Home / Kampaukset / Haluatko löytää hairstylistin, jota rakastat?

Haluatko löytää hairstylistin, jota rakastat?

Haluatko löytää hairstylistin, jota rakastat?

Olemme kaikki olleet siellä, eikö olekin? Käveltiin sokeasti kampaamossa tai kun etsitään salongin, joka oli yksinkertaisesti lähellä, ja käveli pahimmalla hiustenleikulla koskaan (älä huoli, voit aina kasvattaa sen). Miten valitset kampaajan, joka ei tee siitä toivomme, että voit hypätä DeLorean-kampaasi hiusten kanssa? Tehdä uudelleen?

Rauhaa Internetin, sosiaalisen median ja tarkistuskohtien, kuten Yelpia, löytää hairstylist, että voit luottaa ei ole yhtä turhauttavaa kuin se oli ennen.

Olitpa etsimässä uutta, koska olet uusi alueellesi tai olet juuri ampukannut edellistä stylistiäsi, tässä on muutamia vinkkejä kampaajan valitsemiseen, kun olet valmis uuteen tyyliin:

Kysy Around

Olen vakaasti sitä mieltä, että paras paikka löytää hieno kampaaja on ympärillänne olevista ihmisistä. Kysy ystävillesi, perheellesi, työtovereillesi, tuttavillesi tai jopa muukalaisille. Avain on, että pyydät ihmisiä, joiden hiukset haluat kopioida. Ihmiset rakastavat puhua hiuksistaan ​​ja jos he rakastavat stylistiaan, he haluavat näyttää työstään. Plus kampaajat rakastavat viittauksia (joten kun vierailet työtoverisi hiustyttöä, muista ilmoittaa, kuka viittasi sinut).

Selaa sosiaalista mediaa

Facebook, Twitter ja Instagram ovat muuttaneet tapamme, jolla elämme niin monella tavalla, ja etsiminen haastattelijalle on yksi heistä. Pisteissä pääset satoihin ihmisiin alueellasi yksinkertaisesti kysymällä ihmisille, joihin olet yhteydessä verkossa.

Kuten aiemmin sanoin, ihmiset haluavat puhua hiuksistaan ​​ja stylistista, joka antoi heille tyylinsä. Jos he rakastavat hiuslakkaansa, he viittaavat sinuun. Hetkissä voit saada stylistin nimen, puhelinnumeron, verkkosivuston ja fanisivujen. Sama pätee, jos he menisivät jollekin, jota he eivät suosittele.

Lue arviot

Jos et saa sitä, mitä etsit ihmisiltäsi, tai olet kenties uusi alueelle ja et tunne monia ihmisiä, tutustu sivustoihin, joissa on arvosteluita. Cityvoter, Yelp ja Angien luettelo ovat muutamia hyviä paikkoja aloittaa. Nämä sivustot tarjoavat tietoa jokaisesta yrityksestä, järjestää kaupunki ja sisältävät usein verkkosivustoja, puhelinnumeroita ja Facebook-sivuja sekä henkilöitä, jotka ovat käyttäneet kampaamon tai stylistin palveluja.

Tarkista Online-aikataulujen verkkosivustot

Toinen erinomainen resurssi niille, jotka eivät voi (tai eivät halua) kysyä ihmisiä, jotka he tuntevat, on tarkistaa eri online aikataulutus verkkosivuilla, jotka hairstylists käyttää. Online aikataulutus voi olla loistava valinta uuden stylistin valitsemiseen. Sinun ei tarvitse tehdä hankalaa puhelua ja voit ajoittaa nimesi milloin tahansa päivän tai yön. Paitsi, että voit etsiä tyyliltää alueellasi, monet online-ajoitusohjelmat tarjoavat arvosteluja stylistien nykyisistä asiakkaista, valokuvasarjaa ja hinnoittelu on usein saatavilla, jotta voit varmistaa, että valitsemasi stylisti sopii talousarvioosi. Tutustu istuimiin kuten Schedulicity, Vagaro ja StyleSeat etsimään stylistia alueellasi.

Hanki tutkimukseen

Joskus tutkimus on tapa lähteä. Hanki verkossa, osuma Google, Bing tai Yahoo! hakukoneet, ja etsit haaveilijan etsimääsi asioita. Etsitkö parasta väriainetta, kiharaa hiustyöntekijää, laajennusasiantuntijaa tai lyhyttä hiustengurujaa? Etsi se. Älä unohda pienentää kaupunkisi hakua. Kirjoita esimerkiksi "paras hiusväri Cedar Rapids, Iowa", jos sattui asumaan Cedar Rapidsissa, Iowassa, ja etsit hienoa hiusväristintä.

1
1

About

Check Also

11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

Me kaikki haluamme hienoja hiuksia, ja se alkaa hiuslakkauksella. Voit tuoda valokuvan tai kuvata mitä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6