat lisätä ulottuvuutta. Näet tämän monissa esimerkkikuvauksissa, joita saatat viedä mukaan salonkiin. Se on suosittu väritaso, jota näet usein Jennifer Anistonin ja Jennifer Lopezin julkkikset.

Voit valita haluamasi prosenttiosuuden sen mukaan, kuinka tumma tai kuinka kevyt haluat mennä. Esimerkiksi 20% alhaiset valot ja 80% korostukset merkitsevät, että pysyt melko kevyesti.

Jos vaihdat sen, hiukset näyttävät tummemmilta.

Erilaiset lähestymistavat alhaisimmille

Värimallillasi on useita vaihtoehtoja, joilla voi pelata hämärissä ja kohokohdissa. Hän voisi käyttää kohokohtia kehystääksesi kasvonsa, esimerkiksi käyttää alhaalla valaistuja hiusten pääruntaa hieman suuremmaksi. Jotkut naiset ovat myös hauskaa dip-dye ulkoasua, jossa hiustensa pohja on tummempi kuin yläosassa.

On myös hyvä muistaa, että näiden tekniikoiden on tarkoitus olla hienompaa kuin raitoja. Tyypillisesti tummemmat ja vaaleammat värit ovat väljyneet ja levittyvät koko hiuksessasi sen sijaan, että ne jäävät hyvin määriteltyihin väriprofiileihin. Tätä voidaan parantaa entisestään balayage, mikä antaa stylistille enemmän vapautta maalata väriä kuin yhtenäisempi folio tekniikka.

Päättää mitä tehdä

Kaikki näistä vaihtoehdoista, joissa on vähäisiä valoja ja kohokohdat ja kaikkialla olevat hiusvärit, voivat jättää pääsi pyörimään.

Miten päättää, mitä tehdä?

Ensimmäinen askel on tutkia kuvia naisista, joilla on hiuksia, jotka haluat. Jopa julkkisten valokuvien galleria antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja tarkastella. Löydä muutamia ulkoasuja, jotka nauttivat ja otat ne valokuvillesi. Hän voi auttaa sinua tekemään lopullisen päätöksen, ja hänellä on ideoita siitä, että haluttu ulkoasu luetaan luonnolliseen hiusten väriin.

1

About

Check Also

Maitomainen kampaukset kasvojen muodon mukaan

01 12 Contents1 Alicia Keysin neliön edessä "Do"2 Queen Latifah - pyöreä ja kumartunut3 Taraji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 33