Home / Kampaukset / Guys, Harkitse näitä kolmea asiaa ennen kuin peität harmaa

Guys, Harkitse näitä kolmea asiaa ennen kuin peität harmaa

Guys, Harkitse näitä kolmea asiaa ennen kuin peität harmaa

Monille kavereille harmaasävy on todellinen isku itsevarmuuteen ja joihinkin harmaisiin hiuksiin liittyy vanhuus. Toisaalta monet ihmiset pitävät kokopuuta harmaita hiuksia varsin houkuttelevana. Koska me emme voi olla kaikki Anderson Cooper, monet meistä ovat päättäneet olla harmaatukkaiset ja kääntyneet apulaan. Tietenkin puhun pullon väristä. Ennen kuin päätät värittää harmaita hiuksia, seuraavassa on muutamia asioita, jotka on otettava huomioon ensin:

Ammatillinen ammattilainen tekee lähes aina parempia tuloksia

Vaikka on olemassa useita "vain miehille" kodin värityspaketteja, ammattimainen coloristi pystyy sekoittamaan täsmälleen oikean värikaavan varmistaakseen luonnollisen näköisen tuloksen. Muutamat yritykset tuottavat nyt miellyttävän ammattimaisen hiusten värjäämisen miehille. Pidän erityisesti Redken Men Color Camosta, salongissa, joka kestää noin kymmenen minuuttia. Väri himmenee ajan myötä, joten et saa dramaattista värimuutosta, kun se kasvaa.

Säännöllinen väritys voi olla kallista

Odottaa maksaa noin 20 dollaria tai 30 dollaria (poislukien leikkauksen ja kärjen) miesten värinkäsittelyyn ja suunnitella, että se tehdään kuukausittain. Ammattituloksia varten hinta on sen arvoinen.

Luonnollinen väri voi olla vaikea saavuttaa kotona

Kaikenlaisten väripalvelujen osalta suosittelen ammattilaisten palveluiden etsimistä, sillä tulokset ovat lähes aina luonnollisia. Ymmärrän, että joillekin tämä vaihtoehto voi olla kohtuuttoman kallista.

Jos valitset värin kotona, osta tuote nimenomaan miehille, tee aina patch-testi ja noudata tarkasti ohjeita. Saat luonnollisemman tuloksen, jos hiuksesi on "normaali" väri. Kotikäytössä useat salonkiasiakkailijani ovat saaneet hyviä tuloksia käyttämällä Just For Men -tekniikkaa, joka on hiustyyliä vastapäätä.

Melkein aina suosittelen välttämään sellaisten kemikaalien käyttöä, jotka muuttavat hiusten tilaa tai väriä. Sen sijaan minun on mielestäni löydettävä parturi tai stylisti, joka voi luoda tyylin, joka näyttää hyvältä luonnollisen hiuksen kanssa. Trendikäs hiustenleikkaus antaa sinulle enemmän nuorekas ulkonäkö. Tämä lähestymistapa on paljon halvempaa ja helpompaa kuin kemialliset palvelut.

1

About

Check Also

Orgaaniset kauneudenhoitotuotteet: Parhaat hiukset, iho ja meikki-vedot

01 08 Contents1 Paras hiukset, iho ja meikki tuotteet markkinoilla tänään2 Mitä etsiä luomutuotteissa3 Mitä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 48