Home / Kampaukset / 11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

Me kaikki haluamme hienoja hiuksia, ja se alkaa hiuslakkauksella. Voit tuoda valokuvan tai kuvata mitä haluat kampauksessasi T: ksi, mutta oletko odottamasi uudet ulkoasut paremmin, mitä hiuksesi todella voivat tehdä? Ovatko houkuttelevasi julkkis tyylit sopineet siihen määrään, jonka olet valmis maksamaan hiuksillesi? Tässä on 11 asiaa, jotka on otettava huomioon, ja huomauttaa, että stylisti ei todennäköisesti sano kovalla äänellä ennen kuin siirryt seuraavaan hiustenleikkuun.

Nainen Having her Hair Styled at a Salon

Cavan-kuvat / Iconica / Getty Images

Joissakin tasoissa, jos haluat hiuksesi näyttävän hyvältä, se vie jonkin verran töitä. Ellei sinulla ole täydellisiä hiuksia, hieno runko, kaunis paksuus ja mitään ongelmia, sinun on tehtävä jotain hiuksillasi, jotta se näyttäisi tuolta kuvastasi. Muuten olen melko varma, että edellä mainitut täydelliset hiukset eivät todellisuudessa ole olemassa.

02
11

Yllätys! Julkkikset pitävät hiuksia aivan kuten sinä

11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

Digitaalinen visio / Getty Images

Julkkikset syntyvät aivan yhtä ihmisiltä kuin sinä ja minä, yksi poikkeus, kun kyseessä on hiukset. Julkkikset palkitsevat stylisteja, käyttävät laajennuksia, peruukkeja, huippuluokan hiustuotteita ja prosesseja, jotka maksoivat omaisuutta. Ellei sinulla ole halukkuutta maksaa tällaisia ​​hintoja, ei ole realistista, että julkkis on täydellinen hiukset joka päivä.

03
11

Haluat pestä ja mennä hiuksiin? Minä myös.

11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

Shioguchi / Getty Images

Totuus on, että harvoilla ihmisillä tällä planeetalla on pestä ja mene hiuksiin. Monet ihmiset näyttävät tekevänsä (kuten tyttö, jonka kanssa työskentelet, joiden hiukset ovat täydellisiä koko päivän), mutta heidän on työskenneltävä siinä. He kokeilevat oikeaa shampooa, saavat säännöllisiä hiustenleikkujia, kokeilevat uusia muotoilutekniikoita ja he todennäköisesti käyttävät hiuksiinsa tuotetta. Muuten, me kaikki salaa vihaamme tyttöä täydellisellä koko päivän hiuksilla. Se on okei.

04
11

Sinun on käytettävä hiustuotteet

11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

Verity Jane Smith / Getty Images

Jos et halua käyttää tuotetta hiuksessasi, älä odota hiustesi näyttävän. Oletko koskaan huomannut, kuinka monta tuotetta stylistisi käyttää hiustenleikkauksen / blowoutin aikana? Jos käytät edelleen Panteen ProV- ja Aqua-verkkoa, on aika selvittää, miksi ammattimaiset tuotteet ovat ylivoimaisia ​​ja auttavat sinua pääsemään salonihampaisiin päivittäin. Bottom line: Uudet ammattimaiset tuotteet ovat mahtavia ja saattavat antaa sinulle uuden arvostuksen hiuksillesi.

05
11

Käytät tätä tuotetta väärin

11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

Noel Hendrickson / Getty Images

Juuri siksi, että käytät tuotetta, se ei tarkoita, että käytät sitä oikein. Jos olet yksi niistä tytöistä, jotka ovat käyttäneet samaa tuotetta, jota käytit 10 vuotta sitten (se on ok, sinun ei tarvitse myöntää sitä ääneen), on aika muuttaa. Pyydä neuvoja hiustuotteistasi ja asenna ne neuvoja kotona. Jos tuotteesi ei toimi, pyydä vaihtamasta tuotteesi jotain, joka toimii sinulle.

06
11

Muutos on hyvä. Embrace Change.

nainen getting hair done by stylist

Cavan-kuvat / Iconica / Getty Images

Jos haet uutta ulkoasua, mutta tyylit hiukset samalla tavalla kuin aina, et todennäköisesti ole tyytyväinen hiustenne tulokseen. Itse asiassa se näyttää todennäköiseltä aina. Hiusten leikkaaminen on yksinkertaisesti perusta loistava ulkoasu. Muotoilu on avainasemassa. Pyydä stylistisi neuvoa uuden leikkauksen oikeasta muotoilusta.

07
11

Jos et ensin onnistu, kokeile, yritä uudelleen

Nainen styling her hair with hair dryer

Rolf Bruderer / Blend Kuvat / Getty Images

Harjoitus tekee mestarin. Kokeile uusia asioita hiuksillasi ja kokeile niitä uudelleen, kun et saa niitä oikein ensimmäistä kertaa. Luota minuun, jopa hairstylistien on vaikea puhaltaa omia hiuksiaan, ja se vie jonkin verran taitoa oppia kihartelemaan hiuksiaan sileällä raudalla. Roomaa ei rakennettu päivälle eikä ole hienoa hiusta.

  08
  11

  Sinä pyydät mahdottomia

  11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

  Sharon Dominick / Getty Images

  Onko sinulla todellisia odotuksia hiuksillasi. Jos olet valmis asettamaan viisi minuuttia muotoilua hiustyyliin, joka vaatii 30 minuuttia, odota hiustesi näkevän näin. Pyydä stylistia valitsemaan ulkoasua, joka vastaa haluamaasi ponnisteluun sopivaa tasoa ja joka vastaa hiustyyppisi.

  09
  11

  Pitkät hiukset tekevät enemmän työtä

  11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

  Kuva © Olivia Smalley

  Mitä enemmän hiuksia sinulla on, sitä enemmän aikaa tarvitaan tyyliin. Mikä on todellinen vetäminen, jos sinut "siunattiin" naurettavan paksuilla hiuksilla, mutta se on vain totuus, jonka täytyy hyväksyä.

  10
  11

  Hiuksesi on erilainen nyt, käsitellä sitä

  11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

  Silverstock / Getty Images

  Salonistuin ei ole aikakone. Hiukset muuttuvat ajan myötä ikäänkuin, samoin kuin ihomme ja takaosat. Se imee, mutta voimme vain realistisesti työskennellä hiustenne nykyisen tilan kanssa. Niin paljon kuin haluaisit hiuksesi näkymään 15 tai 20 vuotta sitten, teistä tulee paljon onnellisempia, jos työskentelet nykyisen hetken kanssa sen sijaan, että keskityitte siihen, mitä teillä kerran oli.

  11
  11

  Sinun kampaaja ei ole onnellinen, ellet ole onnellinen

  Nainen and stylist admiring hair

  Ota Pix Media / Blend-kuvat / Getty Images

  Sinun hairstylisteri haluaa vilpittömästi, että näytät hyvältä ja tuntuu hyvältä hiuksistasi. Edustatte hänen lahjakkuuttaan, kokemustaan, taitoaan ja hänen hyvän nimensä. Me rehellisesti korostamme hiuksiasi, ja haluamme, että sinusta tuntuu hyvältä. Haluamme sinun rakastavan sitä, kertoa ystävillesi siitä ja palata kuuteen viikkoon innolla siitä. Jos et pidä siitä, keskustele stylistisi kanssa. Ja jos rakastat sitä, kerro hänelle myös siitä.

   1

   About

   Check Also

   Vihjeitä Brassy Hair Colorin kiinnittämiseen

   Olemme kaikki olleet siellä. Asiakas kävelee sisään ja väri, joka näytti täydelliseltä ja kaunialta, kun …

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   + 80 = 90