Home / Kampaukset / Katsaus Andis Supra ZR -vahvistimeen irrotettavasta teräklipperiin

Katsaus Andis Supra ZR -vahvistimeen irrotettavasta teräklipperiin

Katsaus Andis Supra ZR -vahvistimeen irrotettavasta teräklipperiin

Yli kahden vuosikymmenen ajan olen käyttänyt Andis-leikkaimia päivittäisessä työssäni. Andis Master ja T-Outliner ovat olleet tärkeimmät työkaluni ensimmäisestä päivästä alkaen, kun astuin salongiksi. Ne ovat uskomattoman hyvin tehtyjä, luotettavia ja tarjoavat aina sileän leikkauksen. Olen äskettäin siirtynyt Los Angelesiin ja aloittanut työskentelyn uudessa myymälässä, jolla on erilainen asettelu kuin minulla on tottunut, ja usein olen löytänyt itseni laukaisevana ja irrottamattomana johdina.

  Olen hiljattain löytänyt uuden langattoman leikkaimen, joka yhdistää johdoton mukavuuden ja laadun ja kestävyyden, jota tarvitsen päivittäiseen käyttöön salongissa. Tämä on minun katsaus Andis Supra ZR langattomaan irrotettava teräleikkuri.

Mikä on Andis Supra ZR?

Andis Supra ZR -vahvistimen irrotettava teräklipperi on raskaiden ja irrotettavien kuppien leikkaaja, jonka valmistaja väittää tarjoavan 2 tunnin ajoaikaa 2 tunnin latauksen jälkeen. Kiertokytkimellä on litium-ioniakku ja se on suunniteltu leikkaamaan minkä tahansa hiustyypin, märän tai kuivan. ZR: llä on viisi nopeutta ja se voi kestää 1800-800 lyönnit minuutissa ja se on varustettu Andis 000 CeramicEdge -terällä (ja siihen mahtuu Andis UltraEdge -terät ja Oster 76 -terät). Leikkuulaitteeseen kuuluu myös kätevä latauslaippa.

Kuka tämä Clipper on?

Andis Supra ZR langaton irrotettava teräklipperi on ensisijaisesti tarkoitettu ammatillisille parturareille ja stylisteille, mutta ne, jotka ovat halukkaita antamaan itselleen buzzcut kotona ja haluavat laadukkaita langattomia leikkaimia, tämä ZR olisi hyvä sijoitus.

 Kätevän lataustelineen ja jalustan ansiosta kotikäyttäjät voivat pitää leikkaimen latautuneen ja kätevän pikavihjeitä varten.

Mitä tämä Clipper on?

Irrotettavat teränleikkurit ovat ihanteellisia niille, jotka tekevät paljon leikkaavaa työtä, kun terät tarjoavat erilaisia ​​vaikutuksia ja sekoittavat.

 Leikkuri on myös hieno sileä buzzcuts ja siellä on laaja valikoima leikkaimen terän pituudet vaihtelevat pituudeltaan .2mm (niin läheltä kalju kuin leikkaava leikkaaja) aina 5/8 tuumaa.

Mitä rakastan siitä

Andis Supra ZR langaton irrotettava teräklipperi tuntuu hyvältä kädestäni. Se on hieman raskas (hieman yli 1 puntaa), mutta pidän siitä, että se ei tuntu lelulta. Leikkuulaite on hieman kapeampi kuin edellinen suosittu langaton leikkaaja (Andis Ceramic BGR + irrotettava teräklipperi). Ergonomisesti, leikkaaja on mukava pitää, mutta jotkut saattavat pitää sitä vaikeana.

Suorituskyvyn näkökulmasta olen käyttänyt leikkainta märillä ja kuivilla hiuksilla ja se toimii hyvin huippunopeudella. Leikkuulaite ei ole vedä hiuksia tai juuttunut kerran, vaikka pimpin päällä kiharat hiukset. Andis sanoo, että leikkaaja ajaa jatkuvasti kaksi tuntia ja tämä väite on täysin totta. Kahdeksan tunnin päivässä myymällä vain leikkaimen sen latauspisteeseen asiakkaiden kesken ja voin helposti käyttää työkalua koko päivän ilman tehon menetystä..  

1

Äskettäin St. Baldrickin kidan syöpätutkimuksen varainhankintaan Atlantaissa käytimme Supra ZR: n parranajoihin neljän tunnin tapahtuman aikana.

 Me ajelimme yli 200 päätä ja jotkut yksiköistämme jatkuivat neljän tunnin ajan vain lyhyillä latausasemilla ja he eivät menettäneet voimaa. Barberit järjestivät tapahtuman aikana näitä kavereita. Jos he pitäytyvät hyvin neljän tunnin ajotun parranajon aikana, heidän pitää varmasti pysyä hyvin normaalin päivän aikana parturi- tai salongissa (ja olen huomannut, että tämä on totta, sillä nyt olen käyttänyt tätä leikkainta ainoana irrotettavin teräkseni clipper).

Olen myös huomannut, että mukana toimitetut CeramicEdge-terät toimivat paljon viileämmänä ja pysyvät terävästi pidempään kuin perinteiset terät ja mukana oleva latausteline on melko helppokäyttöinen ja uskomattoman vakaa. Jalustaan ​​kuuluu hyvin kirkas (melkein liian kirkas) punainen tai vihreä merkkivalo, joka kertoo, onko leikkuulaite täyteen ladattu tai vielä virtaa. Pidän myös siitä, että tämä yksikkö on varustettu litiumioniakulla, joka ei säilytä "muistia", jotta et vahingoittaisi paristoa osittaisella latauksella (mikä on välttämätöntä, koska olet poimimassa ja laskemalla tämän leikkaaja usein koko päivän).

Mitä en minä rakastan siitä

En ole koskaan ollut iso tuulettimet, joilla on vaihteleva nopeusvaihtoehto. Olen ollut tuolin takana yli kaksi vuosikymmentä ja en ole koskaan tarvinnut leikkaimen ajaa hitaammin - nopeampi on mielestäni aina parempi. Käytettäessä muuttujanopeusleikkureita, laitan aina leikkaimen maksimiin ja jätän sen paikalle. Syy, jota en erityisesti pidä Andis Supra ZR: n langattomasta irrotettavasta teräklippistä, on se, että lisätty painike voi olla vähän hämmentävä aika ajoin, ja sain itseni usein lyömällä nopeuspainiketta virtaamaan clipperin päälle tai pois, joka sitten vaatii minua voit säätää nopeutta uudelleen. Se on kuitenkin vähäinen vaiva, koska olen varma, että tottuu siihen ajoissa.

Mukana on myös osia kotelosta, jotka tuntuvat vähän halvilta (etenkin paneeli aivan terien ympärillä). Se sanoi, että muu leikkaaja tuntuu niin vankalta, että se ei ole iso asia minulle.

Koska tämä leikkaaja myydään 365 dollarin MSRP: ssä (vaikka voit löytää sen noin 250 dollaria Amazonen kohdalla), se saattaa olla hieman kalliita joillekin ja olisin halunnut, että Andis olisi sisällyttänyt toisen terän tai kaksi, mutta perustuen testiin leikkaaja, mielestäni hinta ja laatu ovat melko tasapainoisia. Kuten aiemmin mainitsin, tämä leikkaaja on tullut suosivaksi irrotettavaksi leikkuukoneeksi.

Oma suositus

Suosittelen Andis Supra ZR: n langatonta irrotettavaa teräklipperiä niille, jotka etsivät raskaan langattoman leikkaimen, joka kestää jatkuvasti käyttöä kalustuksessa tai salissa. Leikkuulaite suoritti poikkeuksellisen hyvin, enkä ole koskaan löytänyt sitä menettämästä tehoa, vaikka raskaassa käytössä oli myös pesula. Lisää tämä luetteloon parhaista hiusten leikkaustyökaluista ammattilaisille, mutta tämä olisi myös hieno (vaikkakin kallis) vaihtoehto niille, jotka etsivät yleiskäyttöistä leikkaajaa kotona.

1

About

Check Also

7 Hiusten muotoilutyökalut Jokaisen naisen pitäisi olla

Täysin suorista silityslinsseistä, ranta-aalloista tai suurista kiharoista on täydellinen hiustyökalu jokaiseen tyyliin. Löydä, mitä hiustyylejä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 51