Home / Kampaukset / Miten kasvattaa Pixie Haircut tyylillä?

Miten kasvattaa Pixie Haircut tyylillä?

nainen with pixie haircut

Täällä olen 1. päivänä, kun kasvatan pixie-leikkaani.
Kuva © Kendra Aarhus

Kasvaminen pixie kampauksen voi olla hankalaa. Kuinka pidät hiustesi näyttävän siltä, ​​kuin olet ampumaa pois mulletista tai jotain, jonka Miley Cyrus voisi unelmoida? Seuraavassa on muutamia vinkkejä.

 

02
10

Löydä suuri kampaaja

Löydä kampaaja, johon voit luottaa - joku, joka ottaa vakavasti kasvavaan tavoitteeseesi ja ymmärtää, miten siirrä hiustenleikkuus pixieista bobille ja muualle. Se ei ole raketti tiede, mutta ammattitaitoinen stylisti ymmärtää hiusten kasvun malleja ja tapoja muotoilla hiuksia kasvaessaan.

03
10

Kasvuprosessin nopeuttaminen

nainen growing out pixie haircut

Tässä on hiukseni kaksi kuukautta kasvava prosessi.
Kuva © Kendra Aarhus

Jos sinulla on kärsivällinen nälkäinen lapsi ja hiuksesi kasvaa etanan vauhdilla, ota sydäntä. Muutamat strategiat voivat auttaa (ja jos eivät tee hiustesi kasvaa nopeammin, ne voivat ainakin auttaa sitä vahvistamaan):

  • Ota hyvä monivitamiini, joka sisältää biotiinia.
  • Syö ravitseva, tasapainoinen ruokavalio ja juo paljon vettä.
  • Pidä päänahka puhtaana ja hieronta hyvin, kun shampooing.
  • Vältä voimakkaita hoitoja, kuten perms ja värjäys.
04
10

Kunto, kunto, kunto

nainen growing out pixie haircut

Kuusi kuukautta kasvattamaan hiuksiani.
Kuva © Kendra Aarhus

Neljästä kuuteen kuukauteen, sinä vihdoin saatat tuntea olevasi jonnekin. Jatka kunnon kunnosta, etenkin kuivina kuukausina, jotta estät haurauden ja rikkoutumisen. Kookosöljy on fantastinen syväkäsittely, jossa on pitkäkestoisia tuloksia.

Jotkut stylistit suosittelevat F.A.S.T. Shampoo ja hoitoaine Nisim. Se on suunniteltu tarjoamaan proteiinit ja ravintoaineet hiusten tarpeet optimaaliseen kasvuun.

05
10

Hanki säännölliset trimmit

Uskokaa tai älkää, sinun pitää saada hiuksesi leikatuksi säännöllisesti, kun kasvatat sitä - ihanteellisesti kuudessa tai kahdeksan viikon välein. Tämä pitää sen siistiä ja estää sen muokkaamasta johonkin kauheaan ei-tyyliin.

Pidä selkä lyhyt ja anna ylhäältä ja sivuilta kasvaa, jotta ne lopulta kiinni takana. Tämä on yksi tärkeimmistä vinkkeistä, joilla vältetään hankala välinen vaihe.

06
10

Kaappele Mess

nainen growing out pixie haircut

Hauskaa ja kasvavia hiuksia.
Kuva © Kendra Aarhus

Kokeile erilaisia ​​tuotteita hiusten kasvaessa ja yleinen muoto muuttuu. Esimerkiksi, kun vahat auttoivat pitämään muutamia röyhkeitä rakoja teidän pixie ja antoivat sen epätasainen rakenne, voit tehdä paremmin nyt tasoittava balm, joka karkottaa frizz.

Pääset mukavuusvyöhykkeen ulkopuolelle ja kokeile tyylejä, joita et ehkä tavallisesti haluaisi. Kasvata hiustesi ylös pompadour, tai liimaa se takaisin. Käytä pörröivää moussea sotkuiseen, vain roll-out-of-bed -tyyppiseen ulkonäköön tai työntä teksturoimista läpi päitä varten..

Älä myöskään unohda koristeita. Tyylikäs päänauha tai kipinäiset barretit voivat tehdä kampauksesi kokonaan määrätietoisilta, aivan kuin sinäkin valitsevat tämä pituus ja näyttää sen sijaan, että se vain kestäisi sitä.

 

07
10

Fake it Til Teet sen

Jos et vain pysty käsittelemään kasvavia rakoja, litteitä pilkkuja, ahneita sivuja ja muita eksoottisia kasvaneita pixieja, saat peruukki tai neljä. Vakavasti - he ovat hauskaa. Tämä on sinun mahdollisuutesi nähdä, miltä näyttäisitte kuin viileä jäävaipu tai pirteä punk-kuvake. Kokeile sinistä kynää tai vaaleanpunaista shag. Sinun ei tarvitse viettää paljon; paljon peruukkia on saatavilla, jotka eivät maksa enempää kuin matka salonki leikata pois kaikki hiukset ja alkaa yli. (Vastustaa kiusausta!)

Toinen hauska tapa piilottaa sängynpäällesi on käyttää hattua. Bonus: Rannalla tai altaalla hattu auttaa suojaamaan hiuksia auringon aiheuttamilta vahingoilta. (Muista: yrität kiinnittyä kaikkien näiden hiusten, jopa itsepäisten, terveyteen, kun ne kasvavat.) Näytät tyylikkäältä, luottavaiselta ja tyylikkäältä, vaikka piilotit kaaoksen, joka on alle.

08
10

Yhdeksän kuukautta myöhemmin: Se on Bob!

nainen growing out pixie haircut

Päivä, minusta tuntui, että minulla oli lopulta bob-leikkaus, yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun minua alkoi kasvattaa hiuksiani.
Kuva © Kendra Aarhus

Se kestää noin yhdeksän kuukautta ennen kuin hiukset tarttuvat bob-muotoon (aikaisemmin, jos se kasvaa keskimäärin nopeammin tai jos yrität kasvaa lämpimän kuukauden aikana). Tässä vaiheessa voit mennä kauemmin ilman leikkauksia (mutta enintään 10 viikkoa).

 

09
10

Yksi vuosi alas: ei rajoja

nainen growing out pixie haircut

Hiusten kasvun edistyminen vuoden kuluttua.
Kuva © Kendra Aarhus

Tässä vaiheessa lisäämällä kiharaa, sivujen kääntämistä tai hiusten muotoilemista ei näytä yhtä hankalaa, joten pelaa, pelaa, pelaa. Jatka kokeilua. Hiusnauhat, leikkeet ja päänauhat ovat ystäviäsi, varsinkin kun olet kuntosalilla tai ulkona tuulessa. Pidä silmäsi puolivälien leikkauksista ja tyyleistä, joista pidät, jotta tiedät, mitä pyydät, kun saat leikkeet.

 

10
10

Suuret välitavoitteet: Poni ja punos

nainen growing out pixie haircut

Hiukseni on vihdoin tarpeeksi pitkä punostamiseen.
Kuva © Kendra Aarhus

Voi kestää jopa 15 kuukautta, jotta pystyt vetämään hiustesi takaisin lonkkalevylle olettaen, että hiuksesi pixieessa oli noin 2 tuumaa pitkä, kun aluksi aloitit hiusvärinän. Sinun pitäisi pystyä ranskalainen punos hiuksiisi parissa kuukaudessa.

1

About

Check Also

Käytä tätä kaavaa tutustumalla taustalla olevat pigmentit

Hiusten muotoilemisessa sinun on otettava huomioon taustalla olevat pigmentit ja miten he toimivat. Monet stylistit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4