Home / Kampaukset / 20 vinkkejä naisille, jotka haluavat mennä blondi

20 vinkkejä naisille, jotka haluavat mennä blondi

Gwyneth Paltrow

Carlos Alvarez / Getty Images

Katso ympärille naisia, joilla on vaaleat hiukset, ja huomaat, kuinka monta sävyä blondi on. Siellä on mansikka blondi, likainen vaalea, bronde, platinaa vaalea, hunaja blondi ja jopa ruskeat hiukset, joilla on vaaleita kohokohtia.

Jos aiot ajatella vaaleita tai kirkastamaan luonnollista väriäsi, on otettava huomioon useita asioita, ennen kuin pääset salonkiin. Tämä hiusväri voi olla suuri huolto ja sinulla on muutamia vaihtoehtoja prosessin suhteen. Haluat myös suojata hiuksesi, jotta se säilyisi loistavana ja kauniina.

Kun tutkimme kauniita vaaleita naisia ​​inspiraationa, siirrämme myös hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit tehdä parhaita päätöksiä uudelle värillesi.

02
24

Gorgeous Icy Blonde

Sammy Winward on September 7, 2015

Mike Marsland / WireImage / Getty Images

Jotkut lehdet neuvovat sinua tummaan hiuksiasi syksyn ja talven osalta, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Vaaleat hiukset voivat jäädä hyvin vaaleiksi - jopa jäisiksi vaaleiksi - kylmempiin kuukausiin niin kauan kuin ihosi sävy on mautonta väriä vasten. Voit myös yhdistää blondi kirkkailla huulilla juhliin.

03
24

Vaalea vaalea

Sveta Utkina

Olivia Graham / Grazia 07 / Getty Kuvat

Jos tarkastelet lapsen hiuksia, joita ei ole koskaan värjäänyt, näet useita värisävyä. Luonnollisimmille vaaleille hiuksille valitset korostuksia sen sijaan, että käytät värillistä väriä ja pyydä coloristisi maalaamaan muutamia eri sävyjä. Voit myös pienentää ja korostaa myös lisäulottuvuutta.

04
24

Blonde Highlights ja Lowlights

Polina Frantsena attends premiere of Hulu's 'Casual' at the Pacific Design Center on September 21, 2015 in West Hollywood, California.

JB Lacroix / WireImage / Getty Images

Hiukset, jotka ovat vain yksi väri, voivat olla yksivärisiä ja tylsiä. Sekoittaminen hämärissä ja kohokohdissa voi antaa blondi hiusten määritelmälle, jättäen sen luonnollisemmaksi.

Balayage-tekniikka toimii hyvin kohokohtia varten, ja se voi olla parempi vaihtoehto kuin kalvot, koska se on maalattu. Kun on kyse upeista kohokohdista, kannattaa jättää tehtävä ammattimaiseksi.

05
24

Korostavat Natural Blonde

Beth Ostrosky Stern

Paul Zimmerman / Getty Images

Teet hyvän blondi, jos sinulla olisi vaaleat hiukset kuin lapsena. Kun hiukset värjätään, stylistisi tulisi ottaa huomioon luonnollinen tukikohta. Luonnollisesti vaaleat hiukset, jopa likainen vaalea, kuten Beth Ostrosky Sternin hiukset, ovat täydellinen tukikohta kohokohdille.

Jos sinulla ei ole luonnollisesti vaaleita hiuksia (ja olkaamme rehellisiä, harvat naiset tekevät), saatat joutua kestämään prosessin mennä blondi. Jotkut naiset, joilla on tummat hiukset, täytyy mennä salonkiin kaksi kertaa, kerran valkaisuun ja uudelleen värin mukaan.

06
24

Bronden kauneus

Jennifer Aniston

Allen Berezovsky / WireImage muotialustalle / Getty Images

Jennifer Aniston on kuuluisa hiuksistaan. Joskus se on tummempi, mutta hän tavallisesti käyttää hieman vaalean sävyä, vaikka hän on luonnollinen brunette. Tässä hiukset ovat upea bronde-jonnekin välillä vaaleita ja brunette.

Bronde-hiusväri on loistava vaihtoehto naisille, joilla on vaaleanruskeat hiukset, koska sinun ei tarvitse värittää koko päätäsi. Voit saada kohokohdat maalattu kevyempää vaikutusta varten.

07
24

Musta ja vaalea

Keri Hilson

Jason Merritt / Getty Images

Jopa afrikkalais-amerikkalaiset naiset voivat mennä vaaleaksi ja se voi olla hyvin silmiinpistävää. NeNe Leakes "Real Housewives of Atlanta" on kuuluisa hänen vaaleat hiukset. Se on vieläkin upeampaa, koska se pitää sen ihastuttavan hiilen mustaksi alla, mikä on upea kontrasti.

08
24

Moderni Platinum Blonde

Nuori Trendy Woman With Platinum Blond Hair

Peter M. Fisher / Getty Images

Useimmat vaaleat sävyt ovat lämpimiä, mutta platinan osalta se on viileä koko matkan. Ja viileät värit näyttävät hienolta naisille, joilla on oliivinvihreä iho. Tämä väri on niin kevyt, että se on melkein harmaa ja se on aivan upea ja erittäin tyylikäs.

09
24

Cold-Weather Platinum

Laulaja Caroline Vreeland wears all Rochas, Fendi sunglasses and a Barbara Bui bag on day 2 during Paris Fashion Week Spring/Summer 2016/17 on September 30, 2015 in London, England.

Kirstin Sinclair / Getty Images

Platinum on erinomainen väri kylminä kuukausina. Haluat kontrastin hiusten ja ihon välillä, minkä takia oliiviöljy näyttää hyvältä jäätyneestä blondi. Super vaalea, vaaleanpunainen iho voi hyvin pestä tämän blondi.

10
24

Basic Buttery Blonde

Deborah Kaplan

Stephen Lovekin / Getty Images

Deborah Kaplanin hiukset ovat loistava esimerkki perushousuton blondi hiusväriasi. Voit myös kertoa, että hänellä on useita sävyjä maalattu hänen hiuksiinsa, todennäköisesti balayage. Se ei ole yhtä jättiläistä, samaa väriä, siinä on tonnia ulottuvuutta, mikä tekee siitä vielä luonnollisemmaksi.

11
24

Upea Buttery Blonde

kanadalainen model and actress Ashley Diana Morris attends Brightlight Pictures and Lighthouse Pictures 'The Annual Red Carpet Film Party' during Vancouver International Film Festival at Vancouver Art Gallery on September 26, 2015 in Vancouver, Canada.

Andrew Chin / Getty Images

Voimakas vaalea väri toimii monella eri hiustyypillä, ja se on loistava valinta kaikille, jotka haluavat klassisen blondi. Se on hieno lyhyt ja suora tai pitkä ja aaltoileva, vaikka on todennäköistä, että tämä upea ulkoasu on osittain tehty laajennuksista.

12
24

Blondi luonnollisella brunetteella

Ayla Kell

Frazer Harrison / Getty Images

Brunetit, jotka haluavat mennä vaaleiksi, täytyy harkita ylläpitoa. Väri voi näyttää aivan upealta, kuten se tekee Ayla Kellille, mutta sinun on saatava juuret koskettaa kuuden viikon välein.

13
24

Ombré Blonde ja Brown

whitney Port ombre hair

Bryan Bedder / Getty Images

Ombre-hiusväri on suosittu valinta brunetteille, jotka haluavat mennä hieman kevyemmäksi menemättä kauniin blondi. Se tulee ranskalaisesta saksasta, joka tarkoittaa "varjostettuna kuin kaltevuus".

Tämän ilmeen salaisuus on pitää juuret tummina, kun taas muut hiukset muuttuvat kevyemmiksi keskiakseliksi käyttäen balayage-tekniikkaa. Se on loistava valinta, koska se kasvaa kauniisti ja sinun ei tarvitse huolehtia pimeiden juurien näyttämisestä.

14
24

Brownista Blondeiin

Jennifer Lawrence blonde bob

Jason LaVeris / FilmMagic / Getty Images

Jos olet harkitsemassa menossa vaaleita, mutta tarvitset luottamusta, Jennifer Lawrence näyttää kuinka upea se voi näyttää. Hän on usein brunette ja täällä hän päättänyt mennä kirkkaan blondi pitkällä bob. Se on erittäin tyylikäs, mutta leikkisä, näyttää ja on ihanaa hänen ihon sävyynsä vastaan.

15
24

On harvoja luonnollisia blondija

Kissa Deeley

Jason Merritt / Getty Images

Vaikka näet paljon lapsia, joilla on luonnollisesti vaaleat hiukset, suurin osa naisista, jotka kulkevat kaduilla kultaisilla hameilla, eivät ole luonnollisia blondija.

Kuten ikäisimme, hiuksemme pyrkii tummentamaan ainakin astianpesuvaipasta, jos ei ole tummempi. Tärkeimmät poikkeukset ovat skandinaaviset blondit. Monet alkavat super-vaaleasta lapsena ja pitävät todellisen version blondista vanhuuteen asti. Silti, vaaleat hiukset pysyvät suosituin hiusväri Amerikassa.

16
24

Go Blonde omalla

Kaley Cuoco

Jason Merritt / Getty Images

Saatat harkita, onko värillistä omia hiuksia. Totuus on, että monet naiset, jotka haluavat mennä blondi, laatikon väri ei ehkä ole paras idea.

Kodissa hiusten värjäys on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat vain mennä pari sävyä kevyempää tai tummempia tai jotka haluavat peittää hieman harmaa. Kaikkien monimutkaisempia asioita pitäisi käsitellä ammattilaisena. Jos olet likainen vaalea, voit tehdä sen itse. Brunetit ovat paremmin menossa salonkiin.

17
24

Blondit ja kontrasti

Cameron Richardson

Jesse Grant / Getty Images

Parhaat blondit ovat hieman kontrastia kasvojensa ja hiustensa välillä. Esimerkiksi, jos sinulla on tasainen iho, et halua mennä liian kevyeksi niin, että se on yksi iso pesu samanväristä. Paras hiusten väri mahdollistaa varianssin ja osoittaa kasvot.

18
24

Blonde prosessi

kelly Osbourne

Andrew H. Walker / Getty Images

Kun lähdet blonder, sinulla on periaatteessa kolme vaihtoehtoa. Voit tehdä yhden prosessin, korostaa tai yhden prosessin lisättyjä kohokohtia.

Yksivaiheinen väri on halvempaa kuin kohokohtia, mutta näyttää paljon monokromaattisemmalta. Tämä on vähiten luonnollinen kolmesta väritysvaihtoehdosta. 

Kelly Osbournein hiusväri on hyvä esimerkki hiuksista, jotka on käsitelty yksitellen. Väri on hyvin vähäinen, mutta se näyttää silti hyvältä.

19
24

Lovely Blonde Highlights

laura Vandervoort

Kevin Winter / Getty Images

Jos hiukset ovat tummia kaikkialla, stylisti voi aloittaa vaalentamalla pohjan vaaleaksi käyttämällä yksivaiheista väriä. Hän voi sitten lisätä kohokohtia luoden syvyyden ja tekstuurin. Kohokohdat tekevät hiuksista luonnollisempia ja aurinkoisia.

20
24

Terveet vaaleat hiukset

Rachael Taylor

Frazer Harrison / Getty Images

Riippumatta hiusten unet, on tärkeää, että pidät hiukset terveyttä mielessä. Et halua käydä kaksoisprosessilla saada vaaleita hiuksia, jos hiuksesi on kemiallisesti suoristettu tai suoriutunut.

Älä koskaan altista hiuksia kahteen kemikaaliprosessiin kerrallaan. Se asettaa liian suuren riskin vahingoista, jotka voivat kestää kauan aikaa korjata tai vaatia suurta leikkausta.

21
24

Korkea huoltava blondi

Amy Poehler

Michael Loccisano / Getty Images

Muista, että vaalea voi olla hyvin huollettu hiusväri. Sinun on sitouduttava säännöllisiin kosketuksiin ja ostamaan oikeat tuotteet, jotta se pysyy luonnollisena ja tuoreena.

Poikkeus on, jos sinulla on suuri vaalea base ja päättää saada kohokohtia. Kohokohdat, erityisesti balayage-tekniikalla tehdyt, kasvavat luonnollisemmin kuin hiukset, jotka on käsitelty yksitellen.

Juurikasvusta johtuen kaiken väritys on kosketettava joka neljäs kahdeksan viikon ajan. Kohokohdat voivat toisaalta kestää jopa kaksi tai kolme kuukautta riippuen siitä, millaista saat.

22
24

Face-kehystys Blonde

Tinsley Mortimer

Astrid Stawiarz / Getty Images

Jos harjoittelet kiireistä elämää ja tiedät, että et voi tehdä säännöllisiä matkoja salonkiin, harkitse kasvojenkohotusta vaaleita korostuksia ja heikkotiloja, eikä kaikenkattavaa väriä. Kun se kasvaa, se näyttää luonnollisemmalta, joten sitä on paljon helpompi ylläpitää.

23
24

Lyhyt tai pitkä vaalea

tori Spelling

Jason Merritt / Getty Images

Jos saat uuden leikkauksen ja värin, suosittelemme, että saat hiusten leikkauksen ennen kuin käytät väriä. Näin stilisti voi käyttää väriä täydentämään uutta leikkausta.

Rita Hazan kertoi kerran Marie Claire että naisen hiusväri olisi kääntäen verrannollinen hiusten pituuteen. Toisin sanoen lyhyemmät hiukset voivat mennä kevyempiä, kun taas pitempien hiusten tulisi olla lämpimämpiä ja syvempää.

24
24

Suojaa Blonde

Cara Buono

Frazer Harrison / Getty Images

Värilliset vaaleat hiukset ovat alttiimpia kloorille ja auringolle. On tärkeää, että suojaat vaaleat hiusväriä, jotta se pysyisi häipymässä.

Suojaus voi alkaa lasista salonissa, sitten laajentaa käyttämiisi tuotteisiin. Haluat peittää hiuksesi estämään auringosta haalistumisen, käytä blondien puhdistavaa shampooa ja ole varovainen muotoilemalla lämpöä.

1

About

Check Also

Maitomainen kampaukset kasvojen muodon mukaan

01 12 Contents1 Alicia Keysin neliön edessä "Do"2 Queen Latifah - pyöreä ja kumartunut3 Taraji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2