Home / Kampaukset / Miten saavuttaa hyvin hoidettu kuiva look

Miten saavuttaa hyvin hoidettu kuiva look

Miten saavuttaa hyvin hoidettu kuiva look

Kanssa suosio Hullut miehet ja viimeaikainen elokuva, liukkaat, erottuneet, hyvin hoidetut tyylit näyttävät palaavan. Tyylit, joissa on sivuosat, kammatut takat ja puhtaasti kapenevat kaula-aukot, avautuvat kaikkialle. Näitä tyylejä käytetään normaalisti korkealla kiiltohelmellä, mutta mitä haluat, jos haluat tyylin ilman märkiä ilmeitä? Saavutettu hyvin hoidettu kuiva ilme on todella hyvin yksinkertainen.

Näin:

Pesun ja pyyhkeen kuivumisen jälkeen hiukset (vaikka ne ovat vielä hieman kosteat) käyttävät melko vapaata määrää kiinteää geeliä (tai kevyesti, jos hiuksesi ovat kunnossa). On tärkeää käyttää hyvälaatuista, laadukasta geeliä, joka ei hiutari. Tätä tarkoitusta varten suosittelen amerikkalaista Crew Firm Hold Gelia (kevyt versio hiuksille). Kun geeli on jakautunut tasaisesti koko hiuksesi, kampa paikoilleen ja anna sen kuivua täydellisesti.

Kun hiukset ovat kuivia, yksinkertaisesti ohjaa kampaa sen läpi (kampaamalla se samaan muotoon, jonka olet luonut märkäksi) ja sinulla on kuiva ilme. Geeli "muistaa" tyylin niin, että hiukset säilyttävät sen muodon. Varmista, että se pysyy paikoillaan. Käytä vain kevyesti kuivahihnapyörää (Redken for Men Hold Still Spray on hyvä vaihtoehto).

Se siitä. Ei kuivainta tai fancy-tekniikkaa, joka tarvitaan tämän kuivan, hyvin hoidetun ulkonäön saavuttamiseksi.

1

About

Check Also

11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

Me kaikki haluamme hienoja hiuksia, ja se alkaa hiuslakkauksella. Voit tuoda valokuvan tai kuvata mitä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1