Home / Kampaukset / Maitomainen kampaukset kasvojen muodon mukaan

Maitomainen kampaukset kasvojen muodon mukaan

Alicia Keys arrives for the MTV Video Music Awards

Gregg DeGuire / Julkaisija / Getty Images

Kun haluat kampauksen, joka "wows", sinun on valittava malleja, jotka toimivat ainutlaatuisella kasvosi muodolla. Katso nämä ulkoasut mallinnettu julkkiksia, jotka kaipaavat erilaisia ​​kasvojen muotoja, pyöreästä neliöön pitkään, ja että "täydellinen" soikea.

Täällä Alicia Keys tekee suurimman osan neliön kasvonsa muodoista korkealla pompadourilla ja takapituuksilla, jotka matkustavat hänen takaa.

02
12

Queen Latifah - pyöreä ja kumartunut

kuningatar latifah

Kuningatar Latifah.
Stephen Shugerman / Getty Images

Queen Latifahilla on klassinen pyöreät kasvot, mutta minimoivat sen hyvin sivuosalla ja tämä suora tyyli, joka putoaa leukan ohi.

03
12

Taraji Henson - pehmentää neliön Jawlinea

taraji henson

Taraji Henson "Benjamin Buttonin utelias tapaus" -näytöllä.
Stephen Lovekin / Getty Images

Taraji Henson kuvataan tavallisesti tämän sivusuuntaisen tyylin avulla ja se toimii täydellisesti pehmentämään voimakasta, neliömäiseltä ristikkäiseltä. Pituus putoaa leukansa ohi ja nämä otsat peittävät pienen otsaansa. Onko sinulla myös neliön kasvot? Vältä vedetyt takaisin ponytails, ellet lisää viistoja tai vahvoja otsaputket suunnattu toiselle puolelle.

04
12

Jurnee Smollett - Pyöreät kiharat

jurnee smollett

Näyttelijä Jurnee Smollett osallistuu 39. NAACP Image Awards nimetty lounas.
Frederick M. Brown / Getty Images

Jurnee Smollett osoittaa, että pyöreät kasvot voivat urheilua kiharaa, kunhan se tehdään oikealla tavalla. Käytä hiuksia haurastettuna toiselle puolelle. Osan ei tarvitse olla tarkka tai määritelty, kuten tässä on esitetty. Varmista myös, että hiukset eivät pysähdy kasvosi pyöreimmälle osalle, poskille.

05
12

Halle Berry: soikea kasvot - Lucky Ones

Halle berry

Näyttelijä Halle Berry saapuu "X-Men Origins: Wolverine" -seulontaan.
Kevin Winter / Getty Images

Millaista kampausta Halle Berry ei voi käyttää? Vaikka hänen super lyhyt leikkaus osoittaa pois hänen kasvojen piirteitä parhaimmillaan, hän voi silti rock korkea volyymi bob ja näyttää hyvältä.

06
12

Halle Berry: soikea kasvot - lyhyt ja sassy

Halle berry

Näyttelijä Halle Berry.
John Shearer / Getty Images

Täällä Halle Berry palaa leikkaukseen, josta on tullut hänen allekirjoitus. Koska hänellä on klassinen soikea kasvot, jossa lähes kaikki tyylit toimivat, hän voi vetää lyhyitä ja pitkiä tyylejä yhtä helposti.

07
12

Queen Latifah - Tyylikäs tyyli

kuningatar latifah

Queen Latifah toisena vuotena Curvation Project Confidence -palkinnolla.
Peter Kramer / Getty Kuvat

Ajattele, ettet voi käyttää tyylikästä tyyliä, koska kasvosi on pyöreä? Mieti uudelleen. Seuraa kuningatar Latifahin johdosta, jossa määritetty puoliosa vedetään takaisin pullaan. Hiusten pitäminen pois kasvoistasi on tapa mennä, kun se on pyöreä. Vältä keskellä olevia osia ja tylsiä leikkauksia.

08
12

Jordin Sparks - pyöreä kauneus

Jordin sparks

Laulaja Jordin Sparks.
Jason Merritt / Getty Images

Viimeinen asia pyöreät kauneudet, kuten Jordin Sparks pitäisi tehdä, on käyttää hiuksiaan lähelle heidän kasvonsa. Hän urheilu vain oikea määrä tilavuus ja avain pyöreät kasvot liikkuvat hoikentamalla kasvot - sivuosa.

09
12

Jurnee Smollett - Pyöreät suorat hiukset

jurnee smollett

Näyttelijä Jurnee Smollett.
Frederick M. Brown / Getty Images

Jurnee Smollett esittelee keskeiset yksityiskohdat pyöreän pinnan minimoimiseksi tällä suoralla tyylillä: keskikohdan, riittävän suuren tilavuuden ja oikean pituuden. Vältä tyylit, jotka kohdistavat äänenvoimakkuutta poskiin; sen sijaan pidä pituus ohi leuka mielekkäimmän vaikutuksen.

10
12

Kelly Rowland - Pitkä Bangsilla

kelly rowland

Kelly Rowland.
Dave Hogan / Getty Images

Kelly Rowland on pituudeltaan täydellinen, koska ei vetäydy alaspäin hänen pitkään muotoaan, mutta voi käyttää joitain sivuja pyyhkäiseviä otsatuksia sen sijaan, että ne ovat lähes tylsiä. Bangs pyrkii lyhentämään pitkää kasvot, mutta on tärkeää valita oikea tyyli.

11
12

Kelly Rowland - pitkä ja täynnä äänenvoimakkuutta

kelly rowland

Kelly Rowland MTV: n Total Request Live -palvelussa 3. heinäkuuta 2007 New Yorkissa.
Evan Agostini / Getty Images

Kelly Rowland vähentää kasvojensa pitkittymistä suurella tilavuudella kiharilla ja suunnattu taaksepäin. Hän myös valitsee hyvän pituuden pitkille hiuksille - ei liian kauan eikä suoraan pokeria.

12
12

Meagan Good's Good Bangs

Meagan good

Meagan Good on "The Love Gurun" ensi-ilta.
Kevin Winter / Getty Images

Meagan Goodin pitkät kasvot muotoilevat hienosti näistä epätasaisista otsisteistä ja vetäneistä hiuksista. Pitkät kasvot voivat menestyksekkäästi käyttää pitkiä hiuksia, mutta varmista, että se ei ole pitkä. Erittäin pitkät pituudet vetävät kasvot alas ja tekevät siitä näyttävän pidempään.

1

About

Check Also

20 vinkkejä naisille, jotka haluavat mennä blondi

01 24 Contents1 Monet Blonde-sävyt2 Gorgeous Icy Blonde3 Vaalea vaalea4 Blonde Highlights ja Lowlights5 Korostavat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 28